Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Afvalbehandeling door onderdompeling in gesmolten zout
Afvalbehandeling in gesmolten zout
Ammoniak
Basaal
Bitterzout
Bleekwater
Bromide
Chemisch zout
Chloride
Engels zout
Epsomzout
Hydroxide
Jodide
Kaliumchloride
Lithiumhydroxide
Met betrekking tot een stof die zout vormt
Mineraal zout
Natriumcarbonaat
Nitraat
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige vetstof
Sainschuetzer zout
Sedlits zout
Sodiumcarbonaat
Solderen in het zoutbad met het zout als vloeimiddel
Sulfaat
Wijnsteenzuur zout
Zout
Zout water
Zoutbadsolderen met het zout als vloeimiddel

Vertaling van "zout en vetten " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
bitterzout | Engels zout | Epsomzout | Sainschuetzer zout | Sedlits zout

epsomite | sel de Sedlitz | sel d'Epsom




chemisch zout [ ammoniak | bleekwater | bromide | chloride | hydroxide | jodide | kaliumchloride | lithiumhydroxide | natriumcarbonaat | nitraat | sodiumcarbonaat | sulfaat ]

sel chimique [ ammoniac | ammoniaque | bromure | carbonate de sodium | carbonate de soude | chlorure | chlorure de potassium | eau de Javel | hydroxyde | hydroxyde de lithium | iodure | nitrate | sulfate ]


afvalbehandeling door onderdompeling in gesmolten zout | afvalbehandeling in gesmolten zout

traitement de déchets par bain de sel fondu


solderen in het zoutbad met het zout als vloeimiddel | zoutbadsolderen met het zout als vloeimiddel

brasage au bain de flux


plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

corps gras végétal [ graisse végétale | matière grasse végétale ]








basaal | met betrekking tot een stof die zout vormt

1) basal - 2) basique | 1) qui concerne la base d'un organe - 2) se rapportant à une base
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
verminderen van de inname via voeding van zout, verzadigde vetten, transvetten en toegevoegde suikers.

réduire les apports alimentaires en sel, graisses saturées, graisses trans et sucres ajoutés.


verminderen van de blootstelling van kinderen aan voedingsproducten met een hoog gehalte aan zout, verzadigde vetten, transvetten en toegevoegde suikers, en de gevolgen hiervan voor hen beperken.

réduire l’exposition et impact des d’aliments à haute teneur en sel, graisses saturées, graisses trans et sucres ajoutés chez les enfants.


De gezonde optie beschikbaar en betaalbaar maken: De voedingsindustrie (van producenten tot detailhandelaren) zou aantoonbare verbeteringen kunnen invoeren, zoals nieuwe samenstellingen voor levensmiddelen met betrekking tot zout, vetten, met name verzadigde vetten en transvetten, en suiker voor consumenten in heel de EU. Ook moet zij manieren overwegen om de acceptatie van producten met een nieuwe samenstelling door consumenten te bevorderen.

Faire en sorte que le choix d'une alimentation saine soit accessible et abordable: L'industrie alimentaire (du producteur au détaillant) pourrait apporter des améliorations tangibles dans des domaines tels que la reformulation des aliments pour ce qui est de leur teneur en sel, en graisses, notamment en graisses saturées et insaturées, et en sucres pour le consommateur européen et envisager la façon dont le consommateur peut être amené à accepter les produits reformulés.


de energetische waarde samen met de hoeveelheden vetten, verzadigde vetten, suikers en zout.

soit la valeur énergétique, ainsi que les quantités de graisses, d’acides gras saturés, de sucres et de sel.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Gezonde omgevingen te bevorderen, in het bijzonder op scholen, kleuterscholen en sportscholen, door erop aan te dringen dat er gezonde voedingsopties worden geboden op basis van voedingsnormen, met als doel iets te doen aan de buitensporige toegang tot en inname van zout, verzadigde vetten, transvetzuren en suiker, alsmede aan de frequente consumptie of aan de consumptie in grote hoeveelheden van gezoete en/of caffeïnehoudende frisdranken, en kinderen en jongeren aan te moedigen om regelmatig ...[+++]

promouvoir des environnements sains, notamment dans les écoles, les lieux d’accueil préscolaire et les installations sportives, en favorisant l’offre d’une alimentation saine fondée sur les normes nutritionnelles, en réduisant la présence et la consommation excessives de sel, de graisses saturées, d’acides gras trans et de sucre, en s’attaquant à la consommation fréquente, ou en quantités importantes, de boissons sans alcool édulcorées et/ou caféinées et en encourageant les enfants et les adolescents à pratiquer régulièrement une activité physique.


