Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Edible fat
Fat
Fat ratio
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
IAF
Intra-abdominal fat
Intraabdominal fat
Lean to fat ratio
Lean-to-fat ratio
Meat fat ratio
Meat-fat ratio
Meatfat ratio
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Muscle-fat ratio
Muscle-to-fat ratio
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Organ fat
Solids non-fat
Solids not-fat
Visceral fat

Vertaling van "Fat ratio " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
lean-to-fat ratio [ muscle-to-fat ratio | muscle/fat ratio | muscle-fat ratio ]

rapport muscle/graisse


lean to fat ratio | meat fat ratio

proportion chair graisse | proportion viande graisse | relation viande graisse


lean to fat ratio | meatfat ratio

rapport chair/graisse | rapport viande/graisse | relation viande/graisse






fats [ fat | fatty substance ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]


intraabdominal fat | IAF | intra-abdominal fat | visceral fat | organ fat

tissu adipeux viscéral | TAV | graisse intraabdominale | graisse viscérale | gras viscéral


food fat [ edible fat ]

graisse alimentaire [ graisse comestible ]


animal fats [ fish fat ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
| Fat content | Connective tissue: meat protein ratio |

Teneur en matières grasses | Rapport «tissu conjonctif sur protéines de viande» |


The fat content of the milk is standardised so that the fat/protein ratio is such that the cheese eventually produced has a fat content of between 48 % and 52 % fat in dry matter. The cheese-milk is pasteurised at a temperature of at least 72 °C for 15 seconds.

La teneur en matières grasses du lait est standardisée de manière à ce que le rapport entre les matières grasses et les protéines soit tel que la teneur en matières grasses dans la matière sèche du fromage obtenu en fin de processus représente entre 48 et 52 % sur extrait sec. Le lait à fromage est pasteurisé à une température minimale de 72 °C pendant 15 secondes.


The fat content of the milk is standardised so that the fat/protein ratio is such that the cheese eventually produced has a fat content of between 40 % and 44 % fat in dry matter.

La teneur en matières grasses du lait est standardisée de manière à ce que le rapport entre les matières grasses et les protéines soit tel que la teneur en matières grasses dans la matière sèche du fromage obtenu en fin de processus se situe entre 40 et 44 %.


However, Regulation (EC) No 2076/2005 provides for transitional arrangements derogating from certain of those requirements for a transitional period during which the composition criteria of minced meat regarding, in particular, the content of fat and the connective tissue-meat protein ratio were to be assessed.

Le règlement (CE) no 2076/2005 prévoit néanmoins des dispositions transitoires en dérogation à certaines de ces exigences pendant une période de transition au cours de laquelle les critères de composition des viandes hachées, notamment la teneur en matières grasses et le rapport tissu conjonctif sur protéines de viande, doivent être évalués.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Ratio of polyunsaturated fats to saturated fats (P:S ratio)

Proportion matière grasse polyinsaturée/Matière grasse saturées (rapport P:S)


Composition criteria of minced meat regarding in particular the content of fat and the connective tissue: meat protein ratio should be assessed.

Les critères de composition des viandes hachées, notamment la teneur en matières grasses et le rapport tissu conjonctif sur protéines de viande, doivent être évalués.


(c) 'fat content` shall mean the ratio by mass of parts of milk fat per hundred parts of milk in the milk concerned;

c) «teneur en matière grasse»: le rapport en masse des parties de matières grasses du lait sur 100 parties du lait concerné;


3. The fat content expressed as a percentage in this Regulation is the ratio by weight of parts of milk fat per hundred parts of milk in the milk in question.

3. La teneur en matière grasse exprimée en pourcentage dans le présent règlement est le rapport en poids des parties de matières grasses du lait sur 100 parties du lait concerné.


Breast density is the ratio of fat to fibroglandular material in the breast.

La densité mammaire est le rapport entre le volume de la composante graisseuse et le volume de la composante fibroglandulaire du sein.


Breast density refers to the ratio of fat and fibroglandular tissue in the breast.

La densité mammaire désigne la proportion de gras et de tissus fibroglandulaires dans le sein.




Anderen hebben gezocht naar : animal fats     edible fat     fat ratio     fatty substance     fish fat     food fat     intra-abdominal fat     intraabdominal fat     lean to fat ratio     lean-to-fat ratio     meat fat ratio     meat-fat ratio     meatfat ratio     milk solids non-fat     milk solids-not-fat     muscle-fat ratio     muscle-to-fat ratio     muscle fat ratio     non-fat milk solids     non-fat solids     organ fat     solids non-fat     solids not-fat     visceral fat     Fat ratio     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Fat ratio' ->

Date index: 2022-10-22
w