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Association of the Cereal Starch Industries of the EEC
Association of the Maize Starch Industries of the EEC
Corn starch
Corn starch US
Cornflour
Cornstarch
Create starch slush
Develop starch slush
Industrial starch
Maintain the pH of starches
Maize starch
Maize starch GB
Maize starch residue
Maize-starch industry
Operate filters to evaporate starch
Process starch slurry
Produce starch slush
Residue of the maize starch industry
Stabilise pH of starches
Stabilise the pH of starches
Starch
Starch product
Steady the pH of starches
Tapioca
Use a filter to dewater starch
Use filters to dewater starch
Using filters to dewater starch
Waxy maize starch

Vertaling van "maize starch " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
maize starch residue | residue of the maize starch industry

résidu de l'amidon de maïs | résidu de l'amidonnerie de maïs




corn starch | corn starch US | cornflour | cornstarch | maize starch | maize starch GB

amidon de maïs | maïzena


Association of the Cereal Starch Industries of the EEC [ Association of the Maize Starch Industries of the EEC ]

Association des amidonneries de céréales de la CEE [ AAC | Association des amidonneries de maïs de la CEE ]






develop starch slush | produce starch slush | create starch slush | process starch slurry

traiter des suspensions d’amidon


operate filters to evaporate starch | using filters to dewater starch | use a filter to dewater starch | use filters to dewater starch

utiliser des filtres pour assécher l’amidon


maintain the pH of starches | steady the pH of starches | stabilise pH of starches | stabilise the pH of starches

stabiliser le pH de l’amidon


starch [ industrial starch | starch product | tapioca ]

amidon [ amidon industriel | fécule | produit amylacé | tapioca ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The researchers were converting a derivative of maize starch into polylactic acid and then blending it with other agents to create a product that they ultimately intend should be able to replace the steel in motor cars.

Les chercheurs convertissaient un dérivé de la fécule de maïs en acide polylactique avant de mélanger celui-ci à d'autres agents pour créer un produit qui, si leurs recherches aboutissent, pourrait remplacer l'acier des véhicules automobiles.


In addition, various food products derived from the MON 810 strain were also authorised, namely maize flour, maize gluten, maize meal, maize starch, maize glucose and maize oil.

De plus, plusieurs produits alimentaires dérivés de la lignée MON 810 ont également été autorisés, à savoir de la farine de maïs, du gluten de maïs, de la semoule de maïs, de l’amidon de maïs, le glucose de maïs et de l’huile de maïs.


1108.19.90 | Other starch than wheat starch, maize starch, potato starch, manioc starch and laundry starch, not containing potato starch, other than for feed purpose |

1108.19.90 | Amidons et fécules, autres que l’amidon de froment, l’amidon de maïs, la fécule de pomme de terre, la fécule de manioc et l’empois, ne contenant pas de fécule de pomme de terre, autres que pour l’alimentation des animaux |


It is appropriate to provide that the maximum level does not apply to the unprocessed maize intended to be processed by wet milling (starch production). Indeed, scientific data have shown that regardless the levels of Fusarium toxins present in unprocessed maize, Fusarium toxins were not detected or only at very low levels in starch produced from maize.

Il convient de prévoir que la teneur maximale ne s’applique pas au maïs brut destiné à être transformé par mouture humide (production d’amidon), car il est scientifiquement démontré que les toxines du Fusarium ne sont pas détectées ou ne sont détectées qu’en très faible quantité dans l’amidon de maïs quelles que soient les teneurs en toxines du Fusarium du maïs brut.


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Food and food ingredients produced from maize flour, maize gluten, maize semolina, maize starch, maize glucose and maize oil derived from the progeny of maize line MON 810

Aliments et ingrédients alimentaires produits à partir de farine de maïs, de gluten de maïs, de semoule de maïs, d'amidon de maïs, de glucose de maïs et d'huile de maïs dérivés de la descendance de la lignée MON 810


For example, in the case of a processed product containing maize starch, the percentage of allowed GM material is not 1% of the product, but only 1% of the starch.

Par exemple, dans le cas d'un produit transformé qui contient de l'amidon de maïs, le pourcentage admis de ce matériel sera 1% non pas du produit lui-même, mais de l'amidon.


