Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bepaling van wateropname door koken
Flamberen
Geflambeerde gerechten bereiden
Geflambeerde gerechten maken
Koken
Koken aan een terugvloeikoeler
Koken door middel van flamberen
Leerkracht koken beroepsonderwijs
Leerkracht voeding beroepsonderwijs
Onder terugloop laten koken
Proces voor het koken van wort
Vakdocent koken beroepsonderwijs
Vakdocent voeding beroepsonderwijs

Vertaling van "Koken " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
koken aan een terugvloeikoeler | onder terugloop laten koken

faire bouillir à reflux




leerkracht koken beroepsonderwijs | vakdocent koken beroepsonderwijs | leerkracht voeding beroepsonderwijs | vakdocent voeding beroepsonderwijs

professeur de cuisine/professeure de cuisine | professeur de restauration | professeur de restauration/professeure de restauration | professeur des lycées professionnels Restauration/professeure des lycées professionnels Restauration


geflambeerde gerechten maken | koken door middel van flamberen | flamberen | geflambeerde gerechten bereiden

mettre au point des plats flambés | réaliser des plats flambés | faire flamber les plats | préparer des plats flambés


proces voor het koken van wort

processus de cuisson du moût


bepaling van wateropname door koken

méthode par ébullition
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
de ondernemingen Unilever NV en Unilever PLC en hun activiteiten op het gebied van bakken, koken en smeerproducten (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, Nederland).

les entreprises et activités d’Unilever NV et d’Unilever PLC dans le secteur des margarines et matières grasses à tartiner («division «Margarines et matières grasses à tartiner» d’Unilever», Pays-Bas).


In het geval van de rijsttaartjes zijn de meest waarschijnlijke pathogenen de hitteresistente sporen van Bacillus cereus, die na de verhittingstap van koken of bakken nog kunnen uitgroeien indien het product onvoldoende gekoeld wordt bewaard.

Dans le cas des tartes au riz, les pathogènes les plus fréquents sont les spores thermorésistantes Bacillus cereus qui peuvent encore se développer après l'étape de la cuisson si le produit est conservé alors qu'il n'a pas été suffisamment refroidi.


Het FAVV eist onder meer dat ze een jaarlijkse bijdrage van 140 euro betalen, dat ze de richtlijnen omtrent handhygiëne ophangen, dat ze bij het aankopen van voedingsmiddelen in de supermarkt de temperatuur van elk product meten, enz. Het gaat hier nochtans over amateurkoks die in hun eigen keuken koken voor buren en vrienden.

Cet organisme exige entre autres le paiement d'une cotisation annuelle de 140 euros, l'affichage des consignes en matière de nettoyage des mains, l'absence de contrôle de la température de chaque aliment au moment de leur achat au supermarché, etc.


Verschillende NGA's zijn actief op het vlak van grachten ter bescherming tegen de erosie, het ophalen van regenwater, de herbebossing, de bevordering van methodes van koken die minder energieverslindend zijn, de exploitatie van hernieuwbare energie.

Ainsi plusieurs ACNG présentent des activités liées aux fossés antiérosifs, à la collecte des eaux de pluies, au reboisement, à la promotion de méthodes de cuisson moins énergivores, à l'exploitation de l'énergie renouvelable (biogaz).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Worden alleen de energie-uitgaven voor de woning (verwarming, elektriciteit, koken en warm water) in beschouwing genomen, dan zien we dat daar meer dan 15 procent van het jaarlijkse budget aan opgaat in het eerste inkomensdeciel en 10 procent in het tweede deciel, tegenover ongeveer 3 procent in het tiende deciel en minder dan 5 procent in het negende deciel.

Si on se limite aux dépenses énergétiques liées à l'habitation (chauffage, électricité, cuisine et sanitaire), le premier décile de revenus y consacre plus de 15% de son budget annuel et le deuxième décile 10%, tandis que le dixième décile y consacre environ 3% de son budget et le neuvième décile moins de 5%.


Bij de samenstelling van het aanbod worden een aantal vuistregels toegepast zoals vermindering van vleesconsumptie, seizoensgebonden koken en koken met lokale producten en producten uit duurzame landbouw/ visvangst, vermindering van voedselverspilling en voedselverlies.

Lors de la composition de l'offre un certain nombre de règles générales sont appliquées, comme la réduction de la consommation de viande, cuisine saisonnier et cuisiner avec des produits du terroir et produits de l'agriculture/ pêche durable, réduction des déchets alimentaires et la perte d'aliments.


Na het koken moeten de producten snel worden afgekoeld.

Un refroidissement rapide doit suivre la cuisson.


Voor de watervoorziening vormen zij een aanvulling op de voorschriften van bijlage II, hoofdstuk VII, bij die verordening; schoon zeewater mag worden gebruikt voor het hanteren en wassen van visserijproducten, de productie van ijs dat gebruikt wordt voor het koelen van visserijproducten en het snel afkoelen van schaal- en weekdieren na het koken”.

pour ce qui concerne l’alimentation en eau, elles complètent les exigences prévues à l’annexe II, chapitre VII, dudit règlement. L’utilisation d’eau de mer propre est autorisée pour la manipulation et le lavage des produits de la pêche, la production de glace destinée à réfrigérer les produits de la pêche et le refroidissement rapide des crustacés et des mollusques après la cuisson».


3. In afwijking van artikel 3, lid 2, van Verordening (EG) nr. 853/2004 en sectie VIII, hoofdstuk IV, punt 1, van bijlage III bij die verordening mogen exploitanten van levensmiddelenbedrijven in inrichtingen aan land na het koken van schaal- en weekdieren schoon water voor de afkoeling gebruiken.

3. Par dérogation à l'article 3, paragraphe 2, du règlement (CE) no 853/2004 et du chapitre IV, point 1 de la section VIII de l'annexe III dudit règlement, les exploitants du secteur alimentaire dans des établissements à terre sont autorisés à utiliser de l'eau propre pour le refroidissement suivant la cuisson de crustacés et de mollusques.


ii)koken gedurende drie tot vijf minuten in een gesloten recipiënt waarin de temperatuur tussen 120 en 160 °C en de druk tussen 2 en 5 kg/cm ligt, gevolgd door verwijdering van de schelpen en vriezen van het vlees tot een kerntemperatuur van – 20 °C,

ii)la cuisson pendant 3 à 5 minutes dans une enceinte fermée où la température est comprise entre 120 et 160 °C et où la pression est comprise entre 2 et 5 kg/cm, suivie d'un décoquillage et d'une congélation de la chair à - 20 °C à cœur.


w