Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
0.0
Evenement specifieke menu's ontwikkelen
Evenement specifieke menu's organiseren
Evenement specifieke menu's samenstellen
Gebruiker-gericht menu
Gebruiker-specifiek menu
Gerechten aanpassen aan bepaalde evenementen
Gevraagde prijs
Het personeel informeren wat het dagelijks menu is
Kaart van de opties
Menu
Menu bestuurde dialoog
Menu van de opties
Menu's opzetten
Menu's plannen
Menu's uitwerken
Menu-gestuurdedialoog
Personeel het dagelijks menu doorgeven
Scroll-menu

Vertaling van "per menu gevraagd " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
de obers en serveersters informeren wat de bijzonderheden zijn van het dagelijks menu | het bedienend personeel op de hoogte brengen van het dagelijks menu | het personeel informeren wat het dagelijks menu is | personeel het dagelijks menu doorgeven

informer le personnel à propos des menus du jour | tenir les membres du personnel informés à propos des menus du jour | communiquer des informations au personnel à propos des menus du jour | informer les membres du personnel à propos des menus du jour




evenement specifieke menu's ontwikkelen | gerechten aanpassen aan bepaalde evenementen | evenement specifieke menu's organiseren | evenement specifieke menu's samenstellen

élaborer des menus pour des événements particuliers | inventer des menus pour des manifestations particulières | créer des menus pour des événements particuliers | mettre au point des menus pour des manifestations particulières


menu's opzetten | menu's uitwerken | 0.0 | menu's plannen

anticiper les menus | planifier les menus | prévoir les menus


kaart van de opties | menu | menu van de opties

approche à la carte


gebruiker-gericht menu | gebruiker-specifiek menu

menu personnalisé


menu bestuurde dialoog | menu-gestuurdedialoog

dialogue guide par un menu


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De voorwaarden voor de toepassing van die coëfficiënt van 35 procent worden uiteengezet in punt 3 van de publicatie van 23 december 2009, nr. E.T.117.557, op fisconet.be Voor een cateringdienst wordt in de praktijk echter niet altijd enkel een dergelijke " all-in" prijs per menu gevraagd maar worden de in het kader van die dienst gemaakte kosten (verplaatsing, materiaal zoals bestek en tafels, bereiding, bediening, enzovoort) veelal apart aangerekend.

Les conditions d'application de ce coefficient de 35 % sont exposées au point 3 de la publication du 23 décembre 2009, n° E.T. 117.557, disponible sur fisconet.be. Pour un service de catering, un tel prix " all-in" par menu n'est toutefois pas toujours demandé en pratique, mais les frais exposés dans le cadre de ce service (le déplacement, le matériel tels les couverts et les tables, la préparation, le service, etc) sont le plus souvent portés en compte séparément.


Wanneer een prijs " all-in" per menu wordt gevraagd aanvaardt de administratie onder bepaalde voorwaarden, ongeacht overigens of het hier een restaurantdienst of een cateringdienst betreft, dat 35 procent van die globale prijs betrekking heeft op de verschafte dranken.

Lorsqu'un prix " all-in" est demandé pour un menu, l'administration admet sous des conditions déterminées, qu'il s'agisse du reste d'un service de restaurant ou de catering, que 35% de ce prix global se rapportent à la fourniture de boissons.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'per menu gevraagd' ->

Date index: 2021-08-31
w