Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Flamberen
Geflambeerde gerechten bereiden
Geflambeerde gerechten maken
Koken aan een terugvloeikoeler
Koken door middel van flamberen
Leerkracht koken beroepsonderwijs
Leerkracht voeding beroepsonderwijs
Onder terugloop laten koken
Proces voor het koken van wort
Terugvloeikoeler
Vakdocent koken beroepsonderwijs
Vakdocent voeding beroepsonderwijs
Verwarmen aan terugvloeikoeler
Verwarmen onder terugvloeiing

Traduction de «koken aan een terugvloeikoeler » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
koken aan een terugvloeikoeler | onder terugloop laten koken

reflux | to maintain under reflux conditions


leerkracht koken beroepsonderwijs | vakdocent koken beroepsonderwijs | leerkracht voeding beroepsonderwijs | vakdocent voeding beroepsonderwijs

food technology teacher | vocational teacher in food service | cooking instructor | food service vocational teacher




verwarmen aan terugvloeikoeler | verwarmen onder terugvloeiing

reflux


geflambeerde gerechten maken | koken door middel van flamberen | flamberen | geflambeerde gerechten bereiden

cook flambeed dishes | present flamed dishes | prepare flambe dishes | prepare flambeed dishes


proces voor het koken van wort

the wort boiling process | wort boiling systems | wort boiling process | wort boiling processes
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
de ondernemingen Unilever NV en Unilever PLC en hun activiteiten op het gebied van bakken, koken en smeerproducten (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, Nederland).

Unilever NV’s and Unilever plc’s companies and businesses in the baking, cooking and spreads business (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, the Netherlands).


De terugvloeikoeler (3.1.ii)) aansluiten, de inhoud aan de kook brengen en gedurende drie minuten laten koken.

Attach the condenser (3.1 (ii)), bring the contents to the boil and maintain at boiling point for three minutes.


De terugvloeikoeler (3.1.ii)) aansluiten, de inhoud aan de kook brengen en gedurende drie minuten laten koken.

Attach the condenser (3.1 (ii)), bring the contents to the boil and maintain at boiling point for three minutes.


Vervolgens het monster extraheren in water (50 ml/g monster) door onder terugvloeikoeling te koken gedurende 30 minuten.

Then extract the sample in water (50 ml per g of sample) by boiling under reflux for 30 minutes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Vervolgens het monster extraheren in water (50 ml/g monster) door onder terugvloeikoeling te koken gedurende 30 minuten.

Then extract the sample in water (50 ml per g of sample) by boiling under reflux for 30 minutes.


ii) Terugvloeikoeler (geschikt voor vloeistoffen met hoog kookpunt), met slijpstuk, dat kan worden aangesloten op de erlenmeyer (i)).

(ii) Reflux condenser (suitable for liquids of high boiling point), fitting the conical flask (i).


Voor de watervoorziening vormen zij een aanvulling op de voorschriften van bijlage II, hoofdstuk VII, bij die verordening; schoon zeewater mag worden gebruikt voor het hanteren en wassen van visserijproducten, de productie van ijs dat gebruikt wordt voor het koelen van visserijproducten en het snel afkoelen van schaal- en weekdieren na het koken”.

In the case of water supply, they supplement the requirements of Annex II, Chapter VII to that Regulation; clean seawater may be used for the handling and washing of fishery products, the production of ice used to chill fishery products and the rapid cooling of crustaceans and molluscs after their cooking’.


Na het koken moeten de producten snel worden afgekoeld.

Rapid cooling must follow cooking.


3. In afwijking van artikel 3, lid 2, van Verordening (EG) nr. 853/2004 en sectie VIII, hoofdstuk IV, punt 1, van bijlage III bij die verordening mogen exploitanten van levensmiddelenbedrijven in inrichtingen aan land na het koken van schaal- en weekdieren schoon water voor de afkoeling gebruiken.

3. By way of derogation from Article 3(2) of Regulation (EC) No 853/2004 and Chapter IV(1) of Section VIII of Annex III to that Regulation, food business operators in establishments on land may use clean water for cooling after cooking crustaceans and molluscs.


ii)koken gedurende drie tot vijf minuten in een gesloten recipiënt waarin de temperatuur tussen 120 en 160 °C en de druk tussen 2 en 5 kg/cm ligt, gevolgd door verwijdering van de schelpen en vriezen van het vlees tot een kerntemperatuur van – 20 °C,

(ii)cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160 °C and the pressure is between 2 and 5 kg/cm, followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of – 20 °C.


w