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Complete handle
Coordinate hospitality management across departments
Establish psychotherapy relationships
Establishment handling fresh meat
Food and Food Handling Establishments Regulation
Ground handling
Ground handling services
Handle assembly
Handle assy
Handle psychotherapy relationships
Handling equipment
Maintain psychotherapy relationships
Manage psychotherapeutic relationships
Material handling equipment
Material-handling equipment
Materials handling equipment
Materials-handling equipment
Monitor proper product handling
Ramp handling
Taper handle
Taper handle with plain pin
Taper handle with screwed pin
To monitor proper product handling
View proper product handling
Watch proper product handling

Traduction de «establishments handling » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
establishment handling fresh meat

établissement traitant des viandes fraîches


administer and handle different units in a hospitality establishment | manage different hospitality departments in an establishment | coordinate hospitality management across departments | manage different departments in a hospitality establishment

superviser la coordination entre les départements d’un établissement hôtelier | superviser la coordination entre les services d’un hôtel | gérer la coordination entre les départements d’un établissement hôtelier | gérer la coordination entre les services d’un hôtel


establish psychotherapy relationships | handle psychotherapy relationships | maintain psychotherapy relationships | manage psychotherapeutic relationships

gérer les relations psychothérapeutiques


Food and Food Handling Establishments Regulation

Règlement sur les denrées alimentaires


Code of Good Practice for Handling Solid Wastes at Federal Establishments

Guide pratique pour la manutention des déchets solides des installations fédérales


view proper product handling | watch proper product handling | monitor proper product handling | to monitor proper product handling

surveiller la bonne manipulation de produits


taper handle | taper handle with plain pin | taper handle with screwed pin

poignée conique | poignée conique avec tige lisse | poignée conique filetée | poignée pour volants de manoeuvre


complete handle | handle assembly | handle assy

poignée équie


ground handling [ ground handling services | ramp handling ]

assistance en escale


materials-handling equipment [ materials handling equipment | material handling equipment | material-handling equipment | handling equipment ]

matériel de manutention [ équipement de manutention | équipement de manutention de matières ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Since the use of clean water does not represent a risk for public health as long as it meets the definition laid down in Regulation (EC) No 852/2004, and with a view to allowing land-based establishments handling fishery products to adapt progressively, the scope of the relevant provisions in Regulation (EC) No 853/2004 should be extended to such establishments during the transitional period.

L'utilisation d'eau propre ne constituant pas un risque pour la santé publique dans la mesure où elle correspond à la définition du règlement (CE) no 852/2004, et afin de permettre aux établissements terrestres manipulant les produits de la pêche de s'adapter progressivement, le champ d'application des dispositions correspondantes du règlement (CE) no 853/2004 doit être étendu à ces établissements pendant la période de transition.


(69) In particular, the Commission should be empowered to adopt rules concerning the site and equipment of plants and establishments handling animal by-products, the handling and treatment of animal by-products, the categorisation of materials according to the risk arising from them to public and animal health, measures intended to ensure the traceability of animal by-products, derogations regarding the use and disposal of animal by-products, conditions for the placing on the market of animal by-products and derived products, conditions for the control for the dispatch of certain animal by-products and derived products between Member Sta ...[+++]

(69) En particulier, la Commission doit être habilitée à adopter des règles concernant les installations et les équipements des usines et des établissements manipulant des sous-produits animaux, la manipulation et le traitement des sous-produits animaux, la classification des matières en fonction des risques qu’elles présentent pour la santé publique et animale, les mesures destinées à garantir la traçabilité des sous-produits animaux, les dérogations relatives à l’utilisation et à l’élimination des sous-produits animaux, les conditions de mise sur le marché des sous-produits animaux et des produits qui en sont dérivés, les conditions de ...[+++]


(c) conditions for the manufacture of animal by-products or derived products in plants or establishments in third countries; such conditions may include the modalities for controls of such plants or establishments by the competent authority concerned and may exempt certain plants or establishments handling animal by-products or derived products from approval or registration as referred to in Article 35(3)(b);

c) les conditions applicables à la fabrication de sous-produits animaux ou de produits dérivés dans des usines ou établissements de pays tiers, ces conditions pouvant inclure les modalités de contrôle de tels usines ou établissements par l’autorité compétente concernée et pouvant exempter certaines usines ou certains établissements manipulant des sous-produits animaux ou des produits dérivés de l’agrément ou de l’enregistrement prévus à l’article 35, paragraphe 3, point b);


that establishment, together with any establishments handling raw material of animal origin used in the manufacture of the products of animal origin concerned, complies with relevant Community requirements, in particular those of Regulation (EC) No 853/2004, or with requirements that were determined to be equivalent to such requirements when deciding to add that third country to the relevant list in accordance with Article 11.

que ledit établissement, ainsi que tout établissement manipulant des matières premières d'origine animale utilisées lors de la fabrication des produits d'origine animale concernés, respecte les exigences communautaires pertinentes, notamment celles du règlement (CE) no 853/2004 ou celles qui ont été définies comme équivalentes à ces exigences lors de la décision d'ajouter ce pays tiers à la liste pertinente conformément à l'article 11.


