Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Custard met halfvolle melk
Geëvaporeerde gedeeltelijk afgeroomde melk
Halfvette-melkpoeder
Halfvolle koffiemelk
Halfvolle melk
Magere melk
Medewerker warmtebehandeling van melk
Melk
Melkpoeder van gedeeltelijk ontroomde melk
Melksteriliseerder
Ondermelk
Pap met halfvolle melk
Poeder van halfvolle melk
Procesoperator warmtebehandeling van melk
Product op basis van melk
Verwerkte magere melk
Vloeibare magere melk
Warmtebehandelaar van melk
Zuivelproduct
Zuivelprodukt

Traduction de «halfvolle melk » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


pap met halfvolle melk

Porridge made with semi-skimmed milk




halfvette-melkpoeder | melkpoeder van gedeeltelijk ontroomde melk | poeder van halfvolle melk

partly skimmed-milk powder | partly-skimmed milk powder | semi-fat milk powder | SFMP [Abbr.]


custard met halfvolle melk

Custard made with semi-skimmed milk


geëvaporeerde gedeeltelijk afgeroomde melk | halfvolle koffiemelk:

condensed, partly skimmed milk




magere melk [ ondermelk | verwerkte magere melk | vloeibare magere melk ]

skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]


zuivelproduct [ product op basis van melk | zuivelprodukt ]

milk product [ dairy produce ]


medewerker warmtebehandeling van melk | warmtebehandelaar van melk | melksteriliseerder | procesoperator warmtebehandeling van melk

milk processing operator | milk treatment operative | milk heat treatment process operator | milk treatment operator
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Zij vormen voorts ook de basis voor de identiteit van de basisproducten (wanneer mag een product "boter" worden genoemd?), voor de indeling van producten in klassen (wat is het minimumvetgehalte van "halfvolle melk"?), voor de definities van gereserveerde vermeldingen die een meerwaarde geven aan het product (welke olijfolie is "koud geperst"?) en voor de vaststelling van etiketteringsvoorschriften betreffende de oorsprong en de ligging van het landbouwbedrijf.

They ensure basic product identities (what can be called 'butter'?); classifications of product (what is minimum fat content of "semi-skimmed milk"?); and definitions of value-adding 'reserved' terms (what qualifies as 'cold pressed' olive oil?); and lays down requirements for origin or place of farming labelling.


Die melk mag niet worden omschreven als volle melk, halfvolle melk of magere melk”.

Such milk shall not be described as whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk’.


magere melk (0,5% vet of minder), halfvolle melk (tussen 1,5% en 1,8% vet), volle melk (3,5% vet of meer).

skimmed milk (0.5% fat or less), semi-skimmed milk (between 1.5% and 1.8% fat) whole milk (3.5% fat or more).


Die melk mag niet worden omschreven als volle melk, halfvolle melk of magere melk.

Such milk shall not be described as whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De huidige verordening kent drie categorieën consumptiemelk die in de Gemeenschap geproduceerd en in de handel gebracht mogen worden, namelijk magere melk (maximaal 0,5 procent vet), halfvolle melk (1,5 tot 1,8 procent vet) en volle melk (minstens 3,5 procent vet).

The current regulation recognises three categories of drinking milk that can be produced and marketed in the Community. These are skimmed milk (maximum 0.5% fat), semi-skimmed milk (1.5% to 1.8% fat) and whole milk (at least 3.5% fat).


(4) Om de consument duidelijkheid te verschaffen mogen dergelijke producten echter niet volle melk, halfvolle melk of magere melk worden genoemd, maar moet het vetgehalte duidelijk in procenten op de verpakking ervan worden vermeld.

(4) In order to provide clarity for the consumers, such milk should however not be called whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk but have their fat content percentage clearly indicated on the packaging.


(4) Om de consument duidelijkheid te verschaffen mogen dergelijke producten echter niet volle melk, halfvolle melk of magere melk worden genoemd, maar moet op de verpakking rechtstreeks samenhangend met de productaanduiding het melkvetgehalte duidelijk in procenten worden vermeld.

(4) In order to provide clarity for the consumers, such milk should however not be called whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk but the milk fat content percentage should be clearly indicated on the packaging directly next to the product description .


Volgens Verordening (EG) nr. 2597/97 van de Raad zijn er momenteel slechts drie categorieën consumptiemelk die in de Gemeenschap worden geproduceerd en in de handel gebracht, namelijk magere melk (maximaal 0,5% vet), halfvolle melk (1,5% tot 1,8% vet) en volle melk (minstens 3,5% vet).

Council Regulation (EC) No 2597/97 currently recognises only three categories of drinking milk that can be produced and marketed in the Community. These are skimmed milk (maximum 0.5% fat), semi-skimmed milk (1.5% to 1.8% fat) and whole milk (at least 3.5% fat).


De huidige categorieën (vol, halfvol en mager) blijven weliswaar bestaan, maar daarbovenop zal melk op de markt kunnen worden gebracht met een vetgehalte dat buiten deze categorieën valt, op voorwaarde dat dit gehalte duidelijk op de verpakking is aangegeven.

The existing categories (whole fat, semi-skimmed and skimmed milk) will continue to exist. But it will be possible in future to market milk with other fat contents as long as the fat content is clearly marked on the packaging.


De Lid-Staten mogen daarom nationale of plaatselijke subsidies geven om verse melk en produkten als yoghurt, halfvolle melk en kaas, waarvoor het programma eveneens geldt, gratis of tegen verlaagde prijs te kunnen verstrekken.

Therefore Member States can offer national or local subsidies to assure a free (or further price reduced) distribution of fresh milk and products such as yoghurt, semi-skimmed milk and cheese, which are also included in the scheme.


w