Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Lampante virgin olive oil
Olive cultivation register
Olive grove register
Olive oil
Olive oil allergy
Olive oil margarine
Ordinary virgin olive oil
Register of olive cultivation
Semi-fine virgin olive oil
Virgin lampante olive oil
Virgin olive oil ordinary

Vertaling van "olive oil margarine " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil | virgin olive oil ordinary

courante olijfolie van eerste persing | halffijne olijfolie van eerste persing


(olive) oil register | olive cultivation register | olive grove register | register of olive cultivation

olijfoliedossier | olijventeeltkadaster


lampante virgin olive oil | virgin lampante olive oil

lampolie






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
[2] Products covered by marketing standards: beef and veal, eggs, fresh and processed fruit and vegetables, honey, hops, milk and milk products, olive oil, pig meat, poultry, sheep meat, sugar, wine, cocoa and chocolate products, coffee extracts and chicory extracts, fruit juice, fruit jams, jellies and marmalades, etc., spirit drinks, and butter, margarine and blends.

[2] Producten waarop handelsnormen betrekking hebben: rundvlees, eieren, verse en verwerkte groenten en fruit, honing, hop, melk en zuivelproducten, olijfolie, varkensvlees, pluimveevlees, schapenvlees, suiker, wijn, cacao- en chocoladeproducten, extracten van koffie en extracten van cichorei, vruchtensappen, vruchtenjam of -confituur, -gelei en -marmelade, enz., gedistilleerde dranken en boter, margarine en melanges.


Class 1. 5: Oils and fats (butter, margarine, oils, etc.,) Virgin and extra virgin olive oil.

Categorie 1. 5: Oliën en vetten (boter, margarine, spijsolie, enz.), olijfolie van eerste persing en extra olijfolie van eerste persing


1. The olive oil used in the manufacture of preserved fish corresponding to CN code 1604, excluding subpart 1604 30, preserved crustaceans and molluscs corresponding to CN code 1605, preserved vegetables corresponding to CN codes 2001, 2002, 2003, 2004, and 2005, margarines under CN code 1517, mayonnaises under CN code 2103909081, and potato crisps under CN code 200502000 shall qualify for an export refund scheme".

"(1) Voor olijfolie die wordt gebruikt voor de vervaardiging van conserven van vis van GN-code 1604, met uitzondering van GN-code 1604 30, alsmede van conserven van schaal- en weekdieren van GN-code 1605, conserven van groenten van de GN-codes 2001, 2002, 2003, 2004 en 2005, margarines van GN-code 1517, mayonaises van GN-code 2103 909081 en frites van GN-code 2005 202000 geldt een regeling inzake restitutie bij de productie”.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'olive oil margarine' ->

Date index: 2023-04-27
w