Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Voedingswaarde van het voedsel in de controlegroep
Voedingswaarde van levensmiddelen berekenen
Voedingswaarde van voedsel
Voedingswaarde van voedsel bepalen

Traduction de «Voedingswaarde van het voedsel in de controlegroep » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
voedingswaarde van het voedsel in de controlegroep

nutritive value of control diet


voedingswaarde van levensmiddelen berekenen | voedingswaarde van voedsel bepalen | zorgen voor een evenwichtige samenstelling van een menu

list food nutritional ingredients | recognise food nutritional facts | identify nutritional properties of food | identify properties of nutritional food


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Dat consumenten de voedingswaarde van hun voedsel eenvoudig kunnen vaststellen wil natuurlijk niet zeggen dat het hele probleem als bij toverslag zal verdwijnen, maar het stelt consumenten wel in staat om bewuster voedsel te kopen, producten te vergelijken en in één oogopslag de gezondste keuze te maken en zo zelf te bepalen wat ze eten.

Of course, simply ensuring consumers can easily identify the nutritional content of their food is not a magic cure, but it will enable consumers to be more aware of the food they buy, compare products and identify the healthiest option at a glance, thus taking control of what they eat.


1. is van mening dat voedselzekerheid voor de mens een grondrecht is, een recht dat vorm krijgt middels een beschikbare, toegankelijke, bruikbare en regelmatige aanvoer van voedsel dat voldoende voedingswaarde heeft, gezond is, toereikend is en in overeenstemming is met de behoefte; wijst erop dat de mondiale voedselproductie bedreigd wordt door een aantal factoren zoals de schaarse natuurlijke hulpbronnen in verhouding tot de groeiende wereldbevolking en de gebrekkige toegang tot voedsel voo ...[+++]

1. Believes food security to be a basic human right that is achieved through the availability, accessibility, use and temporal stability of healthy, sufficient, adequate and nutritious food; stresses that world food production is conditioned by a number of factors, including the finite nature of natural resources vis-à-vis the rising global population and the limited access to food of the most vulnerable strata;


Additieven zijn stoffen die om verschillende redenen worden gebruikt bij de bereiding van voedsel, zoals conservering, kleuring, zoeten, enz. In de wetgeving van de Europese Unie worden zij omschreven als "elke stof, met of zonder voedingswaarde, die op zichzelf gewoonlijk niet als voedsel wordt geconsumeerd en gewoonlijk niet als kenmerkend voedselingrediënt wordt gebr ...[+++]

Additives are substances used for a variety of reasons -such as preservation, colouring, sweetening, etc.- during the preparation of food. The European Union legislation defines them as " any substance not normally consumed as a food in itself and not normally used as a characteristic ingredient of food, whether or not it has nutritive value, the intentional addition of which to food for a technological purpose in the manufacture, processing, preparation, treatment, packaging, transport or storage of such food results, or may be reasonably expected to result, in it or its by-products becoming directly or indirectly a component of such fo ...[+++]


In die mededeling wordt weliswaar voorgesteld dat de EU de problemen moet aanpakken in verband met de vier pijlers van de voedselzekerheid (de beschikbaarheid van voedsel vergroten, de toegang tot voedsel verbeteren, de voedingswaarde verbeteren en crisispreventie en –beheer), maar tegelijkertijd wordt de volgende specifieke prioriteit voorgesteld: “De steun aanzienlijk opvoeren voor op de vraag gericht landbouwonderzoek voor ontwi ...[+++]

While proposing that the EU should address the four pillars of food security (availability of food, access to food, nutritional adequacy, crisis prevention and management), the Communication specifically proposes as a priority to "increase the support to demand-led agricultural research for development, extension and innovation, aiming to reach +50% by 2015".


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De Commissie stimuleert milieuvriendelijke en duurzame landbouw, aangepast aan de realiteit van ontwikkelingslanden en –markten, die genoeg voedsel kan produceren dat toegankelijk is en voldoende voedingswaarde levert.

The Commission promotes the vision of an environmentally friendly and sustainable agricultural model, adapted to the reality of developing countries and markets, and able to make food available, accessible and of adequate nutritional quality.


Consumenten hebben steeds meer behoefte aan betrouwbare en objectieve informatie over de kwaliteit en voedingswaarde van het voedsel dat zij gebruiken.

Consumers increasingly need reliable and objective information about the quality and nutritional value of the food which they consume.


Uit analyses blijkt dat tussen één derde en één vierde van de consumenten vindt dat de landbouwmethoden en de prijs, smaak, kwaliteit, voedingswaarde en veiligheid van het voedsel mettertijd achteruit zijn gegaan.

Analysis shows that between one third and one quarter of consumers think that the price, taste and quality of food as well as farming methods, nutrition and safety have deteriorated over time.


Vraag: Vindt u in het algemeen dat het voedsel tegenwoordig beter is, min of meer dezelfde is gebleven of slechter is geworden dan in de afgelopen twintig jaar, op het gebied van prijs, smaak en kwaliteit, landbouwmethoden, gezondheid, voedingswaarde en veiligheid?

Question: As a general impression do you think, that food today has improved, is more or less the same? Or has become worse, compared to twenty years ago regarding food prices, taste and quality of food, farming methods, healthy and nutritious food, and food safety


Dit project neemt de wetenschappelijke zorgvuldigheid in acht die nodig is om zinvolle ontbrekende informatie te leveren over de mate waarin verschillen in productiesystemen invloed uitoefenen op de voedingswaarde, smaak en veiligheid van voedsel.

This project has the scientific rigour to provide the meaningful information that is lacking on the extent to which differences in production systems affect nutritional value, taste and safety of food.


De WHO heeft medegedeeld dat uit het grote aantal onderzoeken dat de afgelopen decennia is uitgevoerd blijkt dat bestraald voedsel veilig en wat voedingswaarde betreft adequaat is bij alle doses die noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van de technologische doelstelling.

The WHO has stated that, based on the large number of research studies which have been conducted over recent decades, irradiated food is safe and nutritionally adequate at any dose necessary to achieve the technological aim.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Voedingswaarde van het voedsel in de controlegroep' ->

Date index: 2022-06-24
w