Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef chuck top blade steak boneless
Beef inside
Blade petite steak
Boneless top sirloin butt steak
Boneless top sirloin steak
Bottom round steak
Dinner steak
Inside ham
Inside round
Inside round steak
Inverted bowl
Outside round steak
Penthouse steak
Petite steak
Round steak
Rounding of the top edge
Rounding top
Rump steak without top of rump
Saucer top
Small steak
Steak inside round
Top round
Top round steak
Top side round

Vertaling van "Top round steak " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
top round steak [ inside round steak | steak inside round ]

bifteck d'intérieur de ronde [ bifteck de haut de ronde ]


bottom round steak [ outside round steak ]

bifteck d'extérieur de ronde


petite steak | small steak | beef chuck top blade steak boneless | blade petite steak

bifteck de macreuse


boneless top sirloin butt steak [ boneless top sirloin steak ]

bifteck de haut de surlonge désossé


round steak | dinner steak | penthouse steak

bifteck de ronde


inside round | inside ham | beef inside | top round | top side round

intérieur de ronde


rump steak without top of rump

rumsteack sans aiguillette


inverted bowl | rounding top | saucer top

sommet arrondi | soucoupe inversée


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Without nutrition information, how many Canadians would know that a three-ounce serving of trimmed, broiled, top round beef steak has only approximately one gram of saturated fat, while a three-ounce serving of trimmed, broiled shoulder blade pork steak has four grams of saturated fat?

En l'absence d'information nutritionnelle, combien de Canadiens sauraient qu'une portion de trois onces de bifteck de ronde grillé, à laquelle on a retranché le gras, ne contient qu'environ un gramme de gras saturé, alors qu'une tranche d'épaule de porc de trois onces en contient quatre?


For instance, according to the U.S. Department of Agriculture, a three ounce serving of trimmed, broiled top round beefsteak has only one gram of saturated fat, while a three ounce serving of trimmed, broiled shoulder blade pork steak has four grams of saturated fat.

Par exemple, d'après le département de l'Agriculture des États-Unis, une portion de trois onces de bifteck de ronde grillé et dégraissé ne contient qu'un gramme de lipides saturés, tandis qu'une portion de trois onces d'épaule de porc grillée contient quatre grammes de lipides saturés.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Top round steak' ->

Date index: 2021-09-17
w