Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alcohol-free beer
Apply the study of beer styles from around the world
Barrel beer
Beer
Bitter beer
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Cask beer
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Draft beer
Draught beer
Express the flavour of different beers
Lager beer
Low fermentation beer
Nab
No-alcohol beer
Non-alcoholic beer
Offer beer in a bottle or on draught
Root beer
Serve a beer
Serve beers
Serving beer
Specify the flavour of different beers

Traduction de «Beer » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bier op fust | tapbier


offer beer in a bottle or on draught | serve a beer | serve beers | serving beer

bier schenken | bier tappen | bier aanbieden | bier serveren








detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

smaak van verschillende bieren beschrijven


apply the study of beer styles from around the world | implement extensive study of beer styles from around the world | administer extensive study of beer styles from around the world | apply extensive study of beer styles from around the world

uitgebreide studie van wereldwijde biersoorten uitvoeren


bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

bier van lage gisting | ondergegist bier | ondergistingsbier


alcohol-free beer | no-alcohol beer | non-alcoholic beer | nab [Abbr.]

alcoholvrij bier
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol; “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %) except for “Obergäriges Einfachbier”; Beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the “oud bruin” type

alleen alcoholvrij bier of bier met een alcoholgehalte van ten hoogste 1,2 % vol, „Tafelbier/Bière de table/Table beer” (met een extractgehalte van de stamwort van minder dan 6 %) met uitzondering van „Obergäriges Einfachbier” bier met een zuurgraad van ten minste 30 milli-equivalent NaOH, donker bier van het type „oud bruin”


The European Commission has informed AB InBev of its preliminary view that the company has abused its dominant position on the Belgian beer market, by hindering cheaper imports of its Jupiler and Leffe beers from the Netherlands and France into Belgium.

De Europese Commissie heeft AB InBev meegedeeld dat zij vooralsnog van oordeel is dat de onderneming misbruik heeft gemaakt van haar machtspositie op de Belgische biermarkt door goedkopere invoer van haar Jupiler- en Leffebier uit Nederland en Frankrijk naar België te belemmeren.


Anheuser-Busch InBev SA (AB InBev) is the world's biggest beer brewer, with a very strong position on the Belgian beer market.

Anheuser-Busch InBev SA (AB InBev) is de grootste bierbrouwer ter wereld, met een zeer sterke positie op de Belgische biermarkt.


However, taking into account that beer is the main contributor to the exposure in adults, it is appropriate to amend the conditions of use and to establish maximum use levels for ammonia caramel (E 150c) in food subcategory 14.2.1 ‘Beer and malt beverages’ to guarantee a high level of protection of human health.

Aangezien volwassenen echter vooral via bier aan ammoniakkaramel worden blootgesteld, is het raadzaam de gebruiksvoorwaarden te wijzigen en maximumgehaltes vast te stellen voor ammoniakkaramel (E 150c) in voedingsmiddelen-subcategorie 14.2.1 („Bier en moutdranken”) met het oog op een hoog beschermingsniveau van de menselijke gezondheid.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For some specialty beers, like the top-fermenting beers with re-fermentation, for instance cask-conditioned beer and bottle-conditioned beer, such treatments are not possible because the present viable micro-organisms are part of the production process of those beers.

Voor sommige bierspecialiteiten, zoals hogegistingsbieren met hergisting, bijvoorbeeld vatbier en flessenbier, zijn dergelijke behandelingen niet mogelijk, omdat de aanwezige levensvatbare micro-organismen een onderdeel zijn van het productieproces van die bieren.


For some specialty beers, like the top-fermenting beers with re-fermentation, for instance cask-conditioned beer and bottle-conditioned beer, such treatments are not possible because the present viable micro-organisms are part of the production process of those beers.

Voor sommige bierspecialiteiten, zoals hogegistingsbieren met hergisting, bijvoorbeeld vatbier en flessenbier, zijn dergelijke behandelingen niet mogelijk, omdat de aanwezige levensvatbare micro-organismen een onderdeel zijn van het productieproces van die bieren.


On 7 February 2012, the Commission received a notification of a proposed concentration pursuant to Article 4 of Council Regulation (EC) No 139/2004 (1) by which the undertaking Anglo American plc (‘Anglo American,’ United Kingdom) acquires within the meaning of Article 3(1)(b) of the Merger Regulation control of the whole of De Beers Group (‘De Beers’, Luxembourg) by way of purchase of shares.

Op 7 februari 2012 heeft de Commissie een aanmelding van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 4 van Verordening (EG) nr. 139/2004 van de Raad (1) ontvangen. Hierin is meegedeeld dat Anglo American plc („Anglo American”, Verenigd Koninkrijk) in de zin van artikel 3, lid 1, onder b), van de EG-concentratieverordening de volledige zeggenschap verkrijgt over De Beers Group („De Beers”, Luxemburg) door de verwerving van aandelen.


only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol.; ‘Bière de table/Tafelbier/Table beer’ (original wort content less than 6 %) except for ‘Obergäriges Einfachbier’; beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the ‘oud bruin’ type

alleen alcoholvrij bier of bier met een alcoholgehalte van ten hoogste 1,2 % vol, „Tafelbier/Bière de table/Table beer” (met een extractgehalte van de stamwort van minder dan 6 %) met uitzondering van „Obergäriges Einfachbier”, bier met een zuurgraad van ten minste 30 milli-equivalent NaOH, donker bier van het type „oud bruin”


Directive 69/169/EEC allows Finland until 31 December 2005 to restrict the import of beer by individuals to not less than 6 litres per person due to serious economic difficulties of Finnish retail traders in the border region as well as a considerable loss of revenue caused by the increased import of beer from third countries.

Krachtens Richtlijn 69/169/EEG mag Finland de invoer van bier door particulieren wegens de grote economische moeilijkheden waarmee de Finse detailhandel in de grensregio te kampen heeft, en de aanzienlijke inkomstenderving als gevolg van de toegenomen invoer van bier uit derde landen, tot 31 december 2005 beperken tot niet minder dan 6 l per persoon.


Hops are used principally for beer production and secondarily for production of soaps, shampoos and herbal teas of the calming type and to fill pillows. In discussing hop use in beer the most important terms are alpha acid (a bitter component of lupulin) and hopping rate (amount of alpha used per hectolitre of beer).

Hop wordt voornamelijk gebruikt voor de bereiding van bier, maar ook wel voor de productie van cosmeticaproducten (zeep en shampoo), therapeutische producten (kalmerende thee) en huishoudelijke producten (kussenvulling). Bij het gebruik van hop voor de bierbrouwerij is vooral de hoeveelheid alfazuur (het bittere bestanddeel van lupuline) van belang; in dat verband spreekt men van hopdosering (het aantal grammen alfazuur dat nodig is per hectoliter bier).




D'autres ont cherché : bitter beer     root beer     alcohol-free beer     barrel beer     bottom fermentation beer     bottom fermented beer     cask beer     draft beer     draught beer     lager beer     low fermentation beer     no-alcohol beer     non-alcoholic beer     serve a beer     serve beers     serving beer     Beer     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Beer' ->

Date index: 2024-01-28
w