PREPARATIONS TO BE ADDED TO FLOUR OR DOUGH USED FOR MAKING ORDINARY BAKERS' OR FINE BAKERS' WARES CONSISTING , ON THE ONE HAND , OF MORE THAN 50 % ( BY WEIGHT OF THE DRY MATTER ) OF FOODSTUFFS SUCH AS SUCROSE , FATS , CEREAL FLOUR AND MILK POWDER AND , ON THE OTHER HAND , OF AN EMULSIFIER AND , POSSIBLY , OF VARIOUS OTHER INGREDIENTS , SHALL BE CLASSIFIED UNDER COMMON CUSTOMS TARIFF SUB-HEADING :
LES PREPARATIONS DESTINEES A ETRE AJOUTEES A LA FARINE OU A LA PATE UTILISEES POUR LA FABRICATION DE PRODUITS DE LA BOULANGERIE OU DE LA PATISSERIE ET COMPOSEES , D'UNE PART , DE PLUS DE 50 % ( CALCULES EN POIDS DE LA MATIERE SECHE ) DE PRODUITS ALIMENTAIRES TELS QUE SACCHAROSE , GRAISSES , FARINE DE CEREALES ET POUDRE DE LAIT ET , D'AUTRE PART , D'UN EMULSIFIANT ET , EVENTUELLEMENT , DE DIVERS AUTRES INGREDIENTS , RELEVENT DANS LE TARIF DOUANIER COMMUN , DE LA SOUS-POSITION :