Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Cut out fats
Edible fat
FDB
Fat
Fat content in dry matter
Fat dye
Fat dyestuff
Fat in DM
Fat in dry matter
Fat on dry basis
Fat-soluble dye
Fat-soluble dyestuff
Fats
Fats and oils
Fatty substance
Fish fat
Food fat
IAF
Intra-abdominal fat
Intraabdominal fat
Lean-to-fat ratio
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Muscle-fat ratio
Muscle-to-fat ratio
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Organ fat
Remove fats
Solids non-fat
Solids not-fat
Take away fats
Visceral fat
Winterise fats

Vertaling van "fat in question " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]


fats [ fat | fatty substance ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


fat-soluble dyestuff | fat-soluble dye | fat dyestuff | fat dye

colorant soluble dans les matières grasses


fat on dry basis | FDB | fat content in dry matter | fat in dry matter | fat in DM

gras sur sec | G/S


intraabdominal fat | IAF | intra-abdominal fat | visceral fat | organ fat

tissu adipeux viscéral | TAV | graisse intraabdominale | graisse viscérale | gras viscéral


lean-to-fat ratio [ muscle-to-fat ratio | muscle/fat ratio | muscle-fat ratio ]

rapport muscle/graisse


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

frigéliser les graisses


Fats and oils: the complete guide to fats and oils in health and nutrition [ Fats and oils ]

Fats and oils: the complete guide to fats and oils in health and nutrition [ Fats and oils ]


food fat [ edible fat ]

graisse alimentaire [ graisse comestible ]


animal fats [ fish fat ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Following an application from McNeil Nutritionals and Raisio Nutrition Ltd, submitted pursuant to Article 14(1)(a) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was required to deliver an opinion on a health claim related to the consumption of 2 g/day of plant stanols (as plant stanol esters) as part of a diet low in saturated fat and a two-fold greater reduction in blood LDL-cholesterol concentrations compared to the consumption of a diet low in saturated fat alone (Question No EFSA-Q-2012-00915) (10).

À la suite d'une demande de McNeil Nutritionals et de Raisio Nutrition Ltd, introduite conformément à l'article 14, paragraphe 1, point a), du règlement (CE) no 1924/2006, il a été demandé à l'Autorité de rendre un avis sur une allégation de santé concernant la consommation de 2 g/jour de phytostanols (esters de phytostanols) dans le cadre d'un régime alimentaire pauvre en graisses saturées, qui aurait pour effet de réduire les concentrations de cholestérol LDL dans le sang deux fois plus que ne le permettrait un simple régime pauvre en graisses saturées (no de question: EFSA-Q-2012-00915) (10).


Following an application from Lactalis BC, submitted pursuant to Article 14(1)(a) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was asked to deliver an opinion on a health claim related to ‘Low fat and low trans spreadable fat rich in unsaturated and omega-3 fatty acids’ and reduction of LDL-cholesterol concentrations (Question No EFSA-Q-2009-00458) (2).

À la suite d'une demande de Lactalis BC, soumise conformément à l'article 14, paragraphe 1, point a), du règlement (CE) no 1924/2006, l'Autorité a été invitée à rendre un avis sur une allégation de santé concernant «les matières grasses tartinables riches en acides gras insaturés et en oméga-3, et pauvres en acides gras saturés et trans» et une réduction du taux de cholestérol LDL (Question no EFSA-Q-2009-00458) (2).


With reference to the question, there have been authorised claims concerning certain substances that may be included in a range of products, including yellow fat spreads (margarine) and their cholesterol reducing effect.

Concernant la question soulevée, certaines allégations autorisées concernant certaines substances peuvent être incluses dans une série de produits, dont des matières grasses jaunes tartinables (margarine) et leur effet de réduction du cholestérol.


by explicitly advertising a substantial reduction in sugar and/or fat content, even though there is no corresponding reduction in the energy content (expressed in kilojoules or kilocalories) of the food in question;

en faisant valoir explicitement une réduction sensible de la teneur en sucre ou en matières grasses sans qu'il y ait réduction correspondante de la valeur énergétique (en kilojoules ou kilocalories);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Another question to the Commission concerns trans-fats. We know that trans-fats are bad for us.

Autre question que je tiens à poser à la Commission: les acides gras trans. Nous savons que les acides gras trans sont néfastes pour notre santé.


