Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Beef
Beef animal
Beef breed
Beef cattle
Beef meat
Beef performance
Beefing performance
Bullock
Cold meats
Corned beef
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Meat
Meat extract
Meat paste
Meat performance
Meat product
Meat strain
Meat-type breed
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Smoked beef plate
Smoked beef platter
Smoked meat plate
Smoked meat platter
Steer
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products
Yak-beef meat

Vertaling van "Beef meat " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


beef performance | beefing performance | meat performance

aptitude bouchère


smoked beef platter [ smoked meat platter | smoked beef plate | smoked meat plate ]

assiette de boeuf mariné


beef breed | meat strain | meat-type breed

race à viande | race de boucherie


beef breed | meat strain | meat-type breed

race à viande | race de boucherie | race viandière


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Slaney Foods JV (Ireland) has two divisions: Slaney Food International comprising its cattle slaughtering and beef meat processing business located in Ireland and Irish Country Meats encompassing its sheep/lambs slaughtering activities and mutton and lamb business in Ireland and Belgium.

Slaney Foods JV (Irlande) comporte deux sections: Slaney Food International, regroupant ses activités d'abattage et de transformation de viande de bœuf, située en Irlande, et Irish Country Meats, englobant ses activités d'abattage et de transformation de viande de mouton/d'agneau en Irlande et en Belgique.


Lean Ground Beef shall be beef meat processed by grinding and shall contain not more than 17 per cent beef fat, as determined by official method FO-33, Determination of Fat in Meat and Simulated Meat Products, October 15, 1981.

Le boeuf haché maigre doit être de la viande de boeuf hachée finement et doit contenir tout au plus 17 pour cent de gras de boeuf, déterminé selon la méthode officielle FO-33, Détermination de matières grasses dans des produits de viande et des simili-produits de viande, 15 octobre 1981.


Medium Ground Beef shall be beef meat processed by grinding and shall contain not more than 23 per cent beef fat, as determined by official method FO-33, Determination of Fat in Meat and Simulated Meat Products, October 15, 1981.

Le boeuf haché mi-maigre doit être de la viande de boeuf hachée finement et doit contenir tout au plus 23 pour cent de gras de boeuf, déterminé selon la méthode officielle FO-33, Détermination de matières grasses dans des produits de viande et des simili-produits de viande, 15 octobre 1981.


Regular Ground Beef shall be beef meat processed by grinding and shall contain not more than 30 per cent beef fat, as determined by official method FO-33, Determination of Fat in Meat and Simulated Meat Products, October 15, 1981.

Le boeuf haché ordinaire doit être de la viande de boeuf hachée finement et doit contenir tout au plus 30 pour cent de gras de boeuf, déterminé selon la méthode officielle FO-33, Détermination de matières grasses dans des produits de viande et des simili-produits de viande, 15 octobre 1981.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
EUROVOC descriptor: consumer information health control meat product beef database cattle product designation data recording labelling

Descripteur EUROVOC: information du consommateur contrôle sanitaire produit carné viande bovine base de données bovin dénomination du produit enregistrement des données étiquetage


‘An additional import duty shall apply to imports, subject to the rate of duty laid down in Articles 135 to 140a of one or more products of the cereals, rice, sugar, fruit and vegetables, processed fruit and vegetables, beef and veal, milk and milk products, pig meat, sheep meat and goat meat, eggs, poultry and bananas sectors, as well as of grape juice and grape must, in order to prevent or counteract adverse effects on the Community market which may result from those imports, if:’.

«Un droit à l’importation additionnel est appliqué aux importations, effectuées aux taux de droit établis aux articles 135 à 140 bis, d’un ou de plusieurs produits des secteurs des céréales, du riz, du sucre, des fruits et légumes, des fruits et légumes transformés, de la viande bovine, du lait et des produits laitiers, de la viande porcine, des viandes ovine et caprine, des œufs, de la volaille et de la banane, ainsi que du jus de raisins et du moût de raisins, afin d’éviter ou de neutraliser les effets préjudiciables sur le marché communautaire qui pourraient résulter de ces importations, si:»


An additional import duty shall apply to imports at the rate of duty laid down in Articles 135 to 140a of one or more products of the cereals, rice, sugar, fruit and vegetables, processed fruit and vegetables, beef and veal, milk and milk products, pig meat, sheep meat and goat meat, eggs, poultry and bananas sectors, in order to prevent or counteract adverse effects on the market of the Community which may result from those imports, if:’.

Un droit à l’importation additionnel est appliqué aux importations, effectuées aux taux de droit établis aux articles 135 à 140 bis, d’un ou de plusieurs produits des secteurs des céréales, du riz, du sucre, des fruits et légumes, des fruits et légumes transformés, de la viande bovine, du lait et des produits laitiers, de la viande porcine, des viandes ovine et caprine, des œufs, de la volaille et de la banane, afin d’éviter ou de neutraliser les effets préjudiciables sur le marché communautaire qui pourraient résulter de ces importations, si:»


The Directive is clear on the need to indicate which species the meat comes from, so as to distinguish for example 'pig meat' from 'beef meat'”.

La directive reconnaît la nécessité d'indiquer l'espèce animale dont la viande est issue: viande bovine, viande porcine, etc».


The SCVPH identified the following food categories where VTEC represents a hazard to public health: raw or undercooked beef and possibly meat from other ruminants, minced meat and fermented beef and products thereof, raw milk and raw milk products, fresh produce, in particular sprouted seeds, and unpasteurised fruit and vegetable juices.

Le comité a identifié les catégories de denrées alimentaires dans lesquelles VTEC présente un risque pour la santé publique. Il s'agit des viandes crues ou peu cuites de bœuf et éventuellement d'autres ruminants, des viandes hachées, de la viande de bœuf fermentée et des produits à base de viande de bœuf fermentée, du lait cru et des produits au lait cru, des produits frais, notamment les graines germées et les jus de fruits et de légumes non pasteurisés.


The Directive also provides for the systematic indication of which species the meat comes from, distinguishing for example 'beef meat' from 'pig meat'.

La directive prévoit également une indication systématique des espèces animales dont la viande est issue: viande bovine, viande porcine, etc.




Anderen hebben gezocht naar : beef cattle     beef animal     beef breed     beef meat     beef performance     beefing performance     bullock     cold meats     corned beef     foie gras     frogs' legs     goose liver     meat extract     meat paste     meat performance     meat product     meat strain     meat-type breed     prepared meats     processed meat product     sausage     smoked beef plate     smoked beef platter     smoked meat plate     smoked meat platter     yak-beef meat     Beef meat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Beef meat' ->

Date index: 2022-06-12
w