Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese made from sour milk
Process of sour gas sweetening
Sauerkraut
Slightly sour milk
Sour crout
Sour gas sweetening
Sour gas sweetening processes
Sour kraut
Sour krout
Sour milk
Sour milk cheese
Sour-crout
Sour-krout
Sour-sweet
Sourcrout
Sourkrout
Spontaneously soured milk
Sweet-sour
Sweetening sour gas
Yeast sour dough
Yeast-sour dough

Traduction de «sour milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


sour milk cheese

fromage au lait acidifié | fromage de lait caillé | fromage de lait










process of sour gas sweetening | sour gas sweetening | sour gas sweetening processes | sweetening sour gas

procédés d’adoucissement des gaz corrosifs


sauerkraut [ sourcrout | sourkrout | sour crout | sour-crout | sour-krout | sour krout | sour kraut ]

choucroute


yeast sour dough [ yeast/sour dough | yeast-sour dough ]

te au levain levure


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
‘Dulce de leche’ and soured-cream butter and sour milk cheese

«Dulce de leche» , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


Something has turned sour in the milk market.

Quelque chose a tourné dans le marché du lait.


(a) shall be the product prepared by the souring of pasteurized cream with acid-producing bacterial culture and shall contain not less than 14 per cent milk fat; and

a) est préparée à partir de crème pasteurisée surie au moyen d’une culture bactérienne productrice d’acide et doit renfermer au moins 14 pour cent de gras de lait; et


“Dulce de leche” soured-cream butter and sour milk cheese

“Dulce de leche” , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
During the manufacture of sour milk cheese, E 500 sodium carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the acidity caused by the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth condition for the ripening cultures.

Lors de la fabrication du fromage au lait acidifié, du carbonate de sodium (E 500) est ajouté au lait pasteurisé afin d'amener le pH de l'acidité causée par l'acide lactique à une valeur appropriée pour créer les conditions de croissance nécessaires à l'affinage.


According to the panel the use of sodium carbonate for the processing of organic sour milk cheese should therefore be allowed.

D'après le groupe, il convient donc d'autoriser l'utilisation du carbonate de sodium dans la fabrication du fromage au lait acidifié.


The authorisations of several other additives have also been extended to allow them a wider range of use in foods (e.g. sodium hydrogen carbonate in sour milk cheese).

Les autorisations précédemment accordées à plusieurs autres additifs ont également été prolongées pour leur permettre d'être plus largement utilisés dans l'alimentation humaine (comme, par exemple, le bicarbonate de sodium dans les fromages au lait acidifié).


raw milk as defined in Article 2 of Directive 92/46/EEC(1), milk powder, skimmed milk, skimmed-milk powder, buttermilk, buttermilk powder, whey, whey powder, whey powder low in sugar, whey protein powder (extracted by physical treatment), casein powder, lactose powder, curd and sour milk.

lait cru tel qu'il est défini à l'article 2 de la directive 92/46/CEE du Conseil(1), lait en poudre, lait écrémé, lait écrémé en poudre, babeurre, babeurre en poudre, lactosérum, lactosérum en poudre, lactosérum en poudre partiellement délactosé, protéine de lactosérum en poudre (extrait par traitement physique), caséine (de lait) en poudre et lactose en poudre, lait aigre ou caillé.


the revision of current authorisations (nitrite and nitrate; weaning foods; food supplements and foods for special medical purposes; p-Hydroxybenzoates; gelling agents in jelly mini-cups); the authorisation of new food additives (e.g. erythritol; 4-Hexylresorcinol; Soybean hemicellulose; ethyl cellulose, pullulan; TBHQ); the authorisation for extending the use of authorised food additives (sodium hydrogen carbonate in sour milk cheese; sorbates and benzoates in crustaceans; silicon dioxide as a carrier; additives in traditional products).

la révision des autorisations actuelles (nitrite et nitrate, aliments de sevrage, compléments alimentaires et aliments destinés à des fins médicales spéciales, p-hydroxybenzoates, gélifiants dans les produits de gelée en minibarquettes); l'autorisation de nouveaux additifs alimentaires (par exemple, l'érythritol, le 4-hexylrésorcinol, l'hémicellulose de soja, l"éthylcellulose, le pullulan, le BHQT); l'autorisation d'étendre l'usage d'additifs alimentaires autorisés (carbonate acide de sodium dans les fromages au lait acidifié, sorbates et benzoates dans les crustacés, dioxyde de silicium comme support, additifs dans des produits tradit ...[+++]


One of the reasons is that milk goes sour in four hours.

L'une des raisons est que le lait tourne après quatre heures.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'sour milk' ->

Date index: 2024-01-04
w