They include: recognizing the importance of the food proce
ssing sector to the Canadian economy and investing in research and development and in innovation in proportion to the importance of the food industry to the Canadian economy; developing and implementing an innovation strategy for the food and beverage pr
ocessing industry — businesses need a strategy to point
them in the right direction; in terms of venture capital financing, we have to alig
n the assi ...[+++]stance by reviewing the performance criteria of shrinking funding — from 35 to 15 per cent, for example — by creating venture capital financing for agri-food processing SMEs and by developing specific programs to attract private investors to agri-food; reducing the Canada Revenue Agency's administrative requirements for obtaining tax credits in research and development in order to make them more accessible to food processing SMEs, and supporting product development; the innovation of manufacturing processes can make it possible to achieve a productivity level that ensures competitiveness at an international level; access to major funding for investment in cutting-edge equipment to improve manufacturing processes, to reduce production costs and to increase productivity so that we have a world class industry.Reconnaître l'importance du secteur de la transformation alimenta
ire dans l'économie canadienne et investir en recherche et développement et en innovation en proportion de l'importance de l'industrie alimentaire
dans l'économie canadienne; développer et implanter une stratégie de l'innovation pour le secteur de la transformation des aliments et des boissons — les entreprises ont besoin d'une stratégie pour les orienter; en financement de capital de risque, il faut aligner les aides en revoyant les critères de rendement de certains fonds à la baisse, par
...[+++] exemple de 35 à 15 p. 100, en créant des fonds de capital de risque dédiés aux PME de la transformation agroalimentaire et en mettant en place des programmes spécifiques pour intéresser des investisseurs privés à l'agroalimentaire; réduire les exigences administratives exigée par l'Agence du revenu du Canada pour l'obtention des crédits d'impôt en recherche et développement pour les rendre plus accessibles aux PME de la transformation alimentaire et soutenir le développement de produits; l'innovation des procédés de fabrication peut permettre d'atteindre un niveau de productivité assurant la compétitivité au plan international; l'accès à des fonds importants dédié à l'investissement en équipement de pointe qui permet d'améliorer les procédés de fabrication, de réduire les coûts de production et d'accroître la productivité pour que notre industrie soit de classe mondiale.