Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Cockles bottled in vinegar
Lemonade tree
Spirit vinegar
Staghorn sumach
Vinegar
Vinegar
Vinegar bacteria
Vinegar plant
Vinegar test
Vinegar tree

Vertaling van "vinegar " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE






acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

azijnzuurbacteriën


lemonade tree | staghorn sumach | vinegar plant | vinegar tree

fluweelboom


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Wine vinegar shall be vinegar which:

Onder wijnazijn wordt verstaan azijn die:


Fermented vinegars and substitutes for vinegar, including those where the only added ingredients are flavourings.

Gefermenteerde azijn of vervangers van azijn, inclusief die waarbij de enige toegevoegde ingrediënten aroma’s zijn.


– fermented vinegars and substitutes for vinegar, including those where the only added ingredients are flavourings.

– gefermenteerde azijn of vervangers voor azijn, inclusief die waarbij de enige toegevoegde ingrediënten aroma's zijn.


fermented vinegars and substitutes for vinegar, including those where the only added ingredients are flavourings;

gefermenteerde azijn of vervangers voor azijn, inclusief die waarbij de enige toegevoegde ingrediënten aroma's zijn;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
fermented vinegars and substitutes for vinegar, including those where the only added ingredients are flavourings;

gefermenteerde azijn of vervangers voor azijn, inclusief die waarbij de enige toegevoegde ingrediënten aroma's zijn;


22.10 [1] | Vinegar and substitutes for vinegar |

ex 22.10 [1] | Tafelazijn (natuurlijke en kunstmatige) |


– Class 30: ‘Spices; seasonings; mustard, mustard products; mayonnaise, mayonnaise products; vinegar, vinegar products; drinks made using vinegar; remoulades; relishes; aromatic preparations for food and essences for foodstuffs; citric acid, malic acid and tartaric acid used for flavouring for foodstuffs; prepared horse-radish; ketchup and ketchup products, fruit coulis; salad sauces, salad creams’.

– klasse 30: „Kruiden; specerijen; mosterd, bereidingen op basis van mosterd; mayonaise, bereidingen op basis van mayonaise; azijn, bereidingen op basis van azijn; dranken waarin azijn is verwerkt; remouladesaus; relish; aroma’s en aftreksels voor levensmiddelen; citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur als aroma voor de bereiding van levensmiddelen; bereide mierikswortel; ketchup en bereidingen op basis van ketchup, vruchtencoulis; sladressing, romige slasaus”.


wine vinegar, – currant vinegar, – wine made from berries or fermented berry-based beverages a well as cider and perry, – salt, traditional sea salt and hand-harvested sea salt ("fleur de sel"), – spices, – herbal mixtures.

– wijnazijn, – azijn van Corinthische krenten, – bessenwijn of gefermenteerde dranken op basis van bessen, naast cider en perencider, – zout, traditioneel zeezout en zeezout geoogst aan de oppervlakte ("fleur de sel"), – specerijen, – mengsel van aromatische planten.


wine vinegar, – currant vinegar, – wine made from berries or fermented berry-based beverages a well as cider and perry, – salt, traditional sea salt and hand-harvested sea salt ("fleur de sel"), – spices, – herbal mixtures.

– wijnazijn, – azijn van Corinthische krenten, – bessenwijn of gefermenteerde dranken op basis van bessen, naast cider en perencider, – zout, traditioneel zeezout en zeezout geoogst aan de oppervlakte ("fleur de sel"), – specerijen, – mengsel van aromatische planten.


13a. Annex I is replaced by the following: "Annex I Foodstuffs referred to in Article 1(1) - Beer, - Beverages made from plant extracts, - Bread, pastry, cakes, confectionery, biscuits and other baker's wares, - Natural gums and resins, - Wine vinegars, - Vinegar made from the Corinthian grape".

13 bis. Bijlage I wordt vervangen door: "Bijlage I Levensmiddelen bedoeld in artikel 1, lid 1 - Bier - Dranken op basis van plantenextracten - Brood, gebak, suikerwerk, biscuits en andere bakkerswaren - Natuurlijke gommen en harsen - Wijnazijn - Azijn van Corinthische krenten




Anderen hebben gezocht naar : cockles bottled in vinegar     vinegar     vinegar test     acetic acid bacteria     acetic ferments for making vinegar     lemonade tree     spirit vinegar     staghorn sumach     vinegar bacteria     vinegar plant     vinegar tree     vinegar      


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vinegar ' ->

Date index: 2023-05-05
w