Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Actor
Artist
Artistic profession
Artists
Begin chocolate moulding line
Biscuit
Chocolate
Chocolate biscuit
Chocolate factory
Chocolate goods maker
Chocolate history
Chocolate maker
Chocolate past
Chocolate producer
Chocolate product
Chocolatier
Cocoa product
Composer
Confectionery
Confectionery product
Cultural personnel
Cultural worker
Dancer
Decision-maker
Film-maker
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Mattress maker's disease
Mattress maker's fever
Mattress makers'fever
Millstone maker's asthma
Millstone maker's lung
Millstone maker's phthisis
Musician
Painter
Pastry product
Photographer
Policy-maker
Political decision-maker
Sculptor
Singer
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Sweets
Toffee
Traditions of chocolate

Vertaling van "chocolate maker " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
chocolate goods maker | chocolate producer | chocolate maker | chocolatier

chocoladegieter | pralinemaker | bonbonmaker | chocolatier


chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

geschiedenis van chocolade


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

gietlijn voor chocolade opzetten


millstone maker's asthma | millstone maker's lung | millstone maker's phthisis

molensteenmakersftisis | molensteenmakerslong | molensteenmakerssilicose | silicose bij molensteenmakers


decision-maker | policy-maker | political decision-maker

beleidsbepaler | beleidsmaker | beleidsvormer | besluitvormer


mattress maker's disease | mattress maker's fever | mattress makers'fever

matrassenmakerskoorts


confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

suikerwaren [ biscuit | cacaoproduct | chocolade | chocoladeproduct | suikerbakkersproduct | suikergoed ]




confectionery [ chocolate factory ]

suikerbakkerij [ chocoladefabriek ]


artistic profession [ actor | artist | composer | cultural worker | dancer | film-maker | musician | painter | photographer | sculptor | singer | Artists(ECLAS) | artists(UNBIS) | cultural personnel(UNBIS) ]

beroep in de kunst [ acteur | artiest | beeldhouwer | cineast | cultureel werker | danser | fotograaf | kunstenaar | muzikant | schilder | zanger ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In December 2003, Ludwig Schokolade, a German chocolate maker, filed an application for a declaration that the Community trade mark was invalid on the ground that it was devoid of any distinctive character.

In december 2003 heeft Ludwig Schokolade, een Duitse chocoladefabriek, een vordering tot nietigverklaring van het gemeenschapsmerk ingediend op grond dat dit merk onderscheidend vermogen mist.


pastry chef (confectioner), including makers of gingerbread, candied fruit, ice-cream and chocolate (“Konditor (Zuckerbäcker) einschl. der Lebzelter und der Kanditen- Gefrorenes- und -Schokoladewarenerzeugung”),

banketbakker, inclusief de vervaardiging van taaitaai (peperkoek), suikerwerk, consumptie-ijs en chocolade („Konditor (Zuckerbäcker) einschl. der Lebzelter und der Kanditen- Gefrorenes- und Schokoladewarenerzeugung”);


To achieve their aim of being able to produce and sell imitation chocolate under the name of chocolate at a lower price throughout the Union, these multinationals have worked ceaselessly to make the 1973 derogations the rule, regardless of the interests of chocolate makers and cocoa producers.

De multinationals hebben maar één doel voor ogen: het overal in de Unie goedkoper produceren en verkopen van nepchocolade onder de naam “chocolade”. Om dat te bereiken, hebben zij niet gerust voor de derogaties uit 1973 regel werden, in weerwil van de belangen van de chocolatiers en cacaoproducenten.


In order to appease the multinationals, consumers would have their lives made more complicated as labelling would become more creative and reassuring, small specialist chocolate makers would have to establish a ‘quality chocolate’ label, cocoa-exporting countries would have to adapt. and you dare to speak to us of a Europe that is close to the citizens, that is generous, transparent and respectful of cultural differences!

Om de multinationals tevreden te stellen, moet de consument het leven moeilijk worden gemaakt, moeten er creatieve, geruststellende etiketten komen, moeten de ambachtelijke chocolatiers een kwaliteitslabel ontwikkelen en de cacao-exporterende landen zich aanpassen. En dan heeft u het over een Europa dat de kloof met de burger moet dichten, dat edelmoedig en transparant moet zijn en culturele verscheidenheid moet respecteren!


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The victors are not just British chocolate makers but chocolate consumers right across Europe who will now be free to wallow in the delight of Dairy Milk , Galaxy and Milky Way at will.

Niet alleen de Britse producenten zijn de overwinnaars maar de consumenten van chocolade overal in Europa, daar deze zich nu met hart en ziel kunnen overgeven aan de geneugten die Dairy Milk , Galaxy en Milky Way te bieden hebben.


The victors are not just British chocolate makers but chocolate consumers right across Europe who will now be free to wallow in the delight of Dairy Milk, Galaxy and Milky Way at will.

Niet alleen de Britse producenten zijn de overwinnaars maar de consumenten van chocolade overal in Europa, daar deze zich nu met hart en ziel kunnen overgeven aan de geneugten die Dairy Milk, Galaxy en Milky Way te bieden hebben.


Both consumers and small specialist chocolate-makers would suffer a reduction in quality and standards would be reduced to the lowest level.

Als we dat niet doen, zullen de consumenten en de ambachtelijke chocolatiers te maken krijgen met nivellering naar beneden en een dalende kwaliteit.


The Commission is proposing to resolve the problem as follows. In future all Member States would be allowed to permit their chocolate makers to add to the 35% dry cocoa solids and 18% cocoa butter other vegetable fats up to a limit of 5%.

De Commissie stelt voor dit probleem de volgende oplossing voor: in de toekomst moeten alle Lid-Staten de vrijheid hebben om produkten onder de naam chocolade toe te laten die behalve minstens 35% watervrije cacaobestanddelen, waarvan 18% cacaoboter, ook maximaal 5% andere plantaardige vetten bevatten.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'chocolate maker' ->

Date index: 2023-01-31
w