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1-hydroxyethanecarboxylic acid
2-hydroxypropanoic acid
2-hydroxypropionic acid
Acetonic acid
Alpha-hydroxypropionic acid
DL-lactic acid
Ethylidenelactic acid
Formic acid fermentation
Lactic acid
Lactic acid bacterium
Lactic acid culture
Lactic acid ferment
Lactic acid fermentation
Lactic acid starter culture
Lactic acid starters
Lactic bacterium
Lactic ferment
Lactic fermentation
Lactic starter
Lactic starter culture
Milk acid
Milk starter culture
Mixed acid fermentation
Starter
Streptococcus lactis

Vertaling van "Lactic acid ferment " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
lactic acid fermentation | lactic fermentation

fermentation lactique


lactic acid fermentation [ lactic fermentation ]

fermentation lactique






lactic starter [ lactic bacterium | milk starter culture | lactic acid ferment | lactic ferment | starter | Streptococcus lactis ]

levain lactique [ ferment lactique | Streptococcus lactis ]


lactic acid starter culture | lactic ferment | lactic starter | lactic starter culture

ferments lactiques


2-hydroxypropanoic acid [ lactic acid | alpha-hydroxypropionic acid | milk acid | acetonic acid | ethylidenelactic acid | 1-hydroxyethanecarboxylic acid | 2-hydroxypropionic acid | DL-lactic acid ]

acide 2-hydroxypropanoïque [ acide lactique | acide alpha-hydroxypropionique ]


lactic acid culture | lactic acid starters

culture de ferments lactiques


lactic acid bacterium | lactic bacterium

bactérie lactique


mixed acid fermentation | formic acid fermentation

fermentation acide mixte
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(B) during the manufacture of which the lactic acid fermentation and salting was completed more than 12 hours after coagulation of the curd by enzymes; and

(B) dont la fermentation lactique et la salaison ont été faites plus de 12 heures après la coagulation du caillé par enzymes; et


The use of lactic, formic, propionic and acetic acid in the production of silage shall only be permitted when weather conditions do not allow for adequate fermentation

L'utilisation d'acides lactique, formique, propionique et acétique pour la production d'ensilage n'est autorisée que si les conditions climatiques ne permettent pas une fermentation suffisante.


Maize extractives fermented condensed (or Corn extractives fermented condensed or Condensed fermented maize extractives or Condensed fermented corn extractives) (IFN 4-02-890) is obtained by the partial removal of water from the liquid resulting from steeping corn in a water and sulphur dioxide solution that is allowed to ferment by the action of naturally occurring lactic acid producing microorganisms, as practised in the wet milling of corn.

Extraits de maïs fermentés et condensés (NIA 4-02-890) — obtenus par le retranchement d’une partie de l’eau du liquide ayant servi au trempage du maïs dans une solution aqueuse de dioxyde de soufre, que l’on a laissé fermenter sous l’action de microorganismes naturels produisant de l’acide lactique, ainsi qu’on le fait dans le traitement humide du maïs.


Maize extractives fermented condensed (or Corn extractives fermented condensed or Condensed fermented maize extractives or Condensed fermented corn extractives) (IFN 4-02-890) is obtained by the partial removal of water from the liquid resulting from steeping corn in a water and sulphur dioxide solution that is allowed to ferment by the action of naturally occurring lactic acid producing microorganisms, as practised in the wet milling of corn.

Extraits de maïs fermentés et condensés (NIA 4-02-890) — obtenus par le retranchement d’une partie de l’eau du liquide ayant servi au trempage du maïs dans une solution aqueuse de dioxyde de soufre, que l’on a laissé fermenter sous l’action de microorganismes naturels produisant de l’acide lactique, ainsi qu’on le fait dans le traitement humide du maïs.


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Lactobacillus culture dehydrated (IFN 8-06-174) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Lactobacillus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Lactobacillus bacteria.

Culture de Lactobacillus déshydratée (NIA 8-06-174) — produit constitué de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Lactobacillus et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


Streptococcus culture dehydrated (IFN 8-16-285) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Streptococcus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Streptococcus bacteria.

Culture de Streptococcus déshydratée (NIA 8-16-285) — produit séché composé de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Streptococcus, et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


The use of lactic, formic, propionic and acetic acid in the production of silage shall only be permitted when weather conditions do not allow for adequate fermentation

L'utilisation d'acides lactique, formique, propionique et acétique pour la production d'ensilage n'est autorisée que si les conditions climatiques ne permettent pas une fermentation suffisante.


The use of lactic, formic, propionic and acetic acid in the production of silage shall be only permitted when weather conditions do not allow for adequate fermentation.

L'utilisation d'acides lactique, formique, propionique et acétique pour la production d'ensilage n'est autorisée que si les conditions météorologiques ne permettent pas une fermentation suffisante.


The use of lactic, formic, propionic and acetic acid in the production of silage shall be only permitted when weather conditions do not allow for adequate fermentation.

L'utilisation d'acides lactique, formique, propionique et acétique pour la production d'ensilage n'est autorisée que si les conditions météorologiques ne permettent pas une fermentation suffisante.


When weather conditions do not allow for adequate fermentation, the inspection authority or body may authorise the use of lactic, formic, propionic and acetic acids in the production of silage.

Lorsque les conditions météorologiques ne permettent pas une fermentation suffisante, l'autorité ou l'organisme de contrôle peut autoriser, pour la production d'ensilage, l'utilisation d'acide lactique, formique, propionique et acétique.




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'Lactic acid ferment' ->

Date index: 2023-01-02
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