Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
B2B sales consultant in dairy products and edible oils
Canada Dairy Products Act
Conversion to beef production
Dairy Products Act
Dairy Products Fees Order
Dairy Products Substitutes Act
Dairy Products and Dairy Products Substitutes Act
Dairy farm product processing
Dairy herd conversion
Dairy industry
Dairy production
Dairy products and edible oils distribution manager
Dairy products and edible oils logistics manager
Dairy products and edible oils supply chain planner
Dairy sector
Fruit must
Fruit product
Fruit pulp
Grape must
Jam
Manufacturing dairy farm products
Marmalade
Milk and milk products sector
Milk production
Preserves
Process dairy farm products
Processing dairy farm products
Wholesale buyer in dairy products and edible oils
Wholesale merchant in dairy products and edible oils

Vertaling van "dairy products must " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
dairy farm product processing | manufacturing dairy farm products | process dairy farm products | processing dairy farm products

transformer des produits laitiers


dairy production [ milk production ]

production laitière [ production de lait ]


dairy products and edible oils logistics manager | dairy products and edible oils supply chain planner | dairy products and edible oils distribution manager | trainee dairy products and edible oils distribution manager

responsable de la logistique distribution de produits laitiers et huiles alimentaires


B2B sales consultant in dairy products and edible oils | wholesale buyer in dairy products and edible oils | assistant wholesale merchant in dairy products and edible oils | wholesale merchant in dairy products and edible oils

négociant grossiste en produits laitiers et huiles comestibles | négociant grossiste en produits laitiers et huiles comestibles/négociante grossiste en produits laitiers et huiles comestibles | négociante grossiste en produits laitiers et huiles comestibles


Dairy Products and Dairy Products Substitutes Act [ Dairy Products Substitutes Act | Dairy Products Act ]

Loi des produits laitiers et de leurs succédanés [ Loi des succédanés de produits laitiers | Loi des produits laitiers ]


fruit product [ fruit must | fruit pulp | grape must | jam | marmalade | preserves ]

produit à base de fruits [ confiture | marmelade | moût de fruit | moût de raisin | pulpe de fruit ]


dairy industry | dairy sector | milk and milk products sector

industrie laitière | secteur laitier


Dairy Products Fees Order [ Order prescribing fees to be paid by users of services provided, and by persons on whom a right or privilege is conferred, by the Food Production and Inspection Branch of the Department of Agriculture and Agri-Food respecting dairy products ]

Arrêté sur les prix applicables aux produits laitiers [ Arrêté fixant les prix à payer par les bénéficiaires des services fournis par la Direction générale de la production et de l'inspection des aliments du ministère de l'Agriculture et de l'Agroalimentaire, et par les attributaires des droits ou avantages oc ]


Canada Dairy Products Act [ An Act to establish national standards for dairy products and to regulate interprovincial and international trade in dairy products ]

Loi sur les produits laitiers du Canada [ Loi établissant des normes nationales pour les produits laitiers et réglementant le commerce interprovincial et international de ces produits ]


conversion to beef production [ dairy herd conversion ]

reconversion lait-viande
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
takes the view that the diversity of structures in the dairy industry must also be taken into account, as it has a major impact – through the wide range of products, from regional specialities to innovative products designed for sale – on the supply of high-quality, safe and healthy dairy products in the European Union;

estime que les structures hétérogènes dans l'industrie des produits laitiers doivent également être prises en compte, étant donné qu'elles sont d'une importance considérable pour l'approvisionnement en produits laitiers de qualité, sûrs et sains dans l'Union européenne, en raison du grand éventail de produits proposés, des spécialités régionales jusqu'aux produits innovateurs et destinés à la vente;


However, milk or dairy products must undergo heat treatment if they originate from a country where there has been an outbreak of foot-and-mouth disease or there have been vaccinations in the previous 12 months.

Néanmoins, le lait et les produits laitiers doivent subir un traitement thermique s’ils proviennent de pays dans lesquels un foyer de fièvre aphteuse est apparu ou dans lesquels une campagne de vaccination a été menée au cours des douze mois précédents.


Point 1(a) of Part III of Chapter II of Section IX of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 provides that food business operators manufacturing dairy products must ensure that raw cows’ milk meets a limit criterion before processing.

L’annexe III, section IX, chapitre II, partie III, point 1 a), du règlement (CE) no 853/2004 prévoit que les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent s’assurer que le lait de vache cru respecte une teneur maximale en germes avant sa transformation.


Point 1(a) of Part III of Chapter II of Section IX of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 provides that food business operators manufacturing dairy products must ensure that raw cows’ milk meets a limit criterion before processing.

L’annexe III, section IX, chapitre II, partie III, point 1 a), du règlement (CE) no 853/2004 prévoit que les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent s’assurer que le lait de vache cru respecte une teneur maximale en germes avant sa transformation.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Food business operators manufacturing dairy products must initiate procedures to ensure that, immediately before being heat treated and if its period of acceptance specified in the HACCP-based procedures is exceeded:

Les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent mettre en place des procédures pour assurer que, immédiatement avant le traitement thermique et lorsque le délai défini dans les procédures fondées sur les principes HACCP a été dépassé:


Food business operators manufacturing dairy products must initiate procedures to ensure that, immediately before processing:

Les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent mettre en place des procédures pour assurer que, immédiatement avant la transformation:


Part III(1)(a) of Chapter II of Section IX of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 provides that food business operators manufacturing dairy products must ensure that raw cows' milk meets a limit criterion before processing.

Le point 1 a) de la partie III du chapitre II de la section IX de l'annexe III du règlement (CE) no 853/2004 dispose que les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent s'assurer que le lait de vache cru respecte une teneur maximale en germes avant sa transformation.


Food business operators manufacturing dairy products must initiate procedures to ensure that, immediately before processing:

Les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent mettre en place des procédures pour assurer que, immédiatement avant la transformation:


Food business operators manufacturing dairy products must initiate procedures to ensure that, immediately before being heat treated and if its period of acceptance specified in the HACCP-based procedures is exceeded:

Les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des produits laitiers doivent mettre en place des procédures pour assurer que, immédiatement avant le traitement thermique et lorsque le délai défini dans les procédures fondées sur les principes HACCP a été dépassé:


The minimum reliability of the genetic evaluation of AI bulls of the dairy breeds must be at least 0,5 for the main production traits according to ICAR principles taking into account all information from relatives.

La fiabilité minimale de l'évaluation génétique de l'ensemble des taureaux de race laitière doit être d'au moins 0,5 pour les principales caractéristiques de production, conformément aux principes du CICPE, toutes les informations relatives aux apparentés étant prises en compte.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'dairy products must' ->

Date index: 2021-04-30
w