Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Canner
Cannery
Canning
Canning and bottling line operator
Canning and bottling worker
Canning factory
Canning industry
Canning of fish
Canning operative
Canning plant
Canning process
Fish
Fish ball
Fish canner
Fish canning operative
Fish canning operator
Fisheries
Fishing
Fishing activity
Fishing industry
Food-preserving industry
Look after canning machines
Piscicultural species
Species of fish
Take care of canning machines
Tend canning machine
Tinning of fish
Watch canning machines

Vertaling van "Canning fish " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
fish canner | fish canning operative | fish canning operator

visconserveerder | visinblikker | medewerker visconserven | medewerker visinblikkerij


canning of fish | tinning of fish

verduurzaming van vis


look after canning machines | watch canning machines | take care of canning machines | tend canning machine

inblikmachines bedienen | inblikmachines onderhouden


canning factory | canning industry | canning plant

conservenindustrie


cannery [ canning | canning industry | food-preserving industry | canning industry(UNBIS) ]

conservenfabriek [ conservenindustrie ]


canning and bottling worker | canning operative | canner | canning and bottling line operator

inblikker | medewerker conservenindustrie | bottelaar | medewerker aan de lopende band voor inblikken en bottelen




fish [ piscicultural species | species of fish ]

vis [ vissoort ]


fishing industry [ fishing | fishing activity | fisheries(UNBIS) ]

visserijindustrie [ visserij | visserijactiviteit ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
When the whole fish frozen in brine intended for canning is removed from the brine solution used for the freezing process, it is unnecessary that the temperature must be further reduced by other means to not more than – 18 °C according with the common practice applied when using the brine method to freeze whole fish intended for canning.

Wanneer de hele in pekel ingevroren vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn, worden verwijderd uit de voor het invriesprocedé gebruikte pekeloplossing, is het niet nodig dat de temperatuur met andere middelen verder wordt verlaagd tot niet meer dan – 18 °C volgens de gebruikelijke praktijk die wordt toegepast wanneer gebruik wordt gemaakt van de pekelmethode voor het invriezen van hele vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn.


Point 2 of Chapter VII and Point 1(b) of Chapter VIII of Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 refers to a derogation for whole frozen fish in brine intended for canning from the general temperature requirement for frozen fishery products of not more than – 18 °C.

Punt 2 van hoofdstuk VII en punt 1, onder b), van hoofdstuk VIII van sectie VIII van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 853/2004 voorzien in een regeling voor hele in pekel ingevroren vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn, waarbij mag worden afgeweken van het algemene voorschrift dat de temperatuur van bevroren visserijproducten niet meer dan – 18 °C mag bedragen.


It includes filleting, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Dit proces omvat het fileren, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis;


Taking into account the specific canning process of fish liver, the maximum level established for fresh fish liver should also apply to processed fish liver.

Rekening houdend met het specifieke inblikproces van vislever, moet het voor verse vislever vastgestelde maximumgehalte ook gelden voor verwerkte vislever.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It includes cleaning, filleting, icing, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Dit proces omvat het schoonmaken, fileren, koelen, verpakken, inblikken, invriezen, roken, zouten, koken, pekelen, drogen of op andere wijze voor de markt klaarmaken van vis;


Taking into account the specific canning process of fish liver, the maximum level established for fresh fish liver should also apply to processed fish liver.

Rekening houdend met het specifieke inblikproces van vislever, moet het voor verse vislever vastgestelde maximumgehalte ook gelden voor verwerkte vislever.


the shore-based verification and tracking of such tuna throughout the fishing, transhipment, and canning process by means of On-board Observer Programme trip records.

controle en toezicht aan de wal op de betrokken tonijn vanaf het vissen, het overladen tot de verwerking in blik aan de hand van de verslagen die worden uitgebracht in het kader van het waarnemersprogramma.


Where freezing in brine of whole fish intended for canning is practised, a temperature of not more than – 9 °C must be achieved for the product.

Wanneer de hele vis die bestemd is voor de bereiding van conserven, wordt ingevroren in pekel, moet het product op een temperatuur van ten hoogste – 9 °C worden gebracht.


(e) the shore-based verification and tracking of such tuna throughout the fishing, transhipment, and canning process by means of On-board Observer Programme trip records;

e) controle en toezicht aan de wal op de betrokken tonijn vanaf het vissen, het overladen tot de verwerking in blik aan de hand van de verslagen die worden uitgebracht in het kader van het waarnemersprogramma;


2. Calls on the Commission to put forward proposals to the Council and Parliament to include a special plan of action and an overall support framework for the fish products canning industry, taking account of the present structural policy and the new regional policy guidelines for the period 2000-2006, the principles of which are being debated at the moment, and that will aim to provide the necessary financial support to secure a Community canning sector that is competitive in a global economy;

2. verzoekt de Commissie voorstellen bij de Raad en het Parlement in te dienen voor een specifiek actieprogramma en een algeheel kader voor steunverlening aan de visconservenindustrie waarin rekening wordt gehouden met het huidige structuurbeleid en met de nieuwe richtsnoeren van het regionaal beleid voor de periode 2000-2006, waarvan de beginselen momenteel worden besproken; deze voorstellen moeten tevens voorzien in de nodige financiële steun om ervoor te zorgen dat de communautaire conservenindustrie in het kader van een mondiale economie kan concurreren;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Canning fish' ->

Date index: 2023-01-21
w