Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelpuree met melk
Controleresultaten van melk analyseren
Controletesten van melk uitvoeren
Eiwitbestanddeel van melk
Eiwitgehalte
Eiwitgehalte in melk
Gefermenteerde melk
Gegiste melk
Gezuurde melk
Magere melk
Medewerker warmtebehandeling van melk
Melk
Melksteriliseerder
Ondermelk
Procesoperator warmtebehandeling van melk
Product op basis van melk
Verwerkte magere melk
Vloeibare magere melk
Warmtebehandelaar van melk
Zuivelproduct
Zuivelprodukt

Traduction de «eiwitgehalte in melk » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
eiwitbestanddeel van melk | eiwitgehalte in melk

protein component of milk | protein fraction of milk | protein proportion of milk




magere melk [ ondermelk | verwerkte magere melk | vloeibare magere melk ]

skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]


zuivelproduct [ product op basis van melk | zuivelprodukt ]

milk product [ dairy produce ]


medewerker warmtebehandeling van melk | warmtebehandelaar van melk | melksteriliseerder | procesoperator warmtebehandeling van melk

milk processing operator | milk treatment operative | milk heat treatment process operator | milk treatment operator


gefermenteerde melk | gegiste melk | gezuurde melk

fermented milk


eiwitgehalte

protein content | protein level | CP [Abbr.]




controletesten van melk uitvoeren

milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests


controleresultaten van melk analyseren

analysing results of milk control tests | interpreting milk control test results | analyse milk control test results | analyse results of milk control tests
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Ik ben ook blij met de standaardisering van het eiwitgehalte van melk en zuivelproducten, omdat het Europese producenten in staat stelt een eerlijke concurrentie aan te gaan met producenten uit derde landen.

I also welcome the standardisation of the protein content of milk and milk production because it allows European producers to enter into fair competition with their third-country competitors, given that competition is a basic liberal concern.


Ik ben ook blij met de standaardisering van het eiwitgehalte van melk en zuivelproducten, omdat het Europese producenten in staat stelt een eerlijke concurrentie aan te gaan met producenten uit derde landen.

I also welcome the standardisation of the protein content of milk and milk production because it allows European producers to enter into fair competition with their third-country competitors, given that competition is a basic liberal concern.


mageremelkpoeder van eerste kwaliteit dat in een erkend bedrijf van de Gemeenschap volgens het verstuivingsprocedé uit melk is vervaardigd en een eiwitgehalte van minstens 34,0 gewichtspercenten op de vetvrije droge stof heeft”.

skimmed milk powder of top quality made from milk in an approved undertaking in the Community by the spray process, with a minimum protein-content of 34,0 % by weight of the fat free dry matter’.


De zuivelindustrie en de exporteurs van melkpoeders en gecondenseerde melk in de EU dringen al geruime tijd aan op een wijziging van de regels over het eiwitgehalte in deze producten. Het doel is de standaardisering van het eiwitgehalte in de Gemeenschap toe te staan overeenkomstig de internationale (Codex)normen (minimumgehalte 34%, uitgedrukt in vetvrije droge stof).

The EU dairy industry and exporters of milk powders and condensed milk have for a long time requested a modification of the rules on protein contents in such products to put them in line with international standards (Codex) allowing standardisation to a minimum content of 34% expressed in fat free dry matter.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De Europese zuivelindustrie en de exporteurs van melkpoeder en gecondenseerde melk (met "verduurzaamde melk" worden melkpoeder en gecondenseerde melk aangeduid) dringen al lang aan op een aanpassing van de communautaire regels voor het eiwitgehalte van deze producten aan de internationale normen (Codex).

The European milk industry and exporters of milk powder and condensed milk (‘preserved milk’ means milk powder and condensed milk) have long been calling for the Community rules on protein content for these products to be brought into line with international standards (Codex).


De Raad heeft een wetgevingspakket tot hervorming van de markt voor melkproducten aangenomen , betreffende respectievelijk de invoering van één steuntarief voor schoolmelk, ongeacht het vetgehalte (16, 11 €/100 kg), het afstemmen van het eiwitgehalte van Europese melk op de internationale norm van 34% (standaardisering) en het aangeven van het precieze vetgehalte (laatstbedoelde maatregel dient om de voorlichting van de consumenten te verbeteren (12750/07, 13004/07, 13006/07 et 12790 ADD1).

The Council adopted a legislative package for the reform of the market in milk products, concerning respectively the introduction of flat-rate aid for the school milk scheme, whatever the fat content of the milk (EUR 16,11/100 kg), the alignment of the protein content of European milk with the international standard set at 34% (standardisation) and indication of the exact fat content, the latter measure being intended to improve consumer information (12750/07, 13004/07, 13006/07 and 12790 ADD1).


Eiwitgehalte van melkpoeders en gecondenseerde melk

Protein content of milk powders and condensed milk:


De voornaamste wijziging die met deze richtlijn wordt ingevoerd en waaraan de lidstaten uiterlijk op 31 maart 2004 moeten voldoen is de invoering van statistische gegevens over het eiwitgehalte van melk, omdat het economische belang daarvan toeneemt.

Special Committee on Agriculture. The Directive amends Directive 96/16/EC, the aim of which is to provide reliable and comparable data on milk production and use and reliable, regular, short-term information on milk deliveries to undertakings which treat or process milk and on the production of milk products in the Member States.


(2) Gezien het toenemende economische belang van het eiwitgehalte van melk wordt het steeds belangrijker over statistische informatie over het eiwitgehalte van de voornaamste zuivelproducten te beschikken.

(2) In view of the growing economic importance of the protein content of milk, it is becoming increasingly necessary to have statistical information on the protein content of the main milk products.


Gezien de stijging van de waarde van de eiwitfractie van melk, wordt voorgesteld de interventieprijs voor magere-melkpoeder te koppelen aan het eiwitgehalte.

Given the relative increase in the value of the protein component of milk it is proposed to fix the intervention buying-in price for skim milk powder according to its protein content.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'eiwitgehalte in melk' ->

Date index: 2021-05-31
w