Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappel
Bataat
Bronwater
Gehalte zoete most
Most
Mostgehalte
Pataat
Sapgehalte
Vruchtesap
Zoet water
Zoete aardappel
Zoete cider
Zoete haverreep
Zoete most
Zoete paprika
Zoete peper
Zoetwatermilieu
Zoetwateromgeving

Traduction de «zoete most » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
gehalte zoete most | mostgehalte | sapgehalte

juice content


most | vruchtesap | zoete most

fruit juice | unfermented must










zoet water [ bronwater | zoetwatermilieu | zoetwateromgeving ]

freshwater [ fresh water | freshwater environment | spring water ]


aardappel [ bataat | pataat | zoete aardappel ]

potato [ batata | sweet potato ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Most, mistella, zoete wijn en zachte wijn

Musts, mistelles, sweet and semi-sweet wines:


Corrigeer de schijnbare dichtheid bij t °C voor de temperatuur met behulp van tabel V voor droge wijn, tabel VI voor most en tabel VII voor zoete wijn.

The apparent density at t °C is then corrected to 20 °C by using the tables applicable to dry wines (Table V), musts (Table VI) or wines containing sugars (Table VII).


Voor de bepaling van de dichtheid van alcoholvrij gemaakte wijn, van zoete wijn en van most dient gebruik te worden gemaakt van een serie van 5 areometers, die respectievelijk als volgt zijn gegradueerd: 1,000 1,030; 1,030 1,060; 1,060 1,090; 1,090 1,120; 1,120 1,150.

For measuring the density of de-alcoholized wines, sweet wines and musts, a set of five hydrometers graduated from 1,000 to 1,030, 1,030 to 1,060, 1,060 to 1,090, 1,090 to 1,120 and 1,120 to 1,150 shall be used.


Bereken de dichtheid bij 20 °C met behulp van een van de hierna volgende correctietabellen, afhankelijk van de natuur van de onderzochte vloeistof: droge wijn (tabel II), natuurlijke of geconcentreerde most (tabel III) en zoete wijn (tabel IV).

Calculate the density at 20 °C using one of the correction tables given later, in accordance with the nature of the liquid being measured: dry wine (Table II), natural or concentrated must (Table III), sweet wine (Table IV).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Bereken de dichtheid bij 20 °C van de onderzochte vloeistof: droge wijn, natuurlijke of geconcentreerde most of zoete wijn, zoals aangegeven in punt 4.3.1.

Calculate the density at 20 °C of the liquid under test (dry wine, natural or concentrated must, or sweet wine) as indicated in 4.3.1 above.




D'autres ont cherché : aardappel     bataat     bronwater     gehalte zoete most     mostgehalte     pataat     sapgehalte     vruchtesap     zoet water     zoete aardappel     zoete cider     zoete haverreep     zoete most     zoete paprika     zoete peper     zoetwatermilieu     zoetwateromgeving     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'zoete most' ->

Date index: 2021-11-02
w