Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cacao
Cacao bean
Cacao-seed
Cocoa
Cocoa bean
Cocoa butter powder
Cocoa powder containing added sugar
Cocoa-bean
Cocoa-nut
Coffee Exchange of the City of New York
Dry cocoa
Dry cocoa content
Dry non-fat cocoa
Dry non-fat cocoa solids
Fine cocoa
Fine or flavour cocoa
Flavour cocoa
IOCCC
International Office of Cocoa and Chocolate
Mycryo
Mycryo butter
Mycryo cocoa butter
Mycryo cocoa powder
Mycryo powder
New York Cocoa Exchange
Powdered cocoa butter
Sweetened cocoa
Sweetened cocoa powder
Total dry cocoa solids

Traduction de «Dry cocoa » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




dry non-fat cocoa (1) | dry cocoa content (2)

matière sèche et dégraissée de cacao




cacao [ cacao-seed | cacao bean | cocoa | cocoa bean | cocoa-bean | cocoa-nut ]

cacao


cocoa butter powder | powdered cocoa butter | mycryo | mycryo butter | mycryo cocoa butter | mycryo powder | mycryo cocoa powder

beurre de cacao en poudre | beurre de cacao cryogénisé | mycryo | beurre mycryo | beurre de cacao mycryo | poudre mycryo


International Office of Cocoa Chocolate and Sugar Confectionery [ IOCCC | International Office of Cocoa and Chocolate | International Office of Chocolate and Cocoa Manufacturers | International Sugar Confectionery Manufacturers Association ]

Office international du cacao, du chocolat et de la confiserie [ OICCC | Office international du cacao et du chocolat | Office international des fabricants de chocolat et de cacao | Association internationale des fabricants de confiserie ]


Coffee, Sugar & Cocoa Exchange, Inc. [ Coffee Exchange of the City of New York | New York Coffee and Sugar Exchange, Inc. | Coffee, Sugar & Cocoa Exchange | New York Cocoa Exchange ]

Coffee, Sugar & Cocoa Exchange, Inc. [ Coffee Exchange of the City of New York | New York Coffee and Sugar Exchange, Inc. | Coffee, Sugar & Cocoa Exchange | New York Cocoa Exchange ]


cocoa powder containing added sugar (1) | sweetened cocoa powder (2) | sweetened cocoa (3)

cacao sucré en poudre | cacao sucré | chocolat en poudre


fine cocoa | fine or flavour cocoa | flavour cocoa

cacao fin (fine ou flavour)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Chocolate with ≥ 50 % total dry cocoa solids

chocolat avec ≥ 50 % de matière sèche totale de cacao.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32015R1933 - EN - Commission Regulation (EU) 2015/1933 of 27 October 2015 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for polycyclic aromatic hydrocarbons in cocoa fibre, banana chips, food supplements, dried herbs and dried spices (Text with EEA relevance) // COMMISSION REGULATION (EU) 2015/1933 // amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for polycyclic aromatic hydrocarbons in cocoa fibre, banana chips, food supplements, dried herbs and ...[+++]

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32015R1933 - EN - Règlement (UE) 2015/1933 de la Commission du 27 octobre 2015 modifiant le règlement (CE) n° 1881/2006 en ce qui concerne les teneurs maximales en hydrocarbures aromatiques polycycliques dans la fibre de cacao, les chips de banane, les compléments alimentaires, les herbes séchées et les épices séchées (Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE) // RÈGLEMENT (UE) 2015/1933 DE LA COMMISSION - 1881/2006 en ce qui concerne les teneurs maximales en hydrocarbures aromatiques polycycliques dans la fibre de cacao, les chips ...[+++]


— Chocolate with ≥ 50 % total dry cocoa solids

chocolat avec ≥ 50 % de matière sèche totale de cacao.


— Chocolate with ≥ 50 % total dry cocoa solids

chocolat avec ≥ 50 % de matière sèche totale de cacao.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The appropriateness of setting a maximum level for OTA in foodstuffs such as dried fruit other than dried vine fruit, cocoa and cocoa products, spices, meat products, green coffee, beer and liquorice, as well as a review of the existing maximum levels, in particular for OTA in dried vine fruit and grape juice, will be considered in the light of the recent EFSA scientific opinion.

L’opportunité de fixer une teneur maximale en OTA pour des denrées alimentaires telles que les fruits séchés autres que les raisins secs, pour le cacao et les produits à base de cacao, les épices, les produits à base de viande, le café vert, la bière et la réglisse sera étudiée et un réexamen des teneurs maximales en OTA existantes sera envisagé, notamment pour les raisins secs et le jus de raisin, à la lumière des récents avis scientifiques de l’AESA.


Cocoa-, milk-, dried-fruit- or fat-based sandwich spreads, energy-reduced or with no added sugar

pâtes à tartiner à base de cacao, de lait, de fruits secs ou de graisses, à valeur énergétique réduite ou sans sucres ajoutés


Cocoa- or dried-fruit-based confectionery, energy-reduced or with no added sugar

confiseries à base de cacao ou de fruits secs à valeur énergétique réduite, ou sans sucres ajoutés


Cocoa-, milk-, dried-fruit or fat-based sandwich spreads, energy-reduced or with no added sugar

pâtes à tartiner à base de cacao, de lait, de fruits secs ou de graisses, à valeur énergétique réduite ou sans sucres ajoutés


Cocoa-, milk-, dried-fruit- or fat-based sandwich spreads, energy-reduced or with no added sugar

- pâtes à tartiner à base de cacao, de lait, de fruits secs ou de graisses, à valeur énergétique réduite ou sans sucres ajoutés


Cocoa- or dried-fruit-based confectionery, energy-reduced or with no added sugar

- confiseries à base de cacao ou de fruits secs à valeur énergétique réduite, ou sans sucres ajoutés




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Dry cocoa' ->

Date index: 2024-10-01
w