Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dressing line
Engine dress line
Slaughter and dressing line
Slaughter line

Traduction de «slaughter and dressing line » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
slaughter and dressing line

chaîne mécanisée d'abattage


slaughter and dressing line

chaîne mécanisée d'abattage


slaughter and dressing line

chaîne mécanisée d'abattage






dressing line

cartahu de pavois [ cordage de pavoisement | drisse de pavois ]


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
32. No food animal shall be slaughtered, no carcass dressed and no meat product processed, packaged or labelled in a registered establishment outside the hours of operation agreed to by the President and the operator, unless the slaughtering, dressing, processing, packaging or labelling, as the case may be, is authorized by an inspector.

32. Aucun animal pour alimentation humaine ne peut être abattu, aucune carcasse ne peut être habillée ni aucun produit de viande ne peut être transformé, emballé ou étiqueté dans l’établissement agréé en dehors des heures d’exploitation dont sont convenus le président et l’exploitant, à moins d’autorisation de l’inspecteur.


32. No food animal shall be slaughtered, no carcass dressed and no meat product processed, packaged or labelled in a registered establishment outside the hours of operation agreed to by the President and the operator, unless the slaughtering, dressing, processing, packaging or labelling, as the case may be, is authorized by an inspector.

32. Aucun animal pour alimentation humaine ne peut être abattu, aucune carcasse ne peut être habillée ni aucun produit de viande ne peut être transformé, emballé ou étiqueté dans l’établissement agréé en dehors des heures d’exploitation dont sont convenus le président et l’exploitant, à moins d’autorisation de l’inspecteur.


Meat shall be the edible part of the skeletal muscle of an animal that was healthy at the time of slaughter, or muscle that is found in the tongue, diaphragm, heart or oesophagus, and may contain accompanying and overlying fat together with the portions of bone, skin, sinew, nerve and blood vessels that normally accompany the muscle tissue and are not separated from it in the process of dressing, but does not include muscle found i ...[+++]

La viande doit être la portion comestible du muscle squelettique d’un animal sain au moment de l’abattage, ou du muscle que l’on trouve dans la langue, le diaphragme, le coeur ou l’oesophage; elle peut renfermer la graisse qui y adhère ou le recouvre, ainsi que les portions d’os, de peau, de tendons, de nerfs ou de vaisseaux sanguins, qui accompagnent normalement le tissu musculaire et n’en sont pas séparés au moment de l’habillage, mais ne comprend pas le muscle trouvé dans les lèvres, le groin ou le museau, la peau de la tête ou les oreilles.


83 (1) Subject to subsection (5), every operator of a registered establishment shall ensure that the carcass of a food animal slaughtered in the registered establishment and all blood of the food animal that is harvested for processing as an edible meat product are, in the course of dressing the carcass, presented for

83 (1) Sous réserve du paragraphe (5), tout exploitant doit veiller à ce que la carcasse de l’animal pour alimentation humaine abattu dans son établissement et le sang de l’animal recueilli à des fins de transformation en tant que produit de viande comestible soient soumis, au cours de l’habillage, à :


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(2) On the request of an operator in order to meet a special market need and with the consent of the Director, the carcass of any food animal slaughtered in a registered establishment may be identified as edible without having been dressed if

(2) Sur demande de l’exploitant ayant pour objet de répondre à un besoin particulier du marché et avec l’autorisation du directeur, la carcasse non habillée de tout animal pour alimentation humaine abattu dans un établissement agréé peut être désignée comme étant comestible si les conditions suivantes sont réunies :


The slaughter or dressing of the animals may not take place until the official veterinarian so permits’.

L’abattage ou l’habillage des animaux ne peut avoir lieu avant que le vétérinaire officiel ne l’autorise».


1.9. ‘Carcase’ means the body of an animal after slaughter and dressing.

1.9. «carcasse»: le corps d'un animal de boucherie après l'abattage et l'habillage.


‘Slaughterhouse’ means an establishment used for slaughtering and dressing animals, the meat of which is intended for human consumption.

«abattoir»: un établissement utilisé pour l'abattage et l'habillage des animaux dont la viande est destinée à la consommation humaine.


The slaughter or dressing of the animals may not take place until the official veterinarian so permits.

L’abattage ou l’habillage des animaux ne peut avoir lieu avant que le vétérinaire officiel ne l’autorise.


‘Carcase’ means the body of an animal after slaughter and dressing.

«carcasse»: le corps d'un animal après l'abattage et l'habillage.




D'autres ont cherché : dressing line     engine dress line     slaughter and dressing line     slaughter line     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'slaughter and dressing line' ->

Date index: 2024-03-08
w