The refund per tonne of maize starch, wheat starch, potato starch, rice starch or broken rice starch shall be calculated on the basis, inter alia, of the difference between:

La restitution, exprimée par tonne d'amidon de maïs, de blé, de fécule de pommes de terre, de riz ou de brisures de riz, est calculée notamment sur la base de la différence entre:


MISCELLANEOUS DECISIONS Imports of maize gluten foodstuffs The Council adopted the Regulation amending Regulation No 2420/92 temporarily suspending until 30 June 1994 Common Customs Tariff duties on certain mixtures of residues of the maize starch industry and of residues from the extraction of maize germ oil obtained by wet milling.

DECISIONS DIVERSES Importation d'aliments à base de gluten de maïs Le Conseil a arrêté le règlement modifiant le règlement n° 2420/92 portant suspension temporaire - jusqu'au 30 juin 1994 - des droits à l'importation du tarif douanier commun sur certains mélanges de résidus de l'amidonnerie de maïs et de résidus de l'extraction de l'huile de germes de maïs obtenus par voie humide.


"200 kilogrammes of maize intended for starch manufacture in respect of residues from the manufacture of starch from maize (excluding concentrated steeping liquors), of a protein content, calculated on the dry product, exceeding 40 % by weight".

«200 kg de maïs destiné à l'amidonnerie pour les résidus de l'amidonnerie de maïs (à l'exclusion des eaux de trempe concentrées), d'une teneur en protéines calculée sur la matière sèche supérieure à 40 % en poids».


WHEREAS THE MOST USUAL INGREDIENTS OF COMPOUND FEEDING-STUFFS AND THOSE HAVING MOST EFFECT ON PRICE FORMATION ARE CEREAL PRODUCTS AND MILK PRODUCTS ; WHEREAS , THEREFORE , PROVISION SHOULD BE MADE FOR CALCULATING THE LEVY ON THESE FOODSTUFFS ON THE BASIS OF THEIR STARCH AND MILK PRODUCT CONTENT ; WHEREAS , HOWEVER , A STARCH CONTENT OF NOT MORE THAN 10 % NEED NOT BE TAKEN INTO ACCOUNT ; WHEREAS , WITH THIS METHOD OF CALCULATION , FEEDING-STUFFS MUST BE GROUPED UNDER TARIFF HEADINGS ACCORDING TO THE CONTENTS REFERRED TO ABOVE AND A STANDARD STARCH AND MILK PRODUCT CONTENT MUST BE TAKEN INTO ACCOUNT FOR EACH TARIFF HEADING ; WHEREAS THE LOWEST POSSIBLE STARCH CONTENT AND THE HIGHEST POSSIBLE MILK PRODUCT CONTENT SHOULD BE USED FOR THIS PU ...[+++]

CONSIDERANT QUE LES COMPOSANTS LES PLUS HABITUELS DES ALIMENTS COMPOSES ET LES PLUS DETERMINANTS POUR LA FORMATION DE LEUR PRIX SONT , D'UNE PART , LES PRODUITS CEREALIERS ET , D'AUTRE PART , LES PRODUITS LAITIERS ; QU'IL CONVIENT , DES LORS , DE PREVOIR DES DISPOSITIONS PERMETTANT LE CALCUL DU PRELEVEMENT APPLICABLE A CES ALIMENTS EN FONCTION DE LEUR TENEUR EN AMIDON ET DE LEUR TENEUR EN PRODUITS LAITIERS ; QU'IL PARAIT , TOUTEFOIS , POSSIBLE DE NE PAS PRENDRE EN CONSIDERATION UNE TENEUR EN AMIDON NE DEPASSANT PAS 10 % ; QUE CE SYSTEME DE CALCUL ENTRAINE LA REPARTITION DES ALIMENTS DANS DES POSITIONS TARIFAIRES D'APRES LES TENEURS VISEES CI-DESSUS ET LA PRISE EN CONSIDERATION , POUR CHAQUE POSITION TARIFAIRE , D'UNE TENEUR EN AMIDON ET ...[+++]




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'maize starch' ->

Date index: 2024-04-01
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