Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agri-food products
Agri-foodstuffs
Agri-foodstuffs chain
Agriproduct processing
Agro-industry
Conduct kneading of food products
Diet food
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Execute blending of food product
FCPC
Food and Consumer Products Manufacturers of Canada
Food and Consumer Products of Canada
Food products
Foods for particular nutritional uses
Grocery Products Manufacturers of Canada
Handle vibratory feeder in food production
Knead food products
Mass-consumption non-food product
Non-food household product
Operate kneading of food products
Operate mixing of food product
Operate mixing of food products
Operate vibratory feeder in food production
Parnuts
Perform blending of food product
Perform kneading of food products
Processed food
Processed food product
SCCNFP
Utilise vibratory feeder in food production
Work vibratory feeder in food production

Vertaling van "food products hence " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
handle vibratory feeder in food production | work vibratory feeder in food production | operate vibratory feeder in food production | utilise vibratory feeder in food production

faire fonctionner une goulotte d’alimentation vibrante


processed food product [ Food products(ECLAS) | processed food(UNBIS) ]

produit alimentaire complexe


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

produit diététique [ aliment de régime | aliment diététique ]


knead food products | perform kneading of food products | conduct kneading of food products | operate kneading of food products

pétrir des denrées alimentaires


execute blending of food product | perform blending of food product | operate mixing of food product | operate mixing of food products

mélanger des produits alimentaires


agri-foodstuffs [ agri-foodstuffs chain | Agri-food products(ECLAS) | Agro-industry(STW) | agriproduct processing(UNBIS) ]

agroalimentaire [ agro-alimentaire | circuit agroalimentaire ]


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Code ...[+++]

Direction 2 - Pêche, alimentation et santé | Direction 2 - Pêche, questions de la chaîne alimentaire et vétérinaire | Direction 2 - Structures agricoles, développement rural, questions agromonétaires et agrofinancières, phytosanitaire, produits biologiques, qualité des aliments, OGM, codex alimentarius, protection des végétaux


Scientific Committee for Cosmetic Products and Non-food Products intended for Consumers | Scientific Committee on Cosmetic Products and Non-Food Products intended for Consumers | SCCNFP [Abbr.]

Comité scientifique des produits cosmétiques et des produits non alimentaires destinés aux consommateurs | SCCNFP [Abbr.]


mass-consumption non-food product | non-food household product

produit non alimentaire de consommation courante


Food and Consumer Products of Canada [ FCPC | Food and Consumer Products Manufacturers of Canada | Grocery Products Manufacturers of Canada ]

Produits alimentaires et de consommation du Canada [ PACC | Fabricants de produits alimentaires et de consommation du Canada | Fabricants canadiens de produits alimentaires ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Most of the Community legislation has focused on the authorisation of substances for use in plant protection products before they are placed on the market (hence in the spirit of a prevention at source) and on maximum residue levels (MRLs) in food and feedstuffs (hence at the 'end-of-life' stage).

La législation communautaire est pour une large part axée sur l'autorisation des substances entrant dans la composition des produits phytopharmaceutiques avant leur mise sur le marché (dans l'esprit de prévention 'à la source') et sur les limites maximales en résidus (LMR) dans les denrées alimentaires et les aliments pour animaux (fin du 'cycle de vie').


Mr. Eugène Bellemare: Given the fact that our nutritional labelling is very poor, in my estimation, for food productsperhaps this question is good to you, or perhaps it's really for the National Institute of Nutrition—if you're going to be producing food products, should the consumers at the grocery store not know that this product was produced biotechnically, and hence that this be put down on a label?

M. Eugène Bellemare: Étant donné que notre système d'étiquetage des aliments présente de grandes lacunes, d'après moi, quant aux aspects nutritifs—peut-être que vous pourriez répondre à cette question ou peut-être que ce serait mieux que ce soit la représentante de la National Institute of Nutrition—, si vous allez produire des aliments, le consommateur, au niveau du détail, ne devrait-il pas savoir que ce produit a été créé par l'entremise de la biotechnologie, et cela ne devrait-il pas figurer sur l'étiquette?


Regarding the exclusion of food protection from the authorised intended uses, Germany argued that products used for food of plant origin protection are covered, for this purpose, by Regulation (EC) No 1107/2009 and hence excluded from the scope of Directive 98/8/EC if the protected food consists of plants or plant products within the meaning of Article 3 points 5 and 6 of Regulation (EC) No 1107/2009.

