Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beroepskwalificatie
Chemotherapeuticum
De correcte bereiding van producten garanderen
De juiste bereiding van producten garanderen
De juiste bereiding van producten verzekeren
EG-beroepskwalificatie
Ex tempore bereid geneesmiddel
Ex tempore bereiding
Fruit klaarmaken voor de bereiding van dranken
Fruit klaarmaken voor de bereiding van sappen
Fruit schoonmaken voor de bereiding van sappen
Klanten adviseren over de bereiding van vleesproducten
Magistrale bereiding
Scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers
Sinaasappels persen
Staal bereid volgens het electroslakproces
Staal bereid volgens het vacuumsmeltproces
Toestel voor de bereiding van groentepulp
Toestel voor de bereiding van vruchtepulp
Zorgen voor de correcte bereiding van producten

Vertaling van "beroepskwalificatie van bereider " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
de juiste bereiding van producten garanderen | de juiste bereiding van producten verzekeren | de correcte bereiding van producten garanderen | zorgen voor de correcte bereiding van producten

assurer la préparation des produits


fruit klaarmaken voor de bereiding van sappen | sinaasappels persen | fruit klaarmaken voor de bereiding van dranken | fruit schoonmaken voor de bereiding van sappen

préparer les fruits accompagnant les boissons | accommoder les fruits faisant partie des ingrédients utilisés dans des boissons | préparer des fruits faisant partie des ingrédients utilisés dans des boissons


klanten adviseren over de bereiding van vleesproducten | klanten advies geven over de bereiding van vleesproducten | klanten raad geven over de bereiding van vleesproducten

conseiller des clients sur la préparation de produits carnés




EG-beroepskwalificatie

qualification professionnelle CE


toestel voor de bereiding van groentepulp | toestel voor de bereiding van vruchtepulp

appareil à épulper les fruits et légumes


staal bereid volgens het electroslakproces | staal bereid volgens het vacuumsmeltproces

acier élaboré par refusion sous laitier électroconducteur | acier élaboré par refusion sous vide


ex tempore bereid geneesmiddel | ex tempore bereiding

préparation extemporanée




chemotherapeuticum | scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers

chimiothérapeutique | relatif à la chimiothérapie
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De minister-president van de Vlaamse Regering, G. BOURGEOIS De Vlaamse minister van Onderwijs, H. CREVITS De Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, Ph. MUYTERS Bijlage Beschrijving van de beroepskwalificatie van bereider van visproducten (m/v) (BK0165) als vermeld in artikel 1 1. GLOBAAL a. Titel `Bereider van visproducten (m/v)' b. Definitie `Bereidt verse vis, week-, schelp- en schaaldieren volgens de voorschriften van voedselveiligheid en hygiëne en verwerkt deze in warme en koude maaltijden en/of voedingsproducten teneinde deze te verkopen of op bestelling door hem/haar af te leveren aan de klant'.

Le Ministre-Président du Gouvernement flamand, G. BOURGEOIS La Ministre flamande de l'Enseignement, H. CREVITS Le Ministre flamand de l'Emploi, de l'Economie, de l'Innovation et des Sports, Ph. MUYTERS Description de la qualification professionnelle de « poissonnier » (m/f) (BK0165) tel que visé à l'article 1 1. GLOBAL a. Titre 'Poissonnier (m/f)' b. Définition 'Prépare du poisson frais, des mollusques, crustacés et coquillages conformément aux prescriptions sur l'hygiène et la sécurité alimentaire et les transforme en des repas chauds et froids et/ou des produits alimentaires afin de les vendre ou de les délivrer sur commande au client ...[+++]


Artikel 1. De beroepskwalificatie van bereider van visproducten, ingeschaald op niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur, wordt erkend.

Article 1 . La qualification professionnelle de « poissonnier », inséré au niveau 4 de la structure de qualification flamande, est reconnue.


13 MAART 2015. - Besluit van de Vlaamse Regering tot erkenning van de beroepskwalificatie bereider van visproducten De Vlaamse Regering, Gelet op het decreet van 30 april 2009 betreffende de kwalificatiestructuur, artikel 12, vervangen bij het decreet van 1 juli 2011; Gelet op het erkenningsadvies van het Agentschap voor Kwaliteitszorg in Onderwijs en Vorming, gegeven op 30 januari 2015; Gelet op het advies van de Inspectie van Financiën, gegeven op 18 februari 2015; Op voorstel van de Vlaamse minister van Onderwijs en de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport;

13 MARS 2015. - Arrêté du Gouvernement flamand portant reconnaissance de la qualification professionnelle de « poissonnier » Le Gouvernement flamand, Vu le décret du 30 avril 2009 relatif à la structure des certifications, notamment l'article 12, remplacé par le décret du 1 juillet 2011 ; Vu l'avis de reconnaissance de la « Agentschap voor Kwaliteitszorg in Onderwijs en Vorming » (Agence pour la Gestion de la Qualité dans l'Enseignement et de la Formation), rendu le 30 janvier 2015 ; Vu l'avis de l'Inspection des Finances, donné le 18 février 2015 ; Sur la proposition de la Ministre flamande de l'Enseignement et du Ministre flamand d ...[+++]


- Een veilige, opgeruimde, hygiënische werkplek - Een selectie van leveranciers - Opgevolgde voorraad en tijdig doorgegeven bestellingen aan leveranciers - Gereinigd en gedesinfecteerde machines en materieel - Een efficiënte werkorganisatie - Persoonlijke hygiëne - De toepassing van voedselveiligheids- en hygiëneregels - De administratieve opvolging (wetgeving, controles, attesten, ....) 2.3. Vereiste attesten 2.3.1. Wettelijke attesten Medisch attest voor werken in de voedingsindustrie volgens de wettelijke regelgeving. Gezien om gevoegd te worden bij het besluit van de Vlaamse Regering van 13 maart 2015 tot erkenning van de beroepskwalificatie bereider ...[+++]van visproducten.

- Un lieu de travail sûr, rangé, hygiénique - Une sélection de fournisseurs - Un stock suivi et la communication à temps des commandes aux fournisseurs - Des machines et du matériel nettoyés et désinfectés - Une organisation de travail efficace - Hygiène personnelle - L'application des règles en matière de sécurité alimentaire et d'hygiène - Le suivi administratif (législation, contrôles, attestations, ...) 2.3. Attestations requises 2.3.1. Attestations légales Attestation médicale pour les travaux dans l'industrie alimentaire conformément à la réglementation en vigueur Vu pour être annexé à l'arrêté du Gouvernement flamand du 13 mars 20 ...[+++]




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'beroepskwalificatie van bereider' ->

Date index: 2023-12-06
w