Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
'
Anemie van Fanconi
Beginsel van pure billijkheid
Chronische verworven 'pure red cell aplasia'
Concentraat
Concentraat voor oplossing voor injectie
Concentraat voor oplossing voor rectaal gebruik
Congenitaal
Emulgeerbaar concentraat
Erytroblastopenie
Familiale hypoplastische anemie
Pancytopenie met misvormingen
Primair
Principe van pure rechtvaardigheid
Pure chocolade
Syndroom van Blackfan-Diamond
Van kinderen
Verworven 'pure red cell aplasia'
Vloeibaar concentraat

Vertaling van "puree en concentraat " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
anemie van Fanconi | familiale hypoplastische anemie | pancytopenie met misvormingen | '(Pure) red cell aplasia' | congenitaal | '(Pure) red cell aplasia' | van kinderen | '(Pure) red cell aplasia' | primair | syndroom van Blackfan-Diamond

Anémie (de):Fanconi | hypoplasique familiale | Erythroblastopénie (pure) (du):congénitale | nourrisson | primaire | Pancytopénie avec malformations Syndrome de Blackfan-Diamond








beginsel van pure billijkheid | principe van pure rechtvaardigheid

principe d'équité pure


concentraat voor oplossing voor injectie

solution à diluer injectable


concentraat voor oplossing voor rectaal gebruik

solution rectale à diluer


verworven 'pure red cell aplasia' [erytroblastopenie]

Aplasie médullaire acquise pure [érythroblastopénie]




chronische verworven 'pure red cell aplasia'

Aplasie médullaire acquise pure, chronique
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Puree en concentraat van de vrucht van Morinda citrifolia (noni), zoals gespecificeerd in bijlage I, mag in de Unie in de handel worden gebracht als nieuw voedselingrediënt voor het in bijlage II vermelde gebruik.

La mise sur le marché dans l’Union de purée et de concentré des fruits de Morinda citrifolia (noni) conformes aux spécifications de l’annexe I, en tant que nouveaux ingrédients alimentaires pour les utilisations visées à l’annexe II, est autorisée.


In het wetenschappelijk advies „Scientific opinion of the Panel on Dietetic Products Nutrition and Allergies on a request from the European Commission on the safety of „Morinda citrifolia (Noni) fruit puree and concentrate” as a novel food ingredient” kwam de EFSA op 13 maart 2009 tot de conclusie dat puree en concentraat van de nonivrucht veilig is voor de bevolking.

Le 13 mars 2009, dans l’avis scientifique du groupe scientifique sur les produits diététiques, la nutrition et les allergies concernant une demande de la Commission relative à l’innocuité de la purée et du concentré des fruits de Morinda citrifolia (noni) comme nouveaux ingrédients alimentaires, l’EFSA a conclu que la purée et le concentré du fruit de noni étaient sans danger pour l’ensemble de la population.


Op 20 april 2006 heeft Tahitian Noni International Inc. bij de bevoegde Belgische instanties een verzoek ingediend voor een vergunning om puree en concentraat van de vruchten van Morinda citrifolia als nieuw voedselingrediënt in de handel te brengen.

Le 20 avril 2006, Tahitian Noni International Inc. a introduit auprès des autorités compétentes belges une demande de mise sur le marché de purée et de concentré des fruits de Morinda citrifolia en tant que nouveaux ingrédients alimentaires.


Op basis van de wetenschappelijke beoordeling is vastgesteld dat puree en concentraat van de vrucht van Morinda citrifolia (noni) voldoen aan de in artikel 3, lid 1, van Verordening (EG) nr. 258/97 vastgestelde criteria.

Il ressort de l’évaluation scientifique que la purée et le concentré des fruits de Morinda citrifolia (noni) satisfont aux critères prévus à l’article 3, paragraphe 1, du règlement (CE) no 258/97.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Concentraat van Morinda citrifolia wordt bereid door puree van M. citrifolia met pectolytische enzymen (50-60 °C gedurende 1-2 uur) te behandelen.

Le concentré de Morinda citrifolia est préparé à partir de purée de M. citrifolia par traitement aux enzymes pectolytiques (50 à 60 °C pendant 1 à 2 heures).


w