En ce qui concerne l’exclusion de la protection des denrées alimentaires des utilisations prévues autorisées, l’Allemagne a fait valoir que les produits utilisés pour protéger les denrées alimentaires d’origine végétale relèvent, à cette fin, du règlement (CE) no 1107/2009 et sont donc exclus du champ d’application de la directive 98/8/CE lorsque les denrées alimentaires protégées sont élaborées à partir de végétaux ou de produits végétaux au sens de l’article 3, points 5) et 6), du règlement (CE) no 1107/2009.


The food distribution scheme should pay special attention to the quality of the food products distributed to the most deprived. Hence the call for purchases of healthy, fresh food products on the local markets.

Le système de distribution de denrées alimentaires doit accorder une attention particulière à la qualité des aliments fournis aux plus démunis, d'où l'appel à acheter des produits alimentaires sains et frais sur les marchés locaux.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For these reasons, I welcome both Commissioner Byrne’s commitment to make food safety his number one priority and also the statement by the Commission President, Romano Prodi, in this House on 23 July, when he said that one of the first tasks of his Commission would be to restore consumer confidence in the safety of food products. Hence this debate.

C'est pour ces raisons que je salue l'engagement du Commissaire Byrne à faire de la sécurité alimentaire sa priorité absolue, ainsi que la déclaration que le président de la Commission, Romano Prodi, a faite dans cette Assemblée, le 23 juillet. À cette occasion, il a déclaré qu'une des tâches principales de la Commission serait de rétablir la confiance du consommateur dans la sécurité des produits alimentaires.


In fact, an enzyme, like any other molecule which accelerates the chemical process of transformation, plays an active role in all the various chemical and molecular reactions which the production of the food product entails and hence the principle of substantial equivalence of two end products cannot be applied, if one is obtained in a natural manner and the other with a GMO, because in any event they are unnatural substances for which at present there is no experimental e ...[+++]

En fait, une enzyme, comme toute autre molécule accélérant le processus chimique de transformation, participe activement à toutes les réactions diverses à caractère chimique ou moléculaire qui aboutissent à la production de l'aliment et, par conséquent, l'on ne peut pas appliquer le principe de l'équivalence fondamentale des deux produits finaux, dont l'un est obtenu de manière naturelle et l'autre grâce à un OGM, parce qu'il s'agit dans tous les cas de substances non naturelles dont des expérimentations n'ont jusqu'à présent pas permis d'établir qu'elles produisent des aliments identiques, non seulement sous l'aspect organoleptique, mai ...[+++]


Most of the Community legislation has focused on the authorisation of substances for use in plant protection products before they are placed on the market (hence in the spirit of a prevention at source) and on maximum residue levels (MRLs) in food and feedstuffs (hence at the 'end-of-life' stage).

La législation communautaire est pour une large part axée sur l'autorisation des substances entrant dans la composition des produits phytopharmaceutiques avant leur mise sur le marché (dans l'esprit de prévention 'à la source') et sur les limites maximales en résidus (LMR) dans les denrées alimentaires et les aliments pour animaux (fin du 'cycle de vie').


Therefore, just as important, if not more important, than these countries having access to the markets, we must also ensure that they are self-sufficient and have a secure supply of food, hence the law that helps them to protect their production and their rural population.

Il apparaît tout aussi indispensable, voire plus indispensable, de garantir l'accès de ces pays aux marchés et d'assurer aussi leur autosuffisance et leur sécurité alimentaire. C'est pourquoi il faut protéger leur production et leur population rurale.


There is still considerable misinformation on the safety of the food chain, and in particular meat products. Hence the worrying decline in meat consumption.

La désinformation au sujet de la sécurité de la chaîne alimentaire, en particulier les produits à base de viande, est toujours considérable, d'où la baisse inquiétante de la consommation de viande.


We identified an opportunity to work with a major food company to process those crabs in Newfoundland into higher-value-added products—in other words, gourmet food products for sale in Canadian and U.S. gourmet food stores—hence providing an opportunity for increased employment in Newfoundland as compared to shipping the resource offshore.

Nous avons trouvé un créneau qui nous permettrait de travailler avec une grande entreprise alimentaire pour assurer la transformation de ce crabe à Terre-Neuve, pour en faire un produit ayant une plus grande valeur ajoutée—autrement dit, pour en faire des produits gastronomiques qui pourraient être vendus dans les épiceries fines du Canada et des États-Unis—de manière qu'il y ait ainsi plus d'emplois à Terre-Neuve qu'il n'y en aurait eu si la ressource avait simplement été exportée à l'étranger.


w