Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardwarmte met lage enthalpie
Adequate voedingswaarde van voedselinname
Bewering inzake de voedingswaarde
Distillatie bij lage temperatuur
Gehalte aan voedingsstoffen
Geotermische energie met lage entalpie
Geothermische energie met lage enthalpie
Hypotensie
Lage bloeddruk
Lage dopmoer
Lage kapmoer
Lage kopmoer
Voedingswaarde
Voedingswaarde van levensmiddelen berekenen
Voedingswaarde van voedsel bepalen
Voedingswaarde-etikettering

Vertaling van "lage voedingswaarde " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
voedingswaarde van levensmiddelen berekenen | voedingswaarde van voedsel bepalen | zorgen voor een evenwichtige samenstelling van een menu

réaliser l’inventaire des propriétés nutritionnelles des produits | recenser les propriétés nutritionnelles des produits | identifier les propriétés nutritionnelles des aliments | indiquer les propriétés nutritionnelles des produits




bewering inzake de voedingswaarde

allégation nutritionnelle


aardwarmte met lage enthalpie | geotermische energie met lage entalpie | geothermische energie met lage enthalpie

énergie géothermique à basse enthalpie | énergie géothermique basse enthalpie


lage dopmoer | lage kapmoer | lage kopmoer

écrou borgne bas


bij de productie van voedingsmiddelen naar een betere voedingswaarde streven

chercher l’amélioration nutritionnelle dans la production alimentaire


adequate voedingswaarde van voedselinname

adéquation nutritionnelle des apports alimentaires


gehalte aan voedingsstoffen | voedingswaarde

teneur en nutriments


distillatie bij lage temperatuur

distillation à basse température


hypotensie | lage bloeddruk

hypotension | tension (artérielle) inférieure à la normale
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Sinds 2009 probeert de FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) het gebruik te promoten van insecten in de voeding van mens en dier, door hun hoge voedingswaarde en hun lage ecologische voetafdruk.

Depuis 2009, la FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) tente de promouvoir l'utilisation des insectes tant dans l'alimentation humaine que dans l'alimentation animale en raison de leur haute valeur nutritionnelle et de leur faible empreinte écologique.


Sinds 2009 probeert de FAO (Food and Agriculture Organization) het gebruik van insecten te bevorderen in de voeding van zowel mens als dier door hun hoge voedingswaarde en hun lage ecologische voetafdruk.

Depuis 2009, la FAO (Food and Agriculture Organization) tente de promouvoir l'utilisation des insectes tant dans l'alimentation humaine que dans l'alimentation animale en raison de leur haute valeur nutritionnelle et de leur faible empreinte écologique.


Dit systeem zal alleen gelden voor complexe bewerkte levensmiddelen zoals kant-en-klare maaltijden, ontbijtgranen en alle gedeeltelijk bereide maaltijden (convenience foods) die op industriële schaal worden geproduceerd en die een – vaak lage – voedingswaarde hebben waar consumenten niet van op de hoogte zijn of verkeerd over zijn geïnformeerd.

Cela ne s’appliquera qu’aux aliments complexes transformés tels que les plats préparés, les céréales de petit-déjeuner, et tous les aliments prêts à l’emploi produits à l’échelle industrielle, sur lesquels les consommateurs ne savent rien ou se font une fausse idée du contenu nutritionnel.


Deze wedstrijd maakt deel uit van de Europese campagne “Milk – Drink it up!” die Europa ervan bewust moet maken dat melk en zuivelproducten een gezond alternatief vormen voor levensmiddelen en drankjes met een lage voedingswaarde.

Ce concours fait partie de la campagne européenne «Milk – Drink it up» ("Le lait – buvez-en!") qui vise à informer les Européens sur les bienfaits de la consommation de lait et produits laitiers comme une alternative saine aux aliments et boissons à faible valeur nutritive.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
40. is doordrongen van het belang van de media bij het informeren, voorlichten en overreden in verband met een gezond evenwichtig dieet, alsmede van de rol van de media bij het creëren van stereotypes en lichaamsbeelden; beschouwt de vrijwillige benadering, waarvoor wordt gekozen in het voorstel voor een richtlijn over "Audiovisuele mediadiensten zonder grenzen ", over reclame voor voedingsmiddelen met lage voedingswaarde gericht op kinderen, als stap in de goede richting, die specifiek moet worden gecontroleerd, en verzoekt de Commissie striktere voorstellen te doen indien bij de herzien van de richtlijn in 2011 blijkt dat de vrijwilli ...[+++]

