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Aeration drying
Ambient air drying
Beverage dry preparation
Bone-dry
Double disc dry clutch
Double dry disc clutch
Double dry plate clutch
Double plate dry clutch
Double-disc dry clutch
Dry chemical extinguisher
Dry chemical fire extinguisher
Dry double disc clutch
Dry double plate clutch
Dry dressing
Dry fertilisation
Dry fertilization
Dry method
Dry method of fertilization
Dry powder extinguisher
Dry preparation
Dry-chemical extinguisher
Dry-chemical fire extinguisher
Dry-powder extinguisher
Dryeration process
Drying cabinet
Drying cupboard
Drying oven
Drying stove
Handle drying equipment for vehicles
Operate drying equipment for vehicles
Outside air drying
Oven
Oven dry
Oven-dried
Oven-dry
Unheated air drying
Use drying equipment for vehicles
Using drying equipment for vehicles

Vertaling van "dry preparation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




dry dressing [ dry preparation ]

préparation par voie sèche [ préparation à sec ]


double disc dry clutch | double-disc dry clutch | double plate dry clutch | dry double disc clutch | dry double plate clutch | double dry disc clutch | double dry plate clutch

embrayage bidisque à sec | embrayage double disque à sec | embrayage à disque double à sec


aeration drying | ambient air drying | dryeration process | outside air drying | unheated air drying

chage par air ambiant


drying cabinet | drying cupboard | drying oven | drying stove | oven

étuve | four à dessication | séchoir


bone-dry | oven dry | oven-dried | oven-dry

anhydre | sec à l'étuve


handle drying equipment for vehicles | using drying equipment for vehicles | operate drying equipment for vehicles | use drying equipment for vehicles

utiliser du matériel de séchage de véhicules


dry chemical extinguisher [ dry chemical fire extinguisher | dry-chemical fire extinguisher | dry-powder extinguisher | dry-chemical extinguisher | dry powder extinguisher ]

extincteur à poudre chimique [ extincteur à poudre | extincteur à poudre sèche ]


dry method [ dry fertilization | dry fertilisation | dry method of fertilization ]

méthode sèche [ fécondation par méthode sèche | fécondation par voie sèche ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Botanical preparations are preparations obtained from botanicals (e.g. whole, plant parts, fragmented or cut plants) by various processes (e.g. pressing, squeezing, extraction, fractionation, distillation, concentration, drying up and fermentation).

Les préparations botaniques sont des préparations obtenues à partir de substances botaniques (par exemple des plantes entières, parties de plantes, plantes fragmentées ou coupées) au moyen de divers procédés (par exemple le pressage, l'extraction, le fractionnement, la distillation, la concentration, le séchage et la fermentation).


However, in absence of data on dry tea leaves and dry parts of other plants for the preparation of herbal infusions allowing the establishment of such a maximum level, occurrence data should be collected in view of the possible establishment of a specific maximum level in the future.

Cependant, en l'absence de données sur les feuilles de thé séchées et les parties séchées d'autres plantes destinées à la préparation d'infusion qui permettraient de fixer cette teneur maximale, il conviendrait de recueillir des données sur leur présence en vue de la future fixation éventuelle d'une teneur maximale spécifique.


31 (1) “Ripe Lima Beans” , “Dried Soaked Lima Beans” , “Dry Lima Beans” or “Cooked Dry Lima Beans” shall be the product prepared from ripe or dried lima beans and may contain sauce, seasoning, spices and a sweetening agent.

31 (1) « Haricots de Lima mûrs » , « haricots de Lima trempés secs » , « haricots de Lima secs » ou « haricots de Lima secs cuits » sont le produit préparé à partir de haricots de Lima mûrs ou secs et peuvent contenir de la sauce, des assaisonnements, des épices et un agent édulcorant.


30. “Ripe Peas” , “Dried Soaked Peas” , “Dry Peas” or “Cooked Dry Peas” shall be the product prepared from ripe or dried peas and may contain sauce, seasoning, spices and a sweetening agent.

30. « Pois mûrs » , « pois trempés secs » , « pois secs » ou « pois secs cuits » sont le produit préparé à partir de pois mûrs ou de pois secs, et peuvent contenir de la sauce, des assaisonnements, des épices et un agent édulcorant.


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Raw hides and skins of bovine (including buffalo) or equine animals (fresh, or salted, dried, limed, pickled or otherwise preserved, but not tanned, parchment dressed or further prepared), whether or not dehaired or split; raw skins of sheep or lambs (fresh, or salted, dried, limed, pickled or otherwise preserved, but not tanned, parchment dressed or further prepared), whether or not with wool on or split, other than those excluded by note 1(c) to Chapter 41; other raw hides and skins (fresh, or salted, dried, limed, pickled or otherwise preserved, but not tanned, parchment dressed or further prepared) ...[+++]

Cuirs et peaux bruts de bovins (y compris les buffles) ou d’équidés (frais, ou salés, séchés, chaulés, picklés ou autrement conservés, mais non tannés ni parcheminés ni autrement préparés), même épilés ou refendus; peaux brutes d’ovins (fraîches, ou salées, séchées, chaulées, picklées ou autrement conservées, mais non tannées ni parcheminées, ni autrement préparées), même épilées ou refendues, autres que celles exclues par la note 1, point c), du chapitre 41; autres cuirs et peaux bruts (frais, ou salés, séchés, chaulés, picklés ou autrement conservés, mais non tannés ni parcheminés, ni autrement préparés), même épilés ou refendus, aut ...[+++]


In line with the EFSA opinion, the numbers of Bacillus cereus spores in dried infant formulae and dried dietary foods should be as low as possible during processing and a process hygiene criterion should be laid down in addition to good practices designed to reduce delay between preparation and consumption.

Conformément à l'avis de l'EFSA, la concentration de spores de Bacillus cereus dans les préparations en poudre pour nourrissons et les aliments diététiques en poudre doit être maintenue aussi faible que possible pendant le traitement et un critère d’hygiène du procédé doit être établi en plus des bonnes pratiques visant à réduire le délai qui s'écoule entre la préparation et la consommation.


In France, Royal Canin is the clear market leader with about a third of all sales of dry prepared dog food products in the year 2000.

En France, Royal Canin est incontestablement le principal acteur du marché: l'entreprise a représenté environ un tiers du total des ventes de produits alimentaires préparés secs pour chiens en 2000.


The Commission's investigation confirmed that markets for dry prepared food products for cats and dogs are still national in scope, due to appreciable differences among Member States as concerns purchasing patterns, market structures, and marketing strategies.

L'enquête de la Commission a confirmé que les marchés de produits préparés secs pour chiens et chats ont toujours une dimension nationale en raison des différences considérables qui existent entre les États membres sur le plan des habitudes d'achat, des structures de marché et des stratégies de commercialisation.


Royal Canin is a leading supplier of dry prepared pet food products headquartered in France and listed on the Paris stock exchange.

Royal Canin est le premier fournisseur d'aliments préparés secs pour animaux de compagnie; son siège se trouve en France et l'entreprise est cotée à la bourse de Paris.


‘Preparing the soil: This is done in dry weather between July and September to improve the soil structure: tilling the clay-limestone soil during dry weather avoids the soil lumping into furrows where it has been ploughed and therefore makes for a well-aerated soil structure.

«Préparation du sol: elle s’effectue en conditions sèches entre juillet et septembre de façon à favoriser l’évolution de la structure du sol: la préparation d’un sol argilo-calcaire en période sèche évite la formation de semelles de labour et, par conséquent, permet d’obtenir une structure de sol bien aérée.


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