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Aspects of chocolate that are chemical
Baking chocolate
Begin chocolate moulding line
Bitter chocolate
Bread
Bread crumbs
Bread-crumb
Breadcrumb
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate chips maker
Chocolate crumb
Chocolate crumbs maker
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Cooking chocolate
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Crumb
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Japanese bread crumbs
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Japanese-style bread crumbs
Japanese-style breadcrumbs
Launch chocolate moulding line
Nama panko
Panko
Panko bread crumbs
Panko breadcrumbs
Plain chocolate
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Traditions of chocolate
Unsweetened chocolate

Vertaling van "Chocolate crumb " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
chocolate crumbs maker [ chocolate chips maker ]

ouvrier à la fabrication de brisures de chocolat [ ouvrière à la fabrication de brisures de chocolat ]






breadcrumb | bread-crumb | crumb | cover with bread-crumbs | coat with breadcrumbs | bread

paner | couvrir de chapelure


panko [ nama panko | panko bread crumbs | panko breadcrumbs | Japanese bread crumbs | Japanese breadcrumbs | Japanese-style breadcrumbs | Japanese-style bread crumbs ]

panko [ chapelure japonaise ]


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

lancer une ligne de moulage de chocolat


chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

histoire du chocolat


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

caractéristiques chimiques des chocolats




cooking chocolate | baking chocolate | bitter chocolate | unsweetened chocolate | plain chocolate

chocolat de ménage | chocolat à cuire | chocolat ordinaire | chocolat non sucré
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- - Chocolate milk crumb of subheading 1806 20 70

- - Préparation dite «chocolate milk crumb» du n° 1806 20 70


Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes thereof made from sugar substitution products, containing cocoa; spreads containing cocoa; preparations containing cocoa for making beverages)

Préparations alimentaires contenant du cacao, présentées soit en blocs ou en barres d’un poids excédant 2 kg, soit à l’état liquide ou pâteux ou en poudres, granulés ou formes similaires, en récipients ou en emballages immédiats, d’un contenu excédant 2 kg (autres que la poudre de cacao, les préparations d’une teneur supérieure à 18 % en poids de beurre de cacao ou à 25 % en poids de beurre de cacao et de matières grasses provenant du lait; préparations dites chocolate milk crumb; glaçage au cacao; chocolat et articles en chocolat; sucreries et leurs succédanés fabriqués à partir de produits de substitution du sucre, contenant du cac ...[+++]


ex180620 | Other food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packagings, of a content exceeding 2 kg; with the exception of chocolate milk crumb falling within CN code 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |

ex180620 | Autres préparations alimentaires contenant du cacao, présentées soit en blocs ou en barres d’un poids excédant 2 kg, soit à l’état liquide ou pâteux ou en poudres, granulés ou formes similaires, en récipients ou en emballages immédiats, d’un contenu excédant 2 kg; à l’exception des préparations dites chocolate milk crumb relevant du code NC 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |


ex180620 | Other food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packagings, of a content exceeding 2 kg; with the exception of chocolate milk crumb falling within the CN code 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |

ex180620 | Autres préparations alimentaires contenant du cacao, présentées soit en blocs ou en barres d’un poids excédant 2 kg, soit à l’état liquide ou pâteux ou en poudres, granulés ou formes similaires, en récipients ou en emballages immédiats, d’un contenu excédant 2 kg; à l’exception des préparations dites chocolate milk crumbrelevant du code NC 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |


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There are little things that can skew the whole equation there, such as how the Europeans treat the chocolate crumb that's used for making chocolate over in Europe as compared with milk chocolate in Canada.

La moindre chose peut tout dérégler dont, par exemple, la façon dont les Européens traitent la mie de chocolat utilisée pour la fabrication du chocolat en Europe comparativement au chocolat au lait fabriqué au Canada.


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