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Activity variance
Capacity
Capacity utilization
Capacity variance
Cropping capacity
Denominator variance
Denominator-level variance
Excess production capacity
Fixed overhead volume variance
Hourly capacity
Idle capacity variance
Livestock Carcass Grading Fees Order
Output per hour
Output rate per hour
Output-level overhead variance
Overhead volume variance
Per-hour output
Performeability
Production capacity
Production capacity utilization
Production per hour
Production potential
Production rate
Production rate per hour
Production volume variance
Productive capacity
Productivity
Rate of output
Rate of production
Utilization variance
Volume variance
Yielding capacity

Traduction de «carcass production capacity » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
production capacity [ excess production capacity | production potential ]

capacité de production [ potentiel de production | surcapacité de production ]


cropping capacity | productive capacity | productivity | yielding capacity

rentabilité de la terre


production capacity [ capacity | productive capacity ]

capacité de production [ capacité productive | capacité ]


capacity | production capacity | productive capacity

capacité | potentiel productif | potentiel de production | capacité productive | capacité de production


performeability | production capacity | productive capacity

aptitude à la production | capacité de production


capacity utilization [ production capacity utilization ]

utilisation de la capacité [ utilisation de la capacité de production ]


Livestock Carcass Grading Fees Order [ Order prescribing fees to be paid by users of services provided by the Food Production and Inspection Branch of the Department of Agriculture and Agri-Food respecting the grading of livestock carcasses ]

Arrêté sur les prix applicables au classement des carcasses de bétail [ Arrêté fixant le prix à payer par les bénéficiaires des services fournis par la Direction générale de la production et de l'inspection des aliments du ministère de l'Agriculture et de l'Agroalimentaire relativement au classement des carcasses de bétail ]


hourly capacity | output per hour | output rate per hour | per-hour output | production per hour | production rate | production rate per hour | rate of output | rate of production

cadence de fabrication | cadence de production | cadence horaire | débit horaire | production horaire | rendement horaire


volume variance | activity variance | capacity variance | denominator variance | denominator-level variance | fixed overhead volume variance | idle capacity variance | output-level overhead variance | overhead volume variance | production volume variance | utilization variance

écart sur volume | écart sur niveau d'activité | écart sur activi


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
6.4 (a) Operating slaughterhouses with a carcass production capacity greater than 50 tonnes per day

6.4. a) Exploitation d'abattoirs, avec une capacité de production supérieure à 50 tonnes de carcasses par jour


With a carcass production capacity of 50 tonnes per day

d'une capacité de production de 50 tonnes de carcasses par jour


With a carcass production capacity of 50 tonnes per day

d'une capacité de production de 50 tonnes de carcasses par jour


Although Canadian packers operate near maximum capacity, they have been faced with increased costs: with the closure of the Japanese and South Korean markets (which were Canada’s third and fourth most important markets, respectively, before the BSE crisis), carcass values dropped because of the loss of export markets for offal.[6] Packers also had to deal with increased costs for the removal and disposal of Specified Risk Materials and additional costs for rendering meat and bone products ...[+++]

Même si les abattoirs canadiens fonctionnent presque à capacité, ils ont connu des hausses de coûts : avec la fermeture des marchés japonais et sud-coréen (respectivement troisième et quatrième marchés d’exportation du Canada avant la crise), la valeur des carcasses a chuté faute de marché suffisant pour les abats et les issues.[6] Les abattoirs devaient également assumer des coûts plus élevés pour l’élimination des matériels à risques spécifiés et pour l’équarrissage de la viande et des os.[7] Le Conseil canadien de la distribution a ...[+++]


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With a view to emergency vaccination, Community rules distinguish between suppressive vaccination (where animals are first vaccinated to restrict the spread of the virus and/or because there is a lack of capacity for disposing of carcasses, but are subsequently slaughtered when the disease has been successfully eradicated and disposal problems have been overcome) and protective vaccination (where animals – particularly cattle – are subsequently used normally), and lay down the measures applicable to vaccinated animals and products derived from them ...[+++]

La réglementation communautaire distingue, s'agissant des vaccinations d'urgence, la vaccination suppressive (dans laquelle les animaux sont d'abord vaccinés pour limiter la propagation du virus et/ou dans le cas où les capacités de destruction des carcasses sont insuffisantes, les animaux étant cependant abattus lorsque l'épidémie a été éradiquée et les goulets d'étranglement ont disparu) et la vaccination de protection (dans laquelle les animaux sont ensuite utilisés et ...[+++]


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