Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assure product preparation
Buttermilk
CCMMP
Carry out product preparations
Carry out products preparation
Carrying out product preparation
Casein
Codex Committee on Milk and Milk Products
Committee on Milk and Milk Products
Conserve production
Cook dairy products
EU reference laboratory for milk and milk products
Enable product preparation
Ensure product preparation
Ensuring product preparation
Lactoserum
Make products preparation
Milk by-product
Milk lake
National Liaison Group on Milk Products Quality
Over-production of milk
Prepare dairy-based meals
Prepare milk products
Surplus milk production
Tobacco processing
Whey

Vertaling van "prepare milk products " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
cook dairy products | prepare dairy-based meals | cook dairy products | prepare milk products

cuire à base de produits laitiers | cuire à partir de produits laitiers | cuire des produits laitiers | préparer des produits laitiers par un mode de cuisson


International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products

International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products


Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

laboratoire communautaire de référence pour l'analyse et le test du lait et des produits à base de lait


assure product preparation | enable product preparation | ensure product preparation | ensuring product preparation

assurer la préparation des produits


carrying out product preparation | make products preparation | carry out product preparations | carry out products preparation

procéder à la préparation des produits


milk by-product [ buttermilk | casein | lactoserum | whey ]

sous-produit du lait [ babeurre | caséine | lactosérum | petit-lait ]


Codex Committee on Milk and Milk Products [ CCMMP | Committee on Milk and Milk Products ]

Comité du Codex sur le lait et les produits laitiers [ Comité sur le lait et les produits laitiers ]


milk lake | over-production of milk | surplus milk production

excédents laitiers | surproduction laitière


National Liaison Group on Milk and Milk Products Quality [ National Liaison Group on Milk Products Quality ]

Groupe national de liaison pour la qualité du lait et des produits laitiers [ Groupe national de liaison sur la qualité des produits laitiers ]


conserve production | tobacco processing | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea andtobacco preparation and processing; conserve production; yeast and yeastextract production, molasses preparation and fermentation | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa,coffee and tobacco preparation, processing

déchets provenant de la préparation et de la tranformation des fruits,des légumes,des céréales,des huiles alimentaires,du cacao et du café,de la production de conserves et du tabac
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It is therefore appropriate to request the Commission to prepare reports covering the following foods: types of meat other than beef, swine, sheep, goat and poultrymeat; milk; milk used as an ingredient in dairy products; meat used as an ingredient; unprocessed foods; single-ingredient products; and ingredients that represent more than 50 % of a food.

Il est donc approprié de demander à la Commission d’élaborer des rapports sur les denrées alimentaires suivantes: types de viande autres que la viande bovine, porcine, ovine, caprine et la viande de volaille; le lait; le lait utilisé comme ingrédient dans les produits laitiers; la viande utilisée comme ingrédient; les denrées alimentaires non transformées; les produits comprenant un seul ingrédient et; les ingrédients constituant plus de 50 % d’une denrée alimentaire.


preparations of cereals, flour, starch or milk; pastrycooks' products,

préparations à base de céréales, de farines, d’amidons, de fécules ou de lait; pâtisseries,


29. Cottage cheese shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures, may contain milk, cream, milk powder, rennet, salt, calcium chloride, added lactose, pH adjusting agents, relish fruits or vegetables and shall contain not more than

29. Le fromage cottage doit être constitué de petites particules de caillé obtenu à partir de lait écrémé, de lait écrémé concentré, de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes acidogènes inoffensives; il peut contenir du lait, de la crème, du lait en poudre, de la présure, du sel, du chlorure de calcium, un complément de lactose, un rajusteur de pH, de la relish, des fruits, des légumes, et doit contenir au plus


(f) a series of numbers indicating the day, month and year in which the dairy product was prepared and in the case of a dry milk product for which daily production is divided into two or three lots, the letter A, B or C to indicate the lot in which the product was prepared; and

f) une série de chiffres indiquant le jour, le mois et l’année de fabrication du produit laitier et, dans le cas d’un produit laitier en poudre dont la production journalière est divisée en deux ou trois lots, la lettre A, B ou C placée verticalement sur le côté de l’espace principal pour indiquer le lot d’où provient le produit;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(h) a series of numbers indicating the day, month and year in which the dairy product was prepared and in the case of a dry milk product for which daily production is divided into two or three lots, the letter A, B or C to indicate the lot in which the product was prepared, shown vertically along the side of the main panel;

h) une série de chiffres indiquant le jour, le mois et l’année de fabrication du produit laitier, et dans le cas d’un produit laitier sec dont la production journalière est divisée en deux ou trois lots, la lettre A, B ou C placée verticalement sur le côté de l’espace principal pour indiquer le lot d’où provient le produit;


(a) shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures;

a) doit être le produit, sous forme de petits grumeaux, préparé à partir de lait écrémé, de lait écrémé évaporé ou de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes anodines qui produisent un acide;


(i) be the food prepared in accordance with good manufacturing practices from milk or milk products, and

(i) être l’aliment préparé, conformément aux bonnes pratiques industrielles, à partir du lait ou des produits du lait,


Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectione ...[+++]

Préparations alimentaires contenant du cacao, présentées soit en blocs ou en barres d’un poids excédant 2 kg, soit à l’état liquide ou pâteux ou en poudres, granulés ou formes similaires, en récipients ou en emballages immédiats, d’un contenu excédant 2 kg (autres que la poudre de cacao, les préparations d’une teneur supérieure à 18 % en poids de beurre de cacao ou à 25 % en poids de beurre de cacao et de matières grasses provenant du lait; préparations dites chocolate milk crumb; glaçage au cacao; chocolat et articles en chocolat; sucreries et leurs succédanés fabriqués à partir de produits ...[+++]


Measures are also suggested to prepare the milk and dairy products market for when the milk quota system ends on 31 March 2015.

Des mesures sont aussi suggérées pour préparer le marché du lait et des produits laitiers à l'expiration du régime des quotas, le 31 mars 2015.


Measures are also suggested to prepare the milk and dairy products market for when the milk quota system ends on 31 March 2015.

Des mesures sont aussi suggérées pour préparer le marché du lait et des produits laitiers à l'expiration du régime des quotas, le 31 mars 2015.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'prepare milk products' ->

Date index: 2021-10-14
w