Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agro- en voedings-
Biologie van ziekteverwekkers
Drager van een ziekteverwekker
Haspel met axiale voeding
Landbouw en voeding
Muurhaspel met axiale voeding
Ongebruikelijke ziekteverwekker
Vector van een ziekteverwekker
Voeding geven aan dieren
Voedselverwerkend
Voorzien in voeding voor dieren
Ziekteverwekker
Ziekteverwekkers in voeding

Traduction de «ziekteverwekkers in voeding » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
ziekteverwekkers in voeding

infections alimentaires | intoxications alimentaires


drager van een ziekteverwekker | vector van een ziekteverwekker

porteur d'agents pathogènes | vecteur d'agents pathogènes


Agro- en voedings- | Landbouw en voeding (subst) | Voedselverwerkend

agroalimentaire


ongebruikelijke ziekteverwekker

agent non conventionnel




ziekteverwekker

agent causal de la maladie | facteur de maladie


voeding geven aan dieren | voorzien in voeding voor dieren

nourrir des animaux


advies geven over voeding en de impact ervan op de mondgezondheid | raad geven over voeding en de impact ervan op de orale gezondheid

donner des conseils sur la nutrition et son incidence sur la santé bucco-dentaire


haspel met axiale voeding

dévidoir à alimentation axiale


muurhaspel met axiale voeding

dévidoir mural à alimentation axiale
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Er zijn allerlei factoren die een externe invloed kunnen uitoefenen, waaronder leefstijlfactoren, levensmiddelen en voeding, ziekteverwekkers, medicijnen, drugs, economische factoren en sociale factoren, zoals stress.

Cette influence externe provient d'origines diverses, notamment les facteurs liés au mode de vie, à la nourriture et à la nutrition, aux agents infectieux, aux médicaments, aux drogues, aux facteurs économiques et à la situation sociale (par exemple, le stress).


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

La recherche sera centrée sur: les relations entre l'alimentation et la santé; les propriétés des aliments qui sont bénéfiques à la santé et prophylactiques; les effets des composants alimentaires, des agents pathogènes, des polluants chimiques et de nouveaux agents de type prion sur la santé; les besoins en éléments nutritifs et les stratégies d'intervention en faveur de la santé; les déterminants de l'attitude des consommateurs vis-à-vis des denrées et de la production alimentaires; les méthodologies d'évaluation des risques/bénéfices des éléments nutritifs et des composés bioactifs; les particularités des différentes groupes de ...[+++]


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

La recherche sera centrée sur: les relations entre l'alimentation et la santé; les propriétés des aliments qui sont bénéfiques à la santé et prophylactiques; les effets des composants alimentaires, des agents pathogènes, des polluants chimiques et de nouveaux agents de type prion sur la santé; les besoins en éléments nutritifs et les stratégies d'intervention en faveur de la santé; les déterminants de l'attitude des consommateurs vis-à-vis des denrées et de la production alimentaires; les méthodologies d'évaluation des risques/bénéfices des éléments nutritifs et des composés bioactifs; les particularités des différentes groupes de ...[+++]




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'ziekteverwekkers in voeding' ->

Date index: 2023-05-14
w