40. est conscient du rôle important d'information, d'éducation et de persuasion que peuvent jouer les médias pour une alimentation saine et équilibrée ainsi que pour la naissance de stéréotypes liés à l'image du corps; estime que l'approche volontaire adoptée dans la "directive sur les services de médias audiovisuels" concernant la publicité pour les aliments à faible valeur nutritionnelle destinée aux enfants constitue un pas dans la bonne direction, qui mérite un suivi spécifique, et demande à la Commission de présenter des propositions plus sévères si la révision de la directive en 2011 devait conclure à l'échec de l'approche volonta ...[+++]


30. is van mening dat een wijziging van de samenstelling van producten een krachtig instrument is met het oog op het terugdringen van de inname van vetten, suiker en zout in onze voeding en moedigt voedselproducenten aan verder te gaan met de wijziging van de samenstelling van levensmiddelen met veel energie en een lage voedingswaarde, teneinde het gehalte aan vet, suiker en zout te verlagen en het gehalte aan vezels, fruit en groente te verhogen; verwelkomt vrijwillige afspraken tussen producenten om voedingscriteria vast te stellen voor de samenstelling van levensmiddelen;

30. estime que la reformulation des produits constitue un outil très efficace pour réduire le taux de graisses, de sucre et de sels de notre alimentation et encourage les producteurs de produits alimentaires à reformuler les aliments riches en énergie, mais peu nutritifs, afin de réduire leur teneur en graisses, en sucre et en sels et de les enrichir en fibres, en fruits et en légumes; se félicite des engagements pris de leur plein gré par les producteurs de soumettre la formulation des aliments à des critères nutritionnels;


33. benadrukt dat een buitensporige consumptie van transvetzuren (meer dan 2% van de totale energie-inname) volgens de huidige stand van de wetenschap verbonden is met duidelijk hogere cardiovasculaire risico's; betreurt het derhalve ten zeerste dat tot dusver slechts enkele Europese regeringen maatregelen hebben getroffen ter vermindering van de cumulatieve blootstelling van de Europese burgers aan kunstmatige transvetzuren en verzadigde vetzuren, die in tal van verwerkte producten met een lage voedingswaarde voorkomen;

33. souligne que l'état actuel des connaissances scientifiques révèle qu'une consommation trop importante d'acides gras trans (supérieure à 2 % de l'apport énergétique total) est associée à une augmentation significative des risques de maladies cardio-vasculaires; regrette dès lors profondément qu'à ce jour, seuls quelques gouvernements européens se soient employés à réduire l'exposition cumulée des consommateurs européens aux acides gras trans artificiels et aux acides gras saturés présents dans de nombreux produits transformés à faible intérêt nutritionnel;


26. verzoekt lidstaten, lokale instanties en schoolleidingen erop toe te zien dat gezonde producten aanwezig zijn in de automaten op scholen; is van mening dat sponsoring door en reclame voor zogeheten HSSF-producten (hoog gehalte van suiker, zout en vet) met een lage voedingswaarde in scholen pas mag plaatsvinden na een verzoek hiertoe bij en de uitdrukkelijke toestemming van de schoolleiding en moet worden gecontroleerd door scholieren- en ouderverenigingen; is van mening dat sportorganisaties en -ploegen een voorbeeld moeten stellen op het gebied van beweging en gezonde voeding en verzoekt om een vrijwillige toezegging door alle spo ...[+++]

26. demande aux États membres, aux autorités locales et aux autorités scolaires de veiller à ce que les distributeurs présents dans les écoles proposent des produits sains; considère que toute forme de parrainage et de publicité visant à promouvoir les produits riches en sucre, en sels ou en graisses, à faible valeur nutritionnelle, dans les écoles devrait faire l'objet d'une demande ou de l'accord exprès des autorités de l'école, ainsi que d'une surveillance des associations de parents d'élèves; estime que les associations sportives et les équipes de sport devraient montrer l'exemple de l'exercice physique et de l'alimentation équilib ...[+++]


w