Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dried low fat milk
Dried partly skimmed milk
Dried semi-skimmed milk
Fat content of between 14 % and 16 %
Fat-free dried milk ingredients
Partly skimmed-milk powder
Percentage of fat-free dried milk extract

Traduction de «Fat-free dried milk ingredients » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fat-free dried milk ingredients

vetvrije droge stof van melk | vetvrije melkdroge stof


percentage of fat-free dried milk extract

percentage van de vetvrije droge stof


dried partly skimmed milk | dried semi-skimmed milk: | fat content of between 14 % and 16 % | partly skimmed-milk powder

fat content of between 14 % and 16 % | melkpoeder van gedeeltelijk afgeroomde melk


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
skimmed milk powder of top quality made from milk in an approved undertaking in the Community by the spray process, with a minimum protein-content of 34,0 % by weight of the fat free dry matter’.

mageremelkpoeder van eerste kwaliteit dat in een erkend bedrijf van de Gemeenschap volgens het verstuivingsprocedé uit melk is vervaardigd en een eiwitgehalte van minstens 34,0 gewichtspercenten op de vetvrije droge stof heeft”.


The Commission proposes allowing standardisation of protein content in the Community and bringing it into line with the standard of the Codex Alimentarius (a minimum protein content of 34%, expressed in fat-free dry matter).

De Commissie stelt voor om in de Gemeenschap de standaardisering van het eiwitgehalte toe te staan en dit op de normen van de Codex Alimentarius af te stemmen (minimumeiwitgehalte van 34%, uitgedrukt in vetvrije droge stof).


The proposed authorisation of standardisation at a minimum protein content of 34% expressed in fat-free dry matter makes it possible for European manufacturers to compete with manufacturers in third countries under the same conditions.

De voorgestelde toestemming voor een standaardisering op een minimum eiwitgehalte van 34%, uitgedrukt in vetvrije droge stof, stelt de Europese producenten in staat om op gelijke voorwaarden de concurrentie met hun mededingers in derde landen aan te gaan.


In this report, the Commission proposes standardising the protein content at a minimum of 34%, expressed in fat-free dry matter.

De Commissie stelt voor het eiwitgehalte te standaardiseren op een minimum van 34 procent, uitgedrukt in vetvrije droge stof.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In this report, the Commission proposes standardising the protein content at a minimum of 34%, expressed in fat-free dry matter.

De Commissie stelt voor het eiwitgehalte te standaardiseren op een minimum van 34 procent, uitgedrukt in vetvrije droge stof.


the percentage of fat-free dried milk extract (for the different types of partially dehydrated milk).

het percentage vetvrije melkpoederextract (voor de verschillende soorten gedeeltelijk gedehydrateerde melk).


These are so called “sour milk cheeses” (Sauermilchkäse) made not directly from milk, but from thickened fat free fresh cheese with a dry matter of about 32% and a pH of about 4.6.

Deze kazen heten "zure roomkazen" (Sauermilchkäse) die niet direct van melk worden gemaakt maar van vette vrije kaas met een vetgehalte van ongeveer 32% en een pH van ongeveer 4.6.


In the case of cheese and all other milk products, Member States shall determine equivalences using, in particular, the dry-matter content and the fat content of the types of cheese or products concerned.

Voor kaas en alle andere zuivelproducten bepalen de lidstaten de equivalenties, daarbij in het bijzonder rekening houdend met het drogestofgehalte en het vetgehalte van de betrokken soorten kaas of andere producten.


the percentage of fat (except for condensed milk, sweetened condensed partly skimmed milk, and dried skimmed milk).

het percentage vet (met uitzondering van de gecondenseerde melk, gecondenseerde gedeeltelijk afgeroomde melk, en gedroogde magere melk).


That milk must comply with certain composition characteristics, particularly as regards minimum protein content, which must be 34% of the non-fat dry matter.

De samenstelling van deze melk moet bepaalde eigenschappen vertonen en met name het minimumgehalte aan eiwit moet 34% op de niet-vette droge stof bedragen.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Fat-free dried milk ingredients' ->

Date index: 2023-07-13
w