Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Afdelingshoofd verse vleeswaren
Donut met verse room
Magere melk
Manager slagerij
Medewerker warmtebehandeling van melk
Melk
Melksteriliseerder
Microbiologie van verse melk
Ondermelk
Procesoperator warmtebehandeling van melk
Product op basis van melk
Verkoopchef slagerij supermarkt
Verkoopmanager vlees en vleeswaren
Verse ijzeraarde
Verse massa
Verse melk
Verse vloeibare melk
Verse zuiveringsmassa
Verwerkte magere melk
Vloeibare magere melk
Warmtebehandelaar van melk
Zuivelproduct
Zuivelprodukt

Vertaling van "Verse melk " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE


microbiologie van verse melk

make up of fresh milk | science of fresh milk | microbiology of fresh milk | microbiology of milk






magere melk [ ondermelk | verwerkte magere melk | vloeibare magere melk ]

skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]


verse ijzeraarde | verse massa | verse zuiveringsmassa

fresh oxide


zuivelproduct [ product op basis van melk | zuivelprodukt ]

milk product [ dairy produce ]


medewerker warmtebehandeling van melk | warmtebehandelaar van melk | melksteriliseerder | procesoperator warmtebehandeling van melk

milk processing operator | milk treatment operative | milk heat treatment process operator | milk treatment operator




afdelingshoofd verse vleeswaren | verkoopchef slagerij supermarkt | manager slagerij | verkoopmanager vlees en vleeswaren

butchery department manager | purveyor of meat and meat products | meat and meat products shop manager | meat purveyor
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Ondanks de handhaving van de verplichting om te garanderen dat de lokale melkproductie wordt opgehaald en afgezet, is het dienstig de in de tweede alinea van vorengenoemd artikel vastgestelde verplichting voor de Commissie om voor te schrijven welke hoeveelheid lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt, te schrappen.

Though the obligation to ensure the collection of and outlets for the local milk production is maintained, it is appropriate to delete the Commission’s obligation, provided for in the second subparagraph of that Article, to determine an incorporation rate for fresh milk produced locally.


Om elke verstoring van reeds gevestigde economische evenwichten te voorkomen en te garanderen dat de lokaal geproduceerde verse melk kan worden verwerkt tot producten met een hoge toegevoegde waarde, lijkt het wenselijk de verplichting om een minimumpercentage lokaal geproduceerde verse melk te verwerken, te schrappen.

To avoid any disruption to the economic balance already established and to ensure that fresh milk produced locally can be processed into high value added products, the obligation to incorporate a minimum rate should be abolished.


Na de vaststelling van Verordening (EG) nr. 408/2009 van de Commissie (2) houdende wijziging van Verordening (EG) nr. 793/2006, en met name de vaststelling van artikel 46 bis, waarin is bepaald dat in gereconstitueerde UHT-melk die voor plaatselijk verbruik op Madeira is bestemd, ten minste 15 % verse koemelk moet worden verwerkt, is gebleken dat alle lokaal geproduceerde verse melk in de plaatselijke kaasindustrie wordt gebruikt.

Following the adoption of Commission Regulation (EC) No 408/2009 (2) amending Regulation (EC) No 793/2006, and in particular Article 46a thereof, which specifies that reconstituted UHT milk intended for local consumption in Madeira is to incorporate at least 15 % of fresh cow’s milk, it has emerged that all the fresh milk produced locally is used by the local cheese industry.


In die bepalingen wordt met name voorgeschreven welke hoeveelheid lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt in de in de eerste alinea bedoelde gereconstitueerde UHT-melk.

The detailed rules shall determine, in particular, the quantity of locally produced fresh milk to be incorporated into the reconstituted UHT milk referred to in the first subparagraph.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In die bepalingen wordt met name voorgeschreven welke hoeveelheid lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt in de in de eerste alinea bedoelde gereconstitueerde UHT-melk.

The detailed rules shall determine, in particular, the quantity of locally produced fresh milk to be incorporated into the reconstituted UHT milk referred to in the first subparagraph.


Zachte ongerijpte kaas (verse kaas) op basis van melk of wei die pasteurisatie of een sterkere warmtebehandeling heeft ondergaan

Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment


2.2.5 Zachte ongerijpte kaas (verse kaas) op basis van melk of wei die pasteurisatie of een sterkere warmtebehandeling heeft ondergaan

2.2.5 Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment


In deze bepalingen wordt met name vastgesteld hoeveel lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt in de in lid 4 bedoelde gereconstitueerde UHT-melk.

The detailed rules shall determine, in particular, the quantity of locally produced fresh milk to be incorporated into the reconstituted UHT milk referred to in paragraph 4 of this Article.


In deze bepalingen wordt met name vastgesteld hoeveel lokaal geproduceerde verse melk moet worden verwerkt in de in lid 4 bedoelde gereconstitueerde UHT-melk.

The detailed rules shall determine, in particular, the quantity of locally produced fresh milk to be incorporated into the reconstituted UHT milk referred to in paragraph 4 of this Article.


Overwegende dat Verordening ( EEG ) nr . 2864/71 van de Raad van 30 december 1971 tot wijziging van Verordening ( EEG ) nr . 823/68 houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten , met betrekking tot verse melk ( 3 ) , slechts tot en met 31 maart 1972 van toepassing is ;

WHEREAS THE APPLICATION OF COUNCIL REGULATION ( EEC ) NO 2864/71 ( 3 ) OF 30 DECEMBER 1971 AMENDING AS REGARDS FRESH MILK REGULATION ( EEC ) NO 823/68 DETERMINING THE GROUPS OF PRODUCTS AND THE SPECIAL PROVISIONS FOR CALCULATING LEVIES ON MILK AND MILK PRODUCTS IS LIMITED TO 31 MARCH 1972 ;


w