Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Comité van beheer voor oliën en vetten
Dierlijk vet
Dierlijke oliën en vetten
Dierlijke vetstof
Irritatief contacteczeem door oliën en vetten
Meervoudig onverzadigde vetten en olien
Oliën en vetten
Operator in harding van oliën en vetten
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige vetstof
Procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten
Uit zeezoogdieren gewonnen vetten en oliën
Vet
Vetstof
Vetten en oliën
Visvetstof

Vertaling van "vetten en oliën " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE


uit zeezoogdieren gewonnen vetten en oliën

oils and other fat products from sea-dwelling mammals


meervoudig onverzadigde vetten en olien

polyunsaturated fats and oils | polyunsaturates


plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

vegetable fats


dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]

animal fats [ fish fat ]


operator in harding van oliën en vetten

Hydrogenation operator, oils and fats


procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten

Refining-machine operator (oils and fats)


irritatief contacteczeem door oliën en vetten

Irritant contact dermatitis due to oils and greases


oliën en vetten [ vet | vetstof ]

fats [ fat | fatty substance ]


Comité van beheer voor oliën en vetten

Management Committee for Oils and Fats
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Andere mengsels en bereidingen, voor menselijke consumptie, van dierlijke of plantaardige vetten of oliën of van fracties van verschillende vetten en oliën bedoeld bij hoofdstuk 15, andere dan de vetten en oliën of fracties daarvan, bedoeld bij post 1516, met een gehalte aan van melk afkomstige vetstoffen van meer dan 10 doch niet meer dan 15 gewichtspercenten

Other edible mixtures or preparations of animal or vegetable fats or oils or fractions of different fats or oils of Chapter 15, other than edible fats or oils or their fractions of heading 1516, containing, by weight, more than 10% but not more than 15 % of milkfats


Margarine; mengsels en bereidingen, voor menselijke consumptie, van dierlijke of plantaardige vetten of oliën of van fracties van verschillende vetten en oliën bedoeld bij hoofdstuk 15, andere dan de vetten en oliën of fracties daarvan, bedoeld bij post 1516:

Margarine; edible mixtures or preparations of animal or vegetable fats or oils or of fractions of different fats or oils of Chapter 15, other than edible fats or oils or their fractions of heading 1516:


Standolie en andere dierlijke of plantaardige oliën, alsmede fracties daarvan, gekookt, geoxideerd, gedehydreerd, gezwaveld, geblazen of op andere wijze chemisch gewijzigd, andere dan die bedoeld bij post 1516; mengsels en bereidingen van dierlijke of plantaardige vetten of oliën of van fracties van verschillende vetten en oliën bedoeld bij hoofdstuk 15, niet elders genoemd, noch elders onder begrepen; met uitsluiting van de oliën van GN-codes 1518 00 31 en 1518 00 39

Animal or vegetable fats and oils and their fractions, boiled, oxidised, dehydrated, sulphurised, blown, polymerised by heat in vacuum or in inert gas or otherwise chemically modified, excluding those of heading 1516; inedible mixtures or preparations of animal or vegetable fats or oils or of fractions of different fats or oils of chapter 15, not elsewhere specified or included; excluding the oils of CN codes 1518 00 31 and 1518 00 39


- Vetten en oliën van vis, alsmede fracties daarvan, andere dan oliën uit vislevers

- Fats and oils and their fractions, of fish, other than liver oils


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Sector olijfolie - Status quo inzake prijzen, steunbedragen en inhoudingen in het vooruitzicht van een komende hervorming van de GMO voor oliën en vetten.

Olive oil - The status quo is maintained as regards prices, aid and deductions with a view to the forthcoming reform of the oils and fats CMO.


een verbeterde leesbaarheid van de informatie (minimale lettergrootte voor de verplichte informatie); een duidelijkere en geharmoniseerde voorstelling van allergenen (benadrukt door het lettertype, de stijl of de achtergrondkleur) in de lijst van ingrediënten van voorverpakte levensmiddelen; verplichte informatie over allergenen in niet-voorverpakte levensmiddelen, ook in restaurants en cafés; bepaalde verplichte informatie over de voedingswaarde van de meeste voorverpakte verwerkte levensmiddelen; verplichte informatie over de herkomst van vers vlees van varkens, schapen, geiten en pluimvee; dezelfde etiketteringsvoorschriften voor aankopen op het internet, op afstand en in de winkel; een lijst van technisch vervaardigde nanomaterial ...[+++]

