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Bloat
Cured fish
Full cure
Full cured fish
Full pickle fish
Hard cure
Light smoke
London cut cured fish
Salted fish
Smoke
Smoke cure
Smoke lightly
Smoke-cure
Smoke-cured fishes
Smoked fish
Smoked fishes
Smoking of fish

Traduction de «smoke-cured fishes » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


smoke | smoke-cure | smoke cure | bloat

fumer | traiter par la fue


smoke [ smoke-cure | bloat | light smoke | smoke lightly ]

fumer [ boucaner ]


full cure [ full pickle fish | full cured fish | hard cure ]

poisson fortement salé








London cut cured fish

aiglefin tranché à la façon de Londres | aiglefin coupé de Londres


Commission to inquire into the problems of marketing salted and cured fish produced in the Atlantic Provinces

Commission to inquire into the problems of marketing salted and cured fish produced in the Atlantic Provinces


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
For instance, under the third bullet, “meat, fish and poultry products (fresh or frozen, including cured and smoked products—), I think that including cured and smoked products, which can be maintained at a fairly reasonable temperature for long periods of time, is something that might be looked at.

Par exemple, au point 3, on parle des «produits de viande, de poisson et de volaille (frais ou congelés, y compris les produits salés ou fumés.)». Je trouve qu'inclure les produits salés ou fumés, qui peuvent être conservés à température raisonnable pendant de longues périodes est quelque chose qui devrait être examiné.


Chef Mitch Tonks also believes the traditional smoking method makes all the difference to taste of the fish and enhances its organoleptic qualities; ‘They cure their fish in the traditional way and smoke them in old smokehouses which smell gorgeous, and I’m sure this helps the flavour.

Le chef Mitch Tonks est également d’avis que les techniques de fumage traditionnelles font toute la différence en matière de goût du poisson et améliorent ses qualités organoleptiques: «Ils sèchent leur poisson selon la tradition et le fument dans de vieux fumoirs qui dégagent un arôme délicieux, et je suis convaincu que tout cela contribue au goût du produit.




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Date index: 2023-08-24
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