Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adult bovine animals for slaughter
Beef cattle
Chicken slaughter
Chicken slaughtering
Cultural practices regarding animal slaughter
Cultural practices regarding the slaughter of animals
Fully-grown beef cattle
Fully-grown slaughter cattle
Halal slaughtering practices
Halal slaughtering processes
Halal slaughtering rituals
Halal slaughtering techniques
Kosher slaughtering conventions
Kosher slaughtering methods
Kosher slaughtering practices
Kosher slaughtering processes
Religious practices regarding animal slaughter
Slaughter and dressing line
Slaughter cattle
Slaughter line
Traditional practices regarding animal slaughter

Traduction de «slaughter line » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




kosher slaughtering conventions | kosher slaughtering processes | kosher slaughtering methods | kosher slaughtering practices

pratiques d’abattage cacher | pratiques d’abattage casher | pratiques d’abattage kasher


religious practices regarding animal slaughter | traditional practices regarding animal slaughter | cultural practices regarding animal slaughter | cultural practices regarding the slaughter of animals

pratiques culturelles d’abattage d'animaux


halal slaughtering rituals | halal slaughtering techniques | halal slaughtering practices | halal slaughtering processes

pratiques d’abattage halal


slaughter and dressing line

chaîne mécanisée d'abattage


slaughter and dressing line

chaîne mécanisée d'abattage


slaughter and dressing line

chaîne mécanisée d'abattage


adult bovine animals for slaughter | beef cattle | fully-grown beef cattle | fully-grown slaughter cattle | slaughter cattle

gros bovins de boucherie


chicken slaughter [ chicken slaughtering ]

abattage de poulet
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
have slaughter lines (where operated) that are designed to allow constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

avoir des chaînes d'abattage (lorsqu'elles sont utilisées) qui sont conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


(e)have slaughter lines (where operated) that are designed to allow constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

e)avoir des chaînes d'abattage (lorsqu'elles sont utilisées) qui sont conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


have slaughter lines (where operated) that are designed to allow constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

avoir des chaînes d'abattage (lorsqu'elles sont utilisées) qui soient conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


(e)have slaughter lines (where operated) that are designed to allow a constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

e)disposer de chaînes d'abattage (là où elles fonctionnent) conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
have slaughter lines (where operated) that are designed to allow a constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

disposer de chaînes d'abattage (là où elles fonctionnent) conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


have slaughter lines (where operated) that are designed to allow a constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

disposer de chaînes d'abattage (là où elles fonctionnent) conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


have slaughter lines (where operated) that are designed to allow constant progress of the slaughter process and to avoid cross-contamination between the different parts of the slaughter line.

avoir des chaînes d'abattage (lorsqu'elles sont utilisées) qui sont conçues de façon à permettre le déroulement continu du processus d'abattage et à éviter une contamination croisée entre les différentes parties de la chaîne.


6.5. Where an animal slaughtered for human consumption is found positive to the rapid test, at least the carcass immediately preceding the test-positive carcass and two carcasses immediately following the test-positive carcass on the same slaughter line shall be destroyed in accordance with point 6.4, in addition to the test-positive carcass.

6.5. Lorsqu'un animal abattu à des fins de consommation humaine est déclaré positif après le test rapide, non seulement la carcasse déclarée positive, mais également au moins la carcasse qui précédait immédiatement la carcasse déclarée positive ainsi que les deux carcasses qui suivaient immédiatement cette dernière sur la chaîne d'abattage doivent être détruites, conformément aux dispositions du point 6.4.


(b) slaughter rooms large enough for work to be carried out satisfactorily; if pigs and other types of animals are to be slaughtered in the same slaughter room, a special place for slaughtering pigs must be provided; however, such special places shall not be compulsory if the slaughter of pigs and that of other animals take place at different times, but in such cases scalding, depilation, scraping and singeing must be carried out in special places which are clearly separated from the slaughter line either by an open space of at least 5 metres or by a partition of at least 3 metres high;

b) des locaux d'abattage de dimensions telles que le travail puisse s'y effectuer de façon satisfaisante ; lorsque, dans un local d'abattage, on procède à la fois à l'abattage des porcs et à celui d'animaux des autres espèces, un emplacement spécial pour l'abattage des porcs doit être prévu ; toutefois, cet emplacement spécial n'est pas indispensable si l'abattage des porcs et celui des autres animaux se font à des moments différents, mais dans ce cas les opérations d'échaudage, d'épilage, de grattage et de brûlage, doivent être effectuées sur des emplacements spéciaux nettement séparés de la chaîne d'abattage, soit par un espace libre d'au moins 5 mètres ...[+++]


".however, such special place shall not be compulsory if the slaughter of pigs and that of other animals take place at different times ; but in such cases scalding, depilation, scraping and singeing must be carried out in special places which are clearly separated from the slaughter line either by an open space of at least 5 metres or by a partition at least 3 metres high; "

«.toutefois, cet emplacement spécial n'est pas indispensable si l'abattage des porcs et celui des autres animaux se font à des moments différents mais, dans ce cas, les opérations d'échaudage, d'épilage, de grattage et de brûlage doivent être réalisées sur des emplacements spéciaux nettement séparés de la chaîne d'abattage, soit par un espace libre d'au moins 5 m, soit par une cloison d'au moins 3 m de haut; »


w