For this reason, I stress that within the scope of their discussions the Commission and the Council must re-examine the question of fat content, in order to prevent distortion of competition at the expense of countries for which a low fat content has been stipulated.

C’est pour cette raison que j’attire votre attention sur le fait que, dans le cadre de leurs discussions, la Commission et le Conseil doivent réexaminer la question de la teneur en matière grasse, afin de prévenir une distorsion de la concurrence aux dépens des pays pour lesquels une faible teneur en matière grasse a été stipulée.


On the question of rendered fat, the Commission will propose that ruminant fats to be included in ruminant feed should be pressure cooked in addition to the current requirement that they be ultrafiltrated.

Quant à la graisse fondue, la Commission proposera que les graisses de ruminants soient chauffées sous pression en sus de l'exigence actuelle d'ultrafiltration.


The fat in question is dissolved in the required solvent and the extinction of the solution is then determined at the specified wavelengths with reference to pure solvent.

La matière grasse étudiée est dissoute dans le solvant requis, puis on détermine l'extinction de la solution à la longueur d'onde prescrite, par rapport au solvant pur.


3. The fat content expressed as a percentage in this Regulation is the ratio by weight of parts of milk fat per hundred parts of milk in the milk in question.

3. La teneur en matière grasse exprimée en pourcentage dans le présent règlement est le rapport en poids des parties de matières grasses du lait sur 100 parties du lait concerné.


WHEREAS UNDER THE BRUSSELS NOMENCLATURE , ON THE BASIS OF WHICH THE COMMON CUSTOMS TARIFF IS ESTABLISHED , THE PRODUCTS IN QUESTION CANNOT BE PLACED UNDER HEADING N 15.13 ; WHEREAS BUTTER AND BUTYRIC FAT ARE NOT ANIMAL FATS FALLING WITHIN CHAPTER 15 BUT MILK PRODUCTS ; WHEREAS ALTHOUGH , IN ACCORDANCE WITH THE EXPLANATORY NOTE ON HEADING N 15.13 OF THE BRUSSELS NOMENCLATURE , MIXTURES MAKING UP OTHER PREPARED FATS MAY CONTAIN ADDED LECITHIN , STARCH, COLOURING , FLAVOURINGS , VITAMINS OR EVEN BUTTER , PRODUCTS CONSISTING MAINLY OF MILKFATS , AS IS THE CASE WITH THE GOODS IN QUESTION , CANNOT BE CONSIDERED AS CONTAINING ADDED BUTTER ;

CONSIDERANT QUE, SELON LA NOMENCLATURE DE BRUXELLES, SUR LA BASE DE LAQUELLE EST ETABLI LE TARIF DOUANIER COMMUN, LES PRODUITS EN CAUSE NE PEUVENT RENTRER DANS LA POSITION 15.13 ; QU'EN EFFET LE BEURRE ET LA GRAISSE BUTYRIQUE NE SONT PAS DES GRAISSES ANIMALES RELEVANT DU CHAPITRE 15 MAIS DES PRODUITS LAITIERS ; QUE SI, EN VERTU DES NOTES EXPLICATIVES DE LA NOMENCLATURE DE BRUXELLES DE LA POSITION 15.13, LES MELANGES CONSTITUANT LES AUTRES GRAISSES ALIMENTAIRES PREPAREES PEUVENT ETRE ADDITIONNES DE LECITHINE, DE FECULE DE COLORANTS ORGANIQUES, DE SUBSTANCES AROMATIQUES, DE VITAMINES OU MEME DE BEURRE, ON NE SAURAIT CONSIDERER COMME ADDITIONNES DE BEURRE DES PRODUITS DONT LE CONSTITUANT PRINCIPAL EST PRECISEMENT DE LA MATIERE GRASSE PROVENA ...[+++]




Anderen hebben gezocht naar : fats and oils     animal fats     cut out fats     edible fat     fat content in dry matter     fat dye     fat dyestuff     fat in dm     fat in dry matter     fat on dry basis     fat-soluble dye     fat-soluble dyestuff     fatty substance     fish fat     food fat     intra-abdominal fat     intraabdominal fat     lean-to-fat ratio     milk solids non-fat     milk solids-not-fat     muscle-fat ratio     muscle-to-fat ratio     muscle fat ratio     non-fat milk solids     non-fat solids     organ fat     remove fats     solids non-fat     solids not-fat     take away fats     visceral fat     winterise fats     fat in question     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'fat in question' ->

Date index: 2023-07-22
w