Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Black cook
Burnt cook
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cook-top
Cooked foodstuff
Cooking area
Cooking quality
Cooking surface
Cooking top
Cooking vegetable products
Cooktop
Deep-frozen dish
Diet cook
Food preparation
Good cooking quality
Health care cook
Investigate new cooking methods
Nursery cook
Pre-cooked foodstuff
Prepared foodstuff
Product quality
Quality control circle
Quality improvement group
Quality label
Quality mark
Research new cooking methods
Search for new cooking methods
Special diet cook
Standards certificate

Vertaling van "cooking quality " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
cooking quality

qualité culinaire [ valeur culinaire ]




cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

confectionner des plats à base de légumes | cuisiner des plats végétariens | cuisiner des légumes | préparer des légumes


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

cuisinier diététicien | cuisinier diététicien/cuisinière diététicienne | cuisinière diététicienne


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

étudier de nouvelles méthodes de cuisson


quality label [ quality mark | standards certificate | Product quality(STW) ]

label de qualité [ marque de qualité ]


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

aliment préparé [ aliment cuisiné | plat cuisiné | plat surgelé | préparation alimentaire | traiteur ]




quality control circle [ quality improvement group ]

cercle de qualité


cooktop [ cook-top | cooking surface | cooking top | cooking area ]

surface de cuisson [ table de cuisson ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Lack of access to electricity services seriously deprives the affected population, in terms of quality of life and exposure to various hazards that go with it (in-door pollution, unsafe cooking, poor social services, low self-esteem etc..), worsening the social inequality gap between the low density and high density urban areas.

Le manque d'accès aux services d'électricité nuit considérablement à la population touchée, en termes de qualité de vie et d'exposition aux différents risques y afférents (pollution domestique, cuisson insalubre des aliments, services sociaux déficients, manque de confiance en soi, etc.), ce qui creuse le fossé des inégalités sociales entre les zones urbaines faiblement peuplées et celles densément peuplées.


Indigenous to Britain, the apple’s unique qualities such as higher acid and lower sugar levels produce a strong apple flavour even when cooked and a superb texture once cooked’. — Antony Worrall Thompson, MOBG

Originaire de Grande-Bretagne, elle possède des qualités uniques, telles que sa forte teneur en acide et son taux de sucre peu élevé, grâce auxquelles elle exhale une puissante saveur de pomme, même cuite, et offre une texture exceptionnelle après cuisson». — Antony Worrall Thompson, MOBG


These articles refer to the tradition of growing ‘Lički krumpir’ in the Lika region owing to the favourable climate conditions prevailing in the geographical area, the specific quality of ‘Lički krumpir’ that prevents it from crumbling while cooking, and the high starch content.

Ces articles évoquent le caractère traditionnel que revêt la culture des «Lički krumpir» dans la Lika en raison des conditions climatiques favorables qui règnent dans cette aire géographique, les caractéristiques spécifiques des «Lički krumpir» qui font qu’elles ne s’écrasent pas à la cuisson, ainsi que leur teneur élevée en amidon.


All the apples where treated identically using recipes taken from the Good Housekeeping recipe book, including traditional apple pie, and were tested for flavour, texture and overall quality when cooked.

Toutes les pommes ont été soumises au même traitement pour réaliser des recettes tirées du grand livre de recettes Good Housekeeping, y compris la recette de la traditionnelle tourte aux pommes. Leur saveur, texture et qualité globale après cuisson ont été évaluées.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The firm texture of Bramley apples is a vital quality which contributes to producing a ‘melt in the mouth’ moist texture when cooked.

La texture ferme des pommes Bramley constitue une qualité essentielle qui contribue à leur donner cette consistance humide «fondante en bouche» après cuisson.


In developing countries, households generally spend a high percentage of the family budget spent on the purchase of low quality energy fuels for lighting and cooking compared with households with access to electricity and liquid and gas fuels.

Dans les pays en développement, les ménages consacrent généralement un pourcentage élevé de leur budget à l'achat de combustibles de mauvaise qualité pour l'éclairage et la cuisson des aliments, par rapport aux ménages qui ont accès à l'électricité et à des combustibles liquides et gazeux.


Carcass and meat quality aspects of GOS and modern breeds were assessed in terms of muscle colour, pH, muscle width and depth, fat thickness, cooking time, freezing and cooking losses and sensory (eating) quality.

Les caractéristiques qualitatives de la carcasse et de la viande issues des races porcines «Gloucestershire Old Spots (GOS)» et celles des races modernes ont été comparées quant aux aspects suivants: couleur du muscle, pH, largeur et profondeur du muscle, épaisseur du lard, temps de cuisson, pertes à la congélation et à la cuisson et qualité sensorielle (dégustation).


The approach of Alfonso Iaccarino, a well-known Italian chef and member of the expert committee on the recognition of the Mediterranean diet as Intangible Cultural Heritage of Humanity, is to return to natural, simple foods and to tradition, diversity and quality in cooking.

L’approche développée par Alfonso Iaccarino, un cuisinier italien réputé qui fait partie du comité d’expert pour la reconnaissance du régime méditerranéen au patrimoine culturel de l’humanité, consiste à retourner aux produits alimentaires simples et naturels et à promouvoir la tradition, la diversité et la qualité dans notre cuisine.


In the fight to promote healthy eating habits and the use of high-quality products, we have high-calibre allies in the form of the Eurochefs – an association bringing together 4 000 cooks from 17 Member States who stick to a code of honour, championing the intrinsic quality of food and acting to safeguard rural products.

Nous avons, dans la lutte pour promouvoir des habitudes alimentaires saines et pour l’utilisation de produits de qualité, des alliés de classe, les Euro-toques, association qui groupe 4 000 cuisiniers dans 17 États membres, lesquels adhèrent à un code d’honneur et défendent la qualité intrinsèque des produits et la sauvegarde des produits de terroir.


17. Points out that school is the place where children spend most of their time and that the school environment, and especially school canteens, must therefore encourage young children to develop their tastes, providing basic cooking skills and food knowledge, and promote regular physical activity and a healthy lifestyle, particularly in order to counter the decreasing time allocated to physical education in schools in the EU; calls therefore on the Commission to develop mechanisms to promote best practices in schools which take account of the most effective initiatives for educating children about healthy eating habits and ...[+++]

17. rappelle que l'école est le lieu où les enfants passent le plus grand nombre d'heures et qu'il est donc essentiel que le milieu scolaire – et tout particulièrement les cantines scolaires - encourage les jeunes enfants à développer leur goût en leur inculquant des notions de cuisine et en approfondissant leurs connaissances des produits alimentaires, promeuve l'activité physique régulière et un mode de vie sain, en particulier afin de contrebalancer le fait que le temps consacré à l'éducation physique dans les établissements scolaires de l'UE va en diminuant; invite donc la Commission à mettre en place des mécanismes pour promouvoir les meilleures pratiques dans les établissements scolaires, qui tiennent compte des initiatives les plus ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'cooking quality' ->

Date index: 2021-02-20
w