Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "en chocoladeproducten " (Nederlands → Frans) :

· voor de chocoladeproducten die andere plantaardige vetstoffen dan cacaoboter bevatten, wordt de consumenteninformatie nog verbeterd : de etikettering moet aangevuld worden met een duidelijke, neutrale en objectieve vermelding van het feit dat de genoemde stoffen erin voorkomen.

· l'information du consommateur est renforcée en ce qui concerne les produits de chocolat contenant des matières grasses végétales autres que le beurre de cacao : l'étiquetage devra être complété par une mention claire, neutre et objective de la présence desdites substances.


Het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad zorgt voor een vereenvoudiging van de 28 cacao- en chocoladeproducten die in richtlijn 73/241/E.E.G. gedefinieerd worden.

La proposition de directive du Parlement européen et du Conseil réalise une simplification des 29 produits de cacao et de chocolat définis dans la directive 73/241/C.E.E.


VII. VOORSTEL VAN RICHTLIJN VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN VAN DE RAAD INZAKE VOOR MENSELIJKE VOEDING BESTEMDE CACAO- EN CHOCOLADEPRODUCTEN (11) ­ COM(95)0722

VII. PROPOSITION DE DIRECTIVE DU PARLEMENT EUROPÉEN ET DU CONSEIL RELATIVE AUX PRODUITS DE CACAO ET DE CHOCOLAT DESTINÉS À L'ALIMENTATION HUMAINE (11) ­ COM(95)0722


In de voedingssector werd een dergelijke vereenvoudiging beoogd voor zeven zogenaamde « verticale » richtlijnen, waaronder deze inzake cacao- en chocoladeproducten.

Dans le secteur alimentaire, la simplification vise sept directives « verticales », dont la directive relatice aux produits de cacao et de chocolat.


Voorstel van richtlijn van de Europese Commissie inzake cacao- en chocoladeproducten

Proposition de directive de la Commission européenne relative aux produits dérivés de cacao et de chocolat


Voor de specifieke cacao- en chocoladeproducten zijn de definities die zijn vastgesteld in de punten A.2, A.3 en A.4 van bijlage I bij Richtlijn 2000/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 juni 2000 inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (PB L 197 van 3.8.2000, blz. 19) van toepassing”.

Pour les produits spécifiques à base de cacao et de chocolat, les définitions établies aux points A. 2, 3 et 4 de l'annexe I de la directive 2000/36/CE du Parlement européen et du Conseil du 23 juin 2000 relative aux produits de cacao et de chocolat destinés à l'alimentation humaine (JO L 197 du 3.8.2000, p. 19) s'appliquent».


Verwerkt chocoladeproducten en -vullingen (Id 14944/16721/18890) :

Prépare les produits et fourrages de chocolat (Id 14944/16721/18890) :


Bereidt chocoladeproducten en -vullingen ( Id 17437/14944) :

Prépare les produits et fourrages de chocolat (Id 17437/14944) :


Bereidt en verpakt chocoladeproducten, werkt ze af volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Prépare et emballe les produits de chocolat conformément aux prescriptions en matière de sécurité alimentaire afin de vendre les produits confectionnés.


(2) Ter motivering van Richtlijn 73/241/EEG van de Raad van 24 juli 1973 betreffende de onderlinge aanpassing van de wettelijke voorschriften van de lidstaten inzake voor menselijke voeding bestemde cacao- en chocoladeproducten(4) werd aangevoerd dat verschillen tussen de nationale wetgevingen inzake diverse soorten cacao- en chocoladeproducten het vrije verkeer van deze producten kunnen belemmeren, en dat die verschillen derhalve een rechtstreekse weerslag kunnen hebben op de totstandkoming en de werking van de gemeenschappelijke markt.

(2) La directive 73/241/CEE du Conseil du 24 juillet 1973 relative au rapprochement des législations des États membres concernant les produits de cacao et de chocolat destinés à l'alimentation humaine(4) se justifiait par le fait que des différences entre les législations nationales concernant plusieurs sortes de produits de cacao et de chocolat pouvaient entraver la libre circulation de ces produits et avaient, de ce fait, une incidence directe sur l'établissement et le fonctionnement du marché commun.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'en chocoladeproducten' ->

Date index: 2024-12-16
w