Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
After allowance for charges
After allowance for expenses
After deducting charges
After four program
After school program
After school recreational program
After-fermentation
After-four program
After-school program
After-school recreational program
After-tax operating profit
Fermentation tank
Fermentation vessel
Fermenter
Fermenting tank
Fermenting tub
Fermenting tun
Fermenting vat
Fermenting vessel
Fermentor
Heat treated yoghurt
NOPAT
Net operating profit after tax
Net operating profit after taxes
Pasteurised new wine in fermentation
Pasteurized new wine in fermentation
Secondary fermentation
Top fermentation beer
Top fermented beer
Top fermenting beer
Top-fermentation beer
Top-fermented beer
Top-fermenting beer

Traduction de «After-fermentation » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
secondary fermentation [ after-fermentation ]

fermentation secondaire [ fermentation complémentaire ]


heat treated yoghurt(after fermentation)

yoghourt traité par la chaleur


acidified milk that has been subjected to heat treatment after fermentation

lait acidulé soumis à un traitement thermique après acidification


fermenting tun [ fermenting tub | fermenting vat | fermenting vessel | fermentor | fermenting tank | fermentation tank | fermenter ]

cuve de fermentation


after-school program [ after-four program | after-school recreational program | after four program | after school program | after school recreational program ]

garde parascolaire [ garde parascolaire après la classe | garde après la classe | programme post scolaire | programme pour la sortie des classes | service de garde après l'école ]


top-fermented beer | top fermented beer | top fermenting beer | top-fermenting beer | top fermentation beer | top-fermentation beer

bière de fermentation haute | bière à fermentation haute


fermentation tank | fermentation vessel | fermenter | fermenting vat

cuve de fermentation


after allowance for charges | after allowance for expenses | after deducting charges

après déduction des frais | déduction faite des frais


net operating profit after taxes | net operating profit after tax | after-tax operating profit [ NOPAT ]

résultat d'exploitation net après impôts | résultat d'exploitation après impôts | résultat net d'exploitation | bénéfice d'exploitation après impôts [ RNE ]


pasteurised new wine in fermentation (1) | pasteurized new wine in fermentation (2)

bourru pasteurisé
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
the residue accumulating in vessels containing wine after fermentation, during storage or after authorised treatment.

résidu se déposant dans les récipients contenant du vin après la fermentation ou lors du stockage ou après un traitement autorisé.


The wine is fortified after fermentation and stored in cask, aged for a minimal period of two years, and must appear on a specific current account and cannot be bottled with less than three years.

Le vin est enrichi après fermentation et stocké en fût, vieilli pendant une période minimale de deux ans, et doit figurer sur un compte courant spécifique; il ne peut être mis en bouteille s'il a moins de trois ans.


(c) the quantity of any material added to beer after fermentation;

c) la quantité de toute matière ajoutée à la bière après la fermentation;


These alcohol-free counterparts of wine are produced by removing the alcohol from the wine after fermentation.

Ces équivalents sans alcool du vin sont produits par enlèvement de l’alcool du vin après la fermentation.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Maize extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated (or Corn extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented maize extractives with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented corn extractives with germ meal and bran dehydrated) (IFN 5-09-333) is the product obtained by drying condensed fermented corn extractives on the germ meal and bran remaining after extraction of the larger portion of the starch, bran gluten and oil by the process employed in the wet milling manufacture of corn starch or syrup.

Extraits fermentés et condensés de maïs, de germes et de son de maïs, déshydratés (NIA 5-09-333) — produit obtenu par le séchage d’extraits fermentés et condensés de maïs, de germe et de son de maïs après extraction de la plus grande partie de l’amidon, du gluten, du son et de l’huile par les procédés de moutures humides employés pour la fabrication de l’amidon ou du sirop de maïs.


Maize extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated (or Corn extractives condensed fermented with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented maize extractives with germ meal and bran dehydrated or Condensed fermented corn extractives with germ meal and bran dehydrated) (IFN 5-09-333) is the product obtained by drying condensed fermented corn extractives on the germ meal and bran remaining after extraction of the larger portion of the starch, bran gluten and oil by the process employed in the wet milling manufacture of corn starch or syrup.

Extraits fermentés et condensés de maïs, de germes et de son de maïs, déshydratés (NIA 5-09-333) — produit obtenu par le séchage d’extraits fermentés et condensés de maïs, de germe et de son de maïs après extraction de la plus grande partie de l’amidon, du gluten, du son et de l’huile par les procédés de moutures humides employés pour la fabrication de l’amidon ou du sirop de maïs.


Aspergillus niger fermentation solubles dehydrated (or Dried Aspergillus niger fermentation solubles) (IFN 5-29-781) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted in accordance with good manufacturing practices.

Solubles de fermentation d’Aspergillus niger déshydratés (ou Solubles de fermentation d’Aspergillus niger séchés) (NIA 5-29-781) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide qui reste après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation conforme aux bonnes pratiques de fabrication.


Aspergillus oryzae fermentation solubles dehydrated (or Dried Aspergillus oryzae fermentation solubles) (IFN 5-29-780) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted in accordance with good manufacturing practices.

Solubles de fermentation d’Aspergillus oryzae déshydratés (ou Solubles de fermentation d’Aspergillus oryzae séchés) (NIA 5-29-780) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide restant après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation conforme aux bonnes pratiques de fabrication.


accumulating in vessels containing wine after fermentation, during storage or after authorised treatment.

se déposant dans les récipients contenant du vin après la fermentation ou lors du stockage ou après un traitement autorisé.


For cider and perry prepared with addition of sugars or juice concentrate after fermentation:

Pour le cidre et le poiré préparé sans addition de sucres ou de jus concentré après fermentation:


w