Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacon
Bereidingen van vlees
Bereidingen van vlees in een omhulsel van deeg
Chef distributie vlees en vleesproducten
Controle van vlees
Corned beef
Customs manager vlees en vleesproducten
Distributiemanager vlees en vleesproducten
Ganzenlever
Geschiktheid van het vlees
Geschiktheid van het vlees voor menselijke consumptie
Gezondheid van het vlees
Ham
Import-exportmanager vlees en vleesproducten
Kikkerbilletjes
Logistiek planner vlees en vleesproducten
Manager import-export vlees en vleesproducten
Product op basis van vlees
Specialist im- en export van vlees en vleeswaren
Specialist import en export van vlees en vleeswaren
Specialiste im- en export van vlees en vleeswaren
Specialiste import en export van vlees en vleeswaren
Spek
Supervisor import-export vlees en vleesproducten
Vers vlees
Verwerkt product op basis van vlees
Vlees van wild
Vleesextract
Vleespastei
Vleesproduct
Vleesprodukt
Vleeswaren
Worstje

Vertaling van "bereidingen van vlees " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


bereidingen van vlees in een omhulsel van deeg

pâtés en croûte


customs manager vlees en vleesproducten | manager import-export vlees en vleesproducten | import-exportmanager vlees en vleesproducten | supervisor import-export vlees en vleesproducten

responsable import-export de viandes et de produits à base de viande


specialist im- en export van vlees en vleeswaren | specialiste import en export van vlees en vleeswaren | specialist import en export van vlees en vleeswaren | specialiste im- en export van vlees en vleeswaren

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


logistiek planner vlees en vleesproducten | verantwoordelijke distributielogistiek vlees en vleesproducten | chef distributie vlees en vleesproducten | distributiemanager vlees en vleesproducten

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


vleesproduct [ bacon | corned beef | ganzenlever | ham | kikkerbilletjes | product op basis van vlees | spek | verwerkt product op basis van vlees | vleesextract | vleespastei | vleesprodukt | vleeswaren | worstje ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


geschiktheid van het vlees | geschiktheid van het vlees voor menselijke consumptie | gezondheid van het vlees

salubrité de la viande






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
­ mogelijkheid om bepaalde bereidingen van vlees buiten de winkel of buiten de normale bereidingsplaats te doen (bijvoorbeeld het braden van ribbetjes voor de winkel bij braderijen en dergelijke) ?

­ la possibilité de réaliser certaines préparations de viandes en dehors du magasin ou en dehors du lieu de préparation normal (comme par exemple rôtir des côtelettes devant le magasin lors d'une braderie, etc.) ?


Voedingsmiddelen - Etikettering - Vermelding land van oorsprong - Europese verordening ter discussie - Melk en vlees in bereidingen - Effectenstudie van de Europese Commissie

Produits alimentaires - Étiquetage - Mention du pays d’origine - Règlement européen en discussion - Lait et viande dans les préparations - Étude d’impact de la Commission européenne


Voedingsmiddelen - Etikettering - Vermelding land van oorsprong - Europese verordening ter discussie - Melk en vlees in bereidingen - Effectenstudie van de Europese Commissie

Produits alimentaires - Étiquetage - Mention du pays d’origine - Règlement européen en discussion - Lait et viande dans les préparations - Étude d’impact de la Commission européenne


18. verzoekt de Commissie de manier te herzien waarop de regels voor het in de handel brengen van vlees van pluimvee worden toegepast, om te zorgen voor meer transparantie voor de consumenten, en de definitie van bereidingen met vers vlees van pluimvee te verduidelijken, om het gebruik in de bereiding van diepgevroren vlees van pluimvee als vers vlees van pluimvee te voorkomen;

18. demande à la Commission de revoir les modalités de mise en œuvre des règles de commercialisation pour la viande de volaille afin de garantir aux consommateurs une plus grande transparence et de clarifier la définition des préparations à base de viande de volaille fraîche afin d'éviter l'utilisation de viande de volaille surgelée dans ces préparations;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De andere voorstellen tot wijziging van de verordening inzake handelsnormen voor vlees van pluimvee worden gehandhaafd; deze hebben, zoals gezegd, betrekking op de uitbreiding van de werkingssfeer tot bereidingen en producten op basis van vlees van pluimvee, alsook tot gepekeld vlees van pluimvee, dat een steeds grotere plaats inneemt op de markt.

Les autres modifications proposées au règlement sur les normes de commercialisation pour la viande de volaille sont maintenues et concernent, comme indiqué, l'extension du champ d’application de ces normes aux préparations et produits à base de viande de volaille, de même qu'à la viande de volaille saumurée, qui fait l'objet d'un commerce de plus en plus important.


De regel dat vlees van pluimvee dat als vers wordt verkocht niet eerder is bevroren moet ook gaan gelden voor bereidingen en producten op basis van vlees van pluimvee.

Il est proposé que le principe, selon lequel de la viande de volaille vendue à l'état "frais" ne peut avoir été congelée auparavant, soit renforcé et étendu aux préparations et produits à base de viande de volaille.


– (RO) Ik heb voor deze ontwerpwetgevingsresolutie gestemd omdat ik vind dat de werkingssfeer van handelsnormen voor vlees van pluimvee moet worden uitgebreid, zodat deze ook gaan gelden voor bereidingen en producten op basis van pluimvee, alsook voor gepekeld vlees van pluimvee, wat steeds vaker wordt verhandeld.

– (RO) J’ai voté pour ce projet parce que je pense que la portée des normes de commercialisation applicables à la viande de volaille doit être élargie de façon à couvrir également les préparations et produits à base de viande de volaille ainsi que la viande de volaille en saumure, qui est commercialisée de plus en plus largement.


De handelsnormen voor vlees van pluimvee moeten worden herzien in het licht van de technologische ontwikkelingen en met het oog op de opneming van bereidingen op basis van pluimvee, omdat de consumptiepatronen sinds de jaren '90 veranderd zijn.

Il est nécessaire de reconsidérer ces normes au regard des évolutions technologiques, dans la mesure où les habitudes de consommation se sont modifiées depuis les années 1990.


­ mogelijkheid om bepaalde bereidingen van vlees buiten de winkel of buiten de normale bereidingsplaats te doen (bijvoorbeeld het braden van ribbetjes voor de winkel bij braderijen en dergelijke) ?

­ la possibilité de réaliser certaines préparations de viandes en dehors du magasin ou en dehors du lieu de préparation normal (comme par exemple rôtir des côtelettes devant le magasin lors d'une braderie, et c.) ?


- Het koninklijk besluit van 12 december 1955 bevat een limitatieve lijst van producten en bereidingen die vlees- en viswinkels naast hun eigen producten mogen verkopen.

- L'arrêté royal du 12 décembre 1955 contient une liste limitative de produits et de préparations que les boucheries et les poissonneries peuvent vendre en plus de leurs propres produits.


w