Richtlijn 2001/112/EG van de Raad v
an 20 december 2001 inzake voor menselijke voeding bestemde vruchtensappen en b
epaalde soortgelijke producten en Richtlijn 2001/113/EG van de Raad v
an 20 december 2001 inzake voor menselijke voeding bestemde vruchtenjam of -confituur, -gelei en -marmelade, alsmede kastanjepasta , bevatten nu specifieke
voorschriften
voor ...[+++] de productie, de samenstelling en de etikettering van deze producten.
Actuellement, la directive 2001/112/CE du Conseil du 20 décembre 2001 relative aux jus de fruit et à certains produits similaires destinés à l'alimentation humaine et la directive 2001/113/CE du Conseil du 20 décembre 2001 relative aux confitures, gelées et marmelades, ainsi qu'à la crème de marrons, destinées à l'alimentation humaine prévoient des dispositions spécifiques en ce qui concerne la production, la composition et l'étiquetage de ces produits.