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2. Without prejudice to Article 6(3) of Regulation (EC) No /2004 , establishments handling those products of animal origin for which Annex III to this Regulation lays down requirements shall not operate unless the competent authority has approved them in accordance with paragraph 3 of this Article, with the exception of establishments carrying out only:

2. Sans préjudice de l'article 6, paragraphe 3, du règlement (CE) no./2004 , les établissements manipulant les produits d'origine animale soumis à des exigences conformément à l'annexe III ne peuvent exercer leurs activités que si l'autorité compétente les a agréés conformément au paragraphe 3 du présent article, à l'exception des établissements n'assurant que:


2. Without prejudice to Article 6(3) of Regulation (EC) No 852/2004, establishments handling those products of animal origin for which Annex III to this Regulation lays down requirements shall not operate unless the competent authority has approved them in accordance with paragraph 3 of this Article, with the exception of establishments carrying out only:

2. Sans préjudice de l'article 6, paragraphe 3, du règlement (CE) no 852/2004, les établissements manipulant les produits d'origine animale soumis à des exigences conformément à l'annexe III ne peuvent exercer leurs activités que si l'autorité compétente les a agréés conformément au paragraphe 3 du présent article, à l'exception des établissements n'assurant que:


(a)that establishment, together with any establishments handling raw material of animal origin used in the manufacture of the products of animal origin concerned, complies with relevant Community requirements, in particular those of Regulation (EC) No 853/2004, or with requirements that were determined to be equivalent to such requirements when deciding to add that third country to the relevant list in accordance with Article 11.

a)que ledit établissement, ainsi que tout établissement manipulant des matières premières d'origine animale utilisées lors de la fabrication des produits d'origine animale concernés, respecte les exigences communautaires pertinentes, notamment celles du règlement (CE) no 853/2004 ou celles qui ont été définies comme équivalentes à ces exigences lors de la décision d'ajouter ce pays tiers à la liste pertinente conformément à l'article 11.


2. Without prejudice to Article 6(3) of Regulation (EC) No 852/2004, establishments handling those products of animal origin for which Annex III to this Regulation lays down requirements shall not operate unless the competent authority has approved them in accordance with paragraph 3 of this Article, with the exception of establishments carrying out only:

2. Sans préjudice de l'article 6, paragraphe 3, du règlement (CE) no 852/2004, les établissements manipulant les produits d'origine animale soumis à des exigences conformément à l'annexe III ne peuvent exercer leurs activités que si l'autorité compétente les a agréés conformément au paragraphe 3 du présent article, à l'exception des établissements n'assurant que:


1. The laboratories and establishments handling live foot-and-mouth disease virus must meet or exceed the minimum requirements laid down in the "Minimum standards for Laboratories working with foot-and-mouth virus in vitro and in vivo" established by the European Commission for the control of foot-and-mouth disease, 26th session, Rome, April 1985, as modified in 1993.

1. Les laboratoires et établissements manipulant le virus aphteux vivant doivent répondre aux "normes minimales pour les laboratoires travaillant sur le virus aphteux in vitro et in vivo" établies par la Commission européenne de lutte contre la fièvre aphteuse lors de sa 26e session, qui s'est déroulée à Rome en avril 1985, et modifiées en 1993, ou les dépasser.


(b) Where, following a detailed examination of the costs of the checks referred to in point 2 (a) for a given product in its territory, a Member State considers that the actual costs cannot be covered by collecting fees in accordance with point 2 (b) in a given establishment, it shall be authorized to lay down arrangements for levying fees by the hour worked for establishments handling that product.

b) Lorsque, après un examen approfondi des coûts des contrôles visés au point 2 a) pour un produit donné sur son territoire, un État membre estime que la perception des redevances conformément au point 2 b) dans un établissement donné n'est pas en mesure de couvrir les coûts réels, il est autorisé à prévoir un régime de perception à l'heure prestée pour les établissements traitant ce produit.


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