Gezonde omgevingen te bevorderen, in het bijzonder op scholen, kleuterscholen en sportscholen, door erop aan te dringen dat er gezonde voedingsopties worden geboden op basis van voedingsnormen, met als doel iets te doen aan de buitensporige toegang tot en inname van zout, verzadigde vetten, transvetzuren en suiker, alsmede aan de frequente consumptie of aan de consumptie in grote hoeveelheden van gezoete en/of caffeïnehoudende frisdranken, en kinderen en jongeren aan te moedigen om regelmatig ...[+++]

promouvoir des environnements sains, notamment dans les écoles, les lieux d’accueil préscolaire et les installations sportives, en favorisant l’offre d’une alimentation saine fondée sur les normes nutritionnelles, en réduisant la présence et la consommation excessives de sel, de graisses saturées, d’acides gras trans et de sucre, en s’attaquant à la consommation fréquente, ou en quantités importantes, de boissons sans alcool édulcorées et/ou caféinées et en encourageant les enfants et les adolescents à pratiquer régulièrement une activité physique;


de energetische waarde samen met de hoeveelheden vetten, verzadigde vetten, suikers en zout.

soit la valeur énergétique, ainsi que les quantités de graisses, d’acides gras saturés, de sucres et de sel.


het kwantitatief en/of kwalitatief anders formuleren van levensmiddelen ondersteunen teneinde het totaalgehalte aan vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout, suikers en/of de energiewaarde te verminderen;

en soutenant la reformulation quantitative et/ou qualitative des aliments afin de réduire leur teneur en matières grasses, en graisses saturées, en acides gras trans, en sel, en sucres, ainsi que leur densité énergétique;


Bij de vaststelling van een voedingsprofiel dient te worden gekeken naar het gehalte aan verschillende nutriënten en stoffen met een nutritioneel of fysiologisch effect, met name vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout/natrium en suikers, waarvan een overmatige inname in de totale voeding niet aanbevolen wordt, alsmede enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten, andere beschikbare koolhydraten dan suikers, vitaminen, mineralen, eiwitten en voedingsvezels.

L'établissement des profils nutritionnels devrait prendre en compte la teneur en différents nutriments et substances ayant un effet nutritionnel ou physiologique, notamment ceux tels que les matières grasses, les graisses saturées, les acides gras trans, le sel/sodium et les sucres, dont la présence en quantités excessives dans le régime alimentaire global n'est pas recommandée, ainsi que les graisses polyinsaturées et monoinsaturées, les glucides assimilables autres que les sucres, les vitamines, les substances minérales, les protéines et les fibres.


De gezonde optie beschikbaar en betaalbaar maken: De voedingsindustrie (van producenten tot detailhandelaren) zou aantoonbare verbeteringen kunnen invoeren, zoals nieuwe samenstellingen voor levensmiddelen met betrekking tot zout, vetten, met name verzadigde vetten en transvetten, en suiker voor consumenten in heel de EU. Ook moet zij manieren overwegen om de acceptatie van producten met een nieuwe samenstelling door consumenten te bevorderen.

Faire en sorte que le choix d'une alimentation saine soit accessible et abordable: L'industrie alimentaire (du producteur au détaillant) pourrait apporter des améliorations tangibles dans des domaines tels que la reformulation des aliments pour ce qui est de leur teneur en sel, en graisses, notamment en graisses saturées et insaturées, et en sucres pour le consommateur européen et envisager la façon dont le consommateur peut être amené à accepter les produits reformulés.




Anderen hebben gezocht naar : engels zout     epsomzout     sainschuetzer zout     sedlits zout     afvalbehandeling in gesmolten zout     ammoniak     basaal     bitterzout     bleekwater     bromide     chemisch zout     chloride     hydroxide     jodide     kaliumchloride     lithiumhydroxide     mineraal zout     natriumcarbonaat     nitraat     plantaardig vet     plantaardige oliën en vetten     plantaardige vetstof     sodiumcarbonaat     sulfaat     wijnsteenzuur zout     zout water     zout en vetten     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'zout en vetten' ->

Date index: 2023-06-05
w