Improved legibility of information (minimum font size for mandatory information); Clearer and harmonised presentation of allergens for prepacked foods (emphasis by font, style or background colour) in the list of ingredients; Mandatory allergen information for non-prepacked food, including restaurants and cafes; Requirement of certain nutrition information for majority of prepacked processed foods; Mandatory origin information for fresh meat from pigs, sheep, goats and poultry; Same labelling requirements for online, distance-selling or buying in a shop; List of engineered nanomaterials in the ingredients. Specific information on t ...[+++]


Om deze kwestie aan te pakken onderzoek ik momenteel de mogelijkheid om een strikte scheiding in te stellen tussen de productie van vetten en oliën voor voeder en voedsel enerzijds en de productie van vetten en oliën voor technische doeleinden anderzijds, en ik overweeg de mogelijkheid van wettelijke eisen aan versterkte controles op dioxines in verschillende fasen van de voedselketens.

In order to address this issue, I am exploring the possibility of establishing a strict segregation of the production of fats and oils intended for feed and food purposes from the production of fats and oils for technical uses, and I am considering the possibility of legal requirements on reinforced controls on dioxins at different stages of the feed chains.


- wijziging van Verordening (EEG) nr. 404/93 van de Raad houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector bananen - wijziging van Verordening (EEG) nr. 2075/92 van de Raad houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector ruwe tabak - wijziging van Verordening nr. 136/66/EEG van de Raad houdende de totstandbrenging van een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector oliën en vetten en van Verordening (EEG) nr. 2261/84 houdende algemene voorschriften inzake de toekenning van de productiesteun voor olijfolie en de steun aan de producentenorganisaties; d ...[+++]

- amendment to Council Regulation (EEC) No 404/93 on the common organisation of the market in bananas, - amendment to Council Regulation (EEC) No 2075/92 on the common organisation of the market in raw tobacco, - amendments to Council Regulation No 136/66/EEC on the establishment of a common organisation of the market in oils and fats and Regulation (EEC) No 2261/84 laying down general rules on the granting of aid for the production of olive oil and of aid to olive oil producer organisations; d) on protection of animals* : Council Directive concerning the protection of animals kept for farming purposes.


Bijlage : Lijst van de geografische aanduidingen en oorsprongsbenamingen BIJLAGE LIJST VAN DE GEOGRAFISCHE AANDUIDINGEN EN OORSPRONGSBENAMINGEN A. In bijlage II bij het Verdrag vermelde produkten voor menselijke consumptie Vers vlees en slachtafvallen PORTUGAL - Cabrito Transmontano (BOB) - Carne Barrosã (BOB) - Carne Maronesa (BOB) - Carne Mirandesa (BOB) Produkten op basis van vlees ITALIE - Bresaola della Valtellina (BGA) - Culatello di Zibello (BOB) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (BOB) - Valle d'Aosta Lard d'Arnad (BOB) - Prosciutto di Carpegna (BOB) - Prosciutto Toscano (BOB) - Coppa Piacentina (BOB) - Pancetta Piacentina (BOB) - Salame Piacentino (BOB) Kaas BELGIE - Hervekaas (BOB) FRANKRIJK - Fourme d'Ambert ou Fourme de Montbrison ...[+++]

Annex : List of geographical indications and designations of origin ANNEX : LIST OF PRODUCTS OF GEOGRAPHICAL INDICATIONS AND DESIGNATIONS OR ORIGIN (A) Products intended for human consumption listed in Annex II to the Treaty Fresh meat and offal PORTUGAL - Cabrito Transmontano (PDO) - Carne Barrosã (PDO) - Carne Maronesa (PDO) - Carne Mirandesa (PDO) Meat-based products ITALIA - Bresaola della Valtellina (PGI) - Culatello di Zibello (PDO) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (PDO) - Valle d'Aosta Lard d'Arnad (PDO) - Prosciutto di Carpegna (PDO) - Prosciutto Toscano (PDO) - Coppa Piacentina (PDO) - Pancetta Piacentina (PDO) - Salame Piacenti ...[+++]


Bovendien vormt hij een inbreuk op de gemeenschappelijke marktordeningen voor oliën en vetten, granen, en bepaalde in bijlage II bij het Verdrag opgenomen produkten, aangezien deze marktordeningen als een volledig en afgerond geheel moeten worden beschouwd, zodat de Lid-Staten geen aanvullende maatregelen mogen nemen.

Moreover, these schemes constitute an infringement of the Common Market Organization for oils and fats, the CMO for cereals and the CMO for certain products listed in Annex II of the Treaty.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vetten en oliën' ->

Date index: 2021-04-20
w