Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Boil
Boil water
Boiling fountain
Boiling type sanitizer
Boiling water type sanitizer
Bulk boiling
Cajun seafood boil
Central steam heater
Critical nucleate boiling heat flux
Heat liquid
Heating element
Implement oil clarification with boiling methods
Maximum nucleate boiling heat flux
Net boiling
Nonpressure sanitizer
Nonpressure type sanitizer
Peak nucleate boiling heat flux
Perform oil clarification with boiling methods
Performing oil clarification with boiling methods
Roll boiling
Saturated boiling
Seafood boil
Steam boiling
Steam heated boiling type sanitizer
Steam heating
Steam shrinking
The boil of water
The wort boiling process
Undertake oil clarification with boiling methods
Water boil
Wort boiling process
Wort boiling processes
Wort boiling systems

Traduction de «Steam boiling » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
steam heating [ steam boiling ]

chauffage à vapeur [ chauffage à la vapeur ]


boiling water type sanitizer [ nonpressure type sanitizer | boiling type sanitizer | steam heated boiling type sanitizer | nonpressure sanitizer ]

appareil de stérilisation par eau bouillante [ appareil de stérilisation sans pression | appareil sans pression ]


roll boiling | steam shrinking

décatissage à la vapeur


boiling fountain [ central steam heater | heating element ]

surcuiseur [ surchauffeur ]


the wort boiling process | wort boiling systems | wort boiling process | wort boiling processes

processus de cuisson du moût


implement oil clarification with boiling methods | performing oil clarification with boiling methods | perform oil clarification with boiling methods | undertake oil clarification with boiling methods

clarifier de l’huile par ébullition


heat liquid | the boil of water | boil water | water boil

faire bouillir de l’eau


bulk boiling | net boiling | saturated boiling

ébullition volumique


critical nucleate boiling heat flux | maximum nucleate boiling heat flux | peak nucleate boiling heat flux

flux critique de l'ébullition nucléée | flux maximal de l'ébullition nucléée


seafood boil | Cajun seafood boil | boil

bouilli de fruits de mer | bouilli cajun | bouilli de fruits de mer à la cajun
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
4. Egg yolks, fresh, dried, cooked by steaming or by boiling in water, moulded, frozen or otherwise preserved, whether or not containing added sugar or other sweetening matter, that are classified under tariff item No. 0408. 11.10 or 0408.19.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

4. Jaunes d’oeufs, frais, séchés, cuits à l’eau ou à la vapeur, moulés, congelés ou autrement conservés, même additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les n tarifaires 0408.11.10 ou 0408.19.10 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


136. Egg yolks, fresh, dried, cooked by steaming or by boiling in water, moulded, frozen or otherwise preserved, whether or not containing added sugar or other sweetening matter, that are classified under tariff item No. 0408. 11.10, 0408.11.20, 0408.19.10 or 0408.19.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

136. Jaunes d’oeufs, frais, séchés, cuits à l’eau ou à la vapeur, moulés, congelés ou autrement conservés, même additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les numéros tarifaires 0408.11.10, 0408.11.20, 0408.19.10 ou 0408.19.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


44. Birds’ eggs, not in the shell, fresh, dried, cooked by steaming or by boiling in water, moulded, frozen or otherwise preserved, whether or not containing added sugar or other sweetening matter, that are classified under tariff item No. 0408. 91.20 or 0408.99.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

44. Oeufs d’oiseaux, dépourvus de leur coquille, frais, séchés, cuits à l’eau ou à la vapeur, moulés, congelés ou autrement conservés, même additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les numéros tarifaires 0408.91.20 ou 0408.99.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


43. Egg yolks, fresh, dried, cooked by steaming or by boiling in water, moulded, frozen or otherwise preserved, whether or not containing added sugar or other sweetening matter, that are classified under tariff item No. 0408. 11.20 or 0408.19.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

43. Jaunes d’oeufs, frais, séchés, cuits à l’eau ou à la vapeur, moulés, congelés ou autrement conservés, même additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les numéros tarifaires 0408.11.20 ou 0408.19.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
5. Birds’ eggs, not in the shell, fresh, dried, cooked by steaming or by boiling in water, moulded, frozen or otherwise preserved, whether or not containing added sugar or other sweetening matter, that are classified under tariff item No. 0408. 91.10 or 0408.99.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

5. Oeufs d’oiseaux, dépourvus de leur coquille, frais, séchés, cuits à l’eau ou à la vapeur, moulés, congelés ou autrement conservés, même additionnés de sucre ou d’autres édulcorants, qui sont classés dans les n tarifaires 0408.91.10 ou 0408.99.10 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


Vegetables (uncooked or cooked by steaming or boiling in water), frozen:

Légumes, non cuits ou cuits à l'eau ou à la vapeur, congelés:


Sweetcorn (uncooked or cooked by steaming or boiling in water), frozen

Maïs doux, non cuit ou cuit à l'eau ou à la vapeur, conge


Crustaceans, whether in shell or not, live, fresh, chilled, frozen, dried, salted or in brine; crustaceans, in shell, cooked by steaming or by boiling in water, whether or not chilled, frozen, dried, salted or in brine; flours, meals and pellets of crustaceans, fit for human consumption

Crustacés, même décortiqués, vivants, frais, réfrigérés, congelés, séchés, salés ou en saumure; crustacés non décortiqués, cuits à l’eau ou à la vapeur, même réfrigérés, congelés, séchés, salés ou en saumure; farines, poudres et agglomérés sous forme de pellets de crustacés, propres à la consommation humaine


Fruit and nuts, uncooked or cooked by steaming or boiling in water, frozen, not containing added sugar or other sweetening matter, excluding frozen bananas falling within subheading ex 0811 90 95

Fruits, non cuits ou cuits à l'eau ou à la vapeur, congelés, non additionnés de sucre ou d'autres édulcorants, à l'exclusion des bananes congelées relevant de la sous-position ex 0811 90 95


Vegetables (uncooked or cooked by steaming or boiling in water) frozen, excluding sweetcorn of subheading 0710 40 00, olives of subheading 0710 80 10 and fruits of the genus Capsicum or of the genus Pimenta of subheading 0710 80 59

Légumes, non cuits ou cuits à l'eau ou à la vapeur, congelés, à l'exclusion du maïs doux de la sous-position 0710 40 00, des olives de la sous-position 0710 80 10 et des fruits du genre Capsicum ou du genre Pimenta de la sous-position 0710 80 59


w