Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply eye-catching detail to finish food product
Apply finishing touches to food and drink
Aromatic plant
Camphor
Culinary expert
Culinary herb
Culinary herbs
Culinary plant
Culinary syrup
Diseases of plants
Kitchen herbs
Phytosanitary control
Phytosanitary inspection
Plant disease
Plant health control
Plant health inspection
Plant pathology
Pot-herbs
Potato virus Y group
Potherbs
Private chef
Private cook
Private culinary expert
Seasoning plant
Spice
Use culinary finishing techniques
Use techniques for culinary finish

Traduction de «culinary plant » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


aromatic plant [ camphor | culinary herb | seasoning plant | spice ]

aromatische plant [ kamfer | specerij | tuinkruiden ]


private cook | private culinary expert | culinary expert | private chef

privékokkin | thuiskok | privékok | traiteur


apply eye-catching detail to finish food product | apply finishing touches to food and drink | use culinary finishing techniques | use techniques for culinary finish

gerechten mooi opdienen | maaltijden mooi presenteren | technieken voor culinaire afwerking toepassen | zorgen voor een mooie presentatie van een gerecht






culinary herbs | kitchen herbs | potherbs | pot-herbs

keukenkruiden


Artistic, cultural and culinary associate professionals

Vakspecialisten op artistiek, cultureel en culinair gebied


plant disease [ diseases of plants | plant pathology ]

plantaardige ziekte [ plantenpathologie | plantenziekte ]


plant health control [ phytosanitary control | phytosanitary inspection | plant health inspection ]

fytosanitaire controle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Aromatic plants, medical and culinary plants

Aromatische planten, geneeskrachtige kruiden en specerijen


Aromatic plants, medicinal and culinary plants

Aromatische planten, geneeskrachtige kruiden en specerijen


General cropping = P15 (cereals) + 2.01.02 (dried pulses and protein crops) + 2.01.03 (potatoes) + 2.01.04 (sugar beet) + 2.01.06.01 (tobacco) + 2.01.06.02 (hops) + 2.01.06.03 (cotton) + P16 (oilseeds) + 2.01.06.09 (flax) + 2.01.06.10 (hemp) + 2.01.06.11 (other fibre crops) + 2.01.06.12 (aromatic plants, medicinal and culinary plants) + 2.01.06.99 (other industrial crops not mentioned elsewhere) + 2.01.07.01.01 (fresh vegetables, melons, strawberries — outdoor or under low (not accessible) protective cover — open field) + 2.01.10 (arable land and seedlings) + 2.01.11 (other arable land) + 2.01.12 (fallow land) + FCP1 (forage for sale)

Akkerbouw = P15 (granen) + 2.01.02 (drooggeoogste peulvruchten en eiwithoudende gewassen voor korrelwinning) + 2.01.03 (aardappelen) + 2.01.04 (suikerbieten) + 2.01.06.01 (tabak) + 2.01.06.02 (hop) + 2.01.06.03 (katoen) + P16 (oliehoudende zaden) + 2.01.06.09 (vlas) + 2.01.06.10 (hennep) + 2.01.06.11 (andere vezelgewassen) + 2.01.06.12 (aromatische planten, geneeskrachtige kruiden en specerijen) + 2.01.06.99 (andere handelsgewassen, niet elders genoemd) + 2.01.07.01.01 (verse groenten, meloenen en aardbeien — in de open lucht of onder lage (niet-betreedbare) beschermingsafdekking — akkerbouwmatig geteeld) + 2.01.10 (zaaizaad en zaailinge ...[+++]


Aromatic plants, medicinal and culinary plants

Aromatische planten, geneeskrachtige kruiden en specerijen


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Aromatic plants, medicinal and culinary plants

Aromatische planten, geneeskrachtige kruiden en specerijen


These colonisers encountered innovative culinary techniques: the pigs were fed acorns and local aromatic plants were used in the production of food.

De kolonisten ontdekten nieuwe culinaire technieken: varkens werden gevoed met eikels en bij de bereiding van voedingsmiddelen werd gebruik gemaakt van plaatselijke aromatische planten.


49. Considers it vital to preserve species biodiversity and the culinary heritage and to inform consumers clearly, verifying the genuineness of the specific characteristics of fruit and vegetables for which there are not yet any precise standards recognised by the United Nations Economic Commission or principles recognised and detailed by the International Union for the Protection of New Varieties of Plants (UPOV); calls, therefore, for Community rules to be adjusted;

49. acht het absoluut noodzakelijk de biodiversiteit van de soorten en het culinaire erfgoed in stand te houden en de consument duidelijk voor te lichten, hierbij zorg dragend voor de juistheid van de kenmerken van groenten en fruit, waarvoor er nog geen duidelijke door de economische commissie van de Verenigde Naties erkende normen beschikbaar zijn, noch in het kader van de internationale unie tot bescherming van kweekproducten (UPOV) erkende en gedetailleerde beginselen; wenst dientengevolge een aanpassing van de communautaire regelgeving;


48. Considers it vital to preserve species biodiversity and the culinary heritage and to inform consumers clearly, verifying the genuineness of the specific characteristics of fruit and vegetables for which no precise standards yet exist which are recognised by the United Nations Economic Commission or principles recognised and detailed by the International Union for the Protection of New Varieties of Plants (UPOV); calls, therefore, for Community rules to be adjusted;

48. acht het absoluut noodzakelijk de biodiversiteit van de soorten en het culinaire erfgoed in stand te houden en de consument duidelijk voor te lichten, hierbij zorg dragend voor de juistheid van de kenmerken van groenten en fruit, aangezien er nog geen duidelijke door de economische commissie van de Verenigde Naties erkende normen beschikbaar zijn, noch in het kader van de internationale unie tot bescherming van kweekproducten (UPOV) erkende en gedetailleerde beginselen; wenst dientengevolge een aanpassing van de communautaire regelgeving;


29. Stresses, from the policy viewpoint of 'good stewardship', the importance of maintaining and developing agricultural methods which preserve and strengthen biological diversity, such as extensive pasturage, and also calls on the Commission to introduce an exemption from the certification requirement under Directive 70/457/EEC and Directive 70/458/EEC for traditional culinary herbs and ornamental plants which are of minor commercial value;

29. onderstreept vanuit het oogpunt van "goed rentmeesterschap" het belang van het behoud van landbouwmethoden die de biodiversiteit handhaven en versterken, zoals b.v. de instandhouding van extensief weideland, en verzoekt de Commissie ook om een uitzondering van de certificatieplicht in richtlijn 70/457/EEG en richtlijn 70/458/EEG voor traditionele groenten en sierplanten van geringe commerciële waarde;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'culinary plant' ->

Date index: 2021-07-23
w