Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Afwijkende
Bevinding betreffende geur van oor
Geur
Geur toevoegen
Geur van ethylmercaptaan
Geur van knoflook
Hoeveelheid
Karakterloze geur en smaak
Kleur
Lege geur en smaak
Lucht
Onaangename geur uit oor
Onaangename geur van voet
Overvloedig
Reuk
Stank

Vertaling van "geur " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
geur van ethylmercaptaan | geur van knoflook

taste of garlic


geur toevoegen

add perfume | add smell | add scent | adding scent




karakterloze geur en smaak | lege geur en smaak

characterless flavour | empty flavour


afwijkende | geur | (van) sputum | afwijkende | hoeveelheid | (van) sputum | afwijkende | kleur | (van) sputum | overvloedig(van) sputum

Abnormal:amount | colour | odour | Excessive | (of) sputum




bevinding betreffende geur van oor

Finding of odor of ear


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
geur: fruitige geur van olijven, met in sommige gevallen een geur van gras

scent: fruity scent of olives, plus a scent of grass in some cases


geur- of smaakstof„: een additief dat een geur en/of een smaak verleent;

'flavouring' means an additive that imparts smell and/or taste;


(13) „geur- of smaakstof”: een additief dat een geur en/of een smaak verleent;

(13) 'flavouring' means an additive that imparts aroma and/or taste;


7. De lidstaten verbieden het in de handel brengen van tabaksproducten met bestanddelen, zoals filters, papier, verpakkingen of capsules, die geur- of smaakstoffen bevatten of met technische elementen die de geur, de smaak of de intensiteit van de rook van de betreffende tabaksproducten kunnen wijzigen.

7. Member States shall prohibit the placing on the market of tobacco products containing flavourings in any of their components such as filters, papers, packages, capsules or any technical features allowing modification of the smell or taste of the tobacco products concerned or their smoke intensity.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Indien een geur- (of smaak-)bestanddeel wordt geformuleerd met een mengsel van geur- (of smaak-)ingrediënten en functionele componenten met geur-, reukversterkende, lichaamsgeur-corrigerende of mengeigenschappen en wordt toegevoegd aan een cosmetisch product met het doel om een geur (of smaak) te verlenen of een ongewenste geur te maskeren, moet de omschrijving de naam en het codenummer bevatten en eveneens de identiteit van de leverancier.

Where any fragrance (or flavour) compound comprising a mixture of fragrance (or flavour) ingredients and functional components with olfactory, odour-enhancing, odour-protecting or blending properties is formulated and intentionally added to a cosmetic product to impart a scent (or flavour) or to cover a malodour, its identification is to include the name and code number as well as the identity of the supplier.


„voedselingrediënt met aromatiserende eigenschappen”: een ander voedselingrediënt dan aroma’s dat aan levensmiddelen kan worden toegevoegd met als voornaamste doel om er geur en/of smaak aan te geven of de geur en/of smaak ervan te wijzigen en dat er in aanzienlijke mate toe bijdraagt dat bepaalde van nature voorkomende ongewenste stoffen in levensmiddelen aanwezig zijn;

‘food ingredient with flavouring properties’ shall mean a food ingredient other than flavourings which may be added to food for the main purpose of adding flavour to it or modifying its flavour and which contributes significantly to the presence in food of certain naturally occurring undesirable substances;


"voedselingrediënt met aromatiserende eigenschappen": een ander voedselingrediënt dan aroma's dat aan levensmiddelen kan worden toegevoegd met als voornaamste doel om er geur en/of smaak aan te geven of de geur en/of smaak ervan te wijzigen en waarvan het gebruik significant bijdraagt tot de aanwezigheid van stoffen in samengestelde levensmiddelen als gespecificeerd in deel B van bijlage III ;

"food ingredient with flavouring properties" shall mean a food ingredient other than flavourings which may be added to food for the main purpose of adding flavour to it or modifying its flavour and the use of which contributes significantly to the presence of substances in compound foods as specified in Part B of Annex III ;


(i) “voedselingrediënt met aromatiserende eigenschappen”: een ander voedselingrediënt dan aroma’s dat aan levensmiddelen kan worden toegevoegd met als voornaamste doel om er geur en/of smaak aan te geven of de geur en/of smaak ervan te wijzigen;

(i) ‘food ingredient with flavouring properties’ shall mean a food ingredient other than flavourings which may be added to food for the main purpose of adding flavour to it or modifying its flavour;


Geur en smaak betreffen de volgende kenmerken: smaak en geur.

Flavour involves the following features: taste and odour.


- vrij van vreemde geur en/of vreemde smaak (een lichte S02-geur en een lichte geur en smaak van olie worden niet als abnormaal aangemerkt);

- free of foreign smell and taste (a slight smell of S02 and a slight smell and taste of oil are not considered abnormal),




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'geur' ->

Date index: 2023-09-28
w