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Adson Brown forceps
Adson Brown tissue forceps
Adson-Brown forceps
Adson-Brown tissue forceps
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Brown Adson tissue forceps
Brown meat
Brown stain
Brown-Adson tissue forceps
Chocolate-brown stain
Coffee-brown stain
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Dark meat
Foie gras
Frogs' legs
Fungous brown-stain
Fungus brown-stain
Goose liver
Ham
Hash brown potatoes
Hashbrowns
Hashed brown potatoes
Hashed-browns
Import export specialist in meat and meat products
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «Brown meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


Adson-Brown tissue forceps [ Adson Brown tissue forceps | Brown-Adson tissue forceps | Brown Adson tissue forceps | Adson-Brown forceps | Adson Brown forceps ]

pince d'Adson-Brown [ pince Adson-Brown | pince à tissus Adson-Brown ]


fungus brown-stain | fungous brown-stain | chocolate-brown stain | coffee-brown stain | brown stain

coloration brune fongique




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


hashed brown potatoes | hash brown potatoes | hashbrowns | hashed-browns

pommes de terre rissolées
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The meat of the cooked turkey breast is white, whereas the meat on the forequarters is brown in colour.

La viande de poitrine traitée thermiquement est de couleur blanche, tandis que la viande de croupion est de couleur brune.


The initial browning of lean pieces of meat and the slow cooking with the lid off, which are specific to ‘Rillettes de Tours’, dry out the product and produce flavour substances which result from Maillard reactions, in particular, and are characteristic of the taste of browned meat.

Le rissolage des morceaux de maigre en début de cuisson et la cuisson longue à découvert, spécifiques aux «Rillettes de Tours», provoquent, outre la déshydratation du produit, la production de substances gustatives et aromatiques notamment liées aux réactions chimiques de Maillard et caractéristiques du goût de viande rissolée.


The browning of lean pieces of meat at the beginning of the cooking and the long open cooking stage, which are specific to ‘Rillettes de Tours’, cause not only the dehydration of the product, but also the production of substances important to the taste and aroma which are largely produced through Maillard reactions and are characteristic of the taste of browned meat.

Le rissolage des morceaux de maigre en début de cuisson et la cuisson longue à découvert, spécifiques aux «Rillettes de Tours», provoquent, outre la déshydratation du produit, la production de substances gustatives et aromatiques notamment liées aux réactions chimiques de Maillard et caractéristiques du goût de viande rissolée.


‘Rillettes de Tours’ also have a browned-meat flavour.

Les «Rillettes de Tours» présentent également un goût de viande rissolée.


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Senator De Bané: You see, from what I read in the brief of Mr. Brown, he puts it very pervasively that if that country-of-origin labelling has to apply to meat and live animals, it will necessitate a degree of sophistication in following the product in such a way that it will be a big disincentive to American buyers to buy Canadian meat.

Le sénateur De Bané: Voyez-vous, dans son mémoire, M. Brown fait valoir avec un grand degré de persuasion que si jamais les règles d'étiquetage sur le pays d'origine doivent s'appliquer aux viandes et aux animaux vivants, le suivi du produit suppose un tel degré de complexité que cela dissuadera énormément les acheteurs américains de se procurer des viandes canadiennes.


The maximum level applies to crustaceans, excluding the brown meat of crab and excluding head and thorax meat of lobster and similar large crustaceans (Nephropidae and Palinuridae)

La teneur maximale s’applique aux crustacés, à l'exception de la chair brune de crabe et à l'exception de la tête et de la chair du thorax du homard et des crustacés de grande taille semblables (Nephropidae et Palinuridae).


Crustaceans, excluding brown meat of crab and excluding head and thorax meat of lobster and similar large crustaceans (Nephropidae and Palinuridae)

Crustacés, à l'exception de la chair brune de crabe et à l'exception de la tête et de la chair du thorax du homard et des crustacés de grande taille semblables (Nephropidae et Palinuridae)


The maximum level applies to smoked crustaceans, excluding the brown meat of crab and excluding head and thorax meat of lobster and similar large crustaceans (Nephropidae and Palinuridae)

La teneur maximale s’applique aux crustacés fumés, à l'exception de la chair brune de crabe et à l'exception de la tête et de la chair du thorax du homard et des crustacés de grande taille semblables (Nephropidae et Palinuridae)


Crustaceans, excluding brown meat of crab and excluding head and thorax meat of lobster and similar large crustaceans (Nephropidae and Palinuridae)

Crustacés, à l'exception de la chair brune de crabe et à l'exception de la tête et de la chair du thorax du homard et des crustacés de grande taille semblables (Nephropidae et Palinuridae)


The maximum level applies to crustaceans excluding the brown meat of crab and to cephalopods without viscera.

Les niveaux maxima s'appliquent aux crustacés, à l'exclusion de la chair brune de crabe, et céphalopodes sans viscères.




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Date index: 2024-10-16
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