Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
- SCF – Scientific Committee on Food.

Vertaling van "scientific committee on emerging " (Frans → Nederlands) :

Le Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks (SCENIHR) de la Commission européenne a publié différents documents d’opinion sur les divers aspects de la nanotechnologie, entre autres:

Het Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks (SCENIHR) van de Europese Commissie heeft verschillende opiniedocumenten over verschillende aspecten van nanotechnologie gepubliceerd, onder andere:


En 2007, le Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks a évalué pour la Commission européenne les effets potentiels des champs EMF sur la santé.

In 2007 evalueerde het Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks voor de Europese Commissie de mogelijke effecten van EMF velden op de gezondheid.


Les risques pour l'homme et l'environnement du cadmium présent dans les engrais ont également été étudiés dans le cadre de la directive 76/116/EEC et du Scientific Committee on Toxicity, Ecotoxicity and the Environment de l'UE (pour une évaluation de ces études, voir SCTEE, 2002).

De risico’s voor mens en milieu van cadmium aanwezig in meststoffen werden ook bestudeerd in het kader van Richtlijn 76/116/EEC en van het Scientific Committee on Toxicity, Ecotoxicity and the Environment van de EU (voor een evaluatie van deze studies, zie SCTEE, 2002).


Liste des abréviations CRIOC : Centre de Recherche et d'Information des Organisations de Consommateurs CSS : Conseil Supérieur de la Santé EFSA: European Food Safety Authority FSA : British Food Standards Agency ISP : Institut Scientifique de Santé Publique LOAEL : Lowest Adverse Effect Level NOAEL: No Observed Adverse Effect Level RPE : Ratings of Perceived Exertion SCF : Scientific Committee on Food SPF : Service public fédéral UE : Union Européenne UL : tolerable Upper intake Level

Lijst van de gebruikte afkortingen EFSA: European Food Safety Authority EU : Europese Unie FOD : Federale Overheidsdienst FSA : British Food Standards Agency HGR : Hoge Gezondheidsraad LOAEL : Lowest Adverse Effect Level NOAEL: No Observed Adverse Effect Level OIVO : Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties RPE : Ratings of Perceived Exertion SCF : Scientific Committee on Food UL : tolerable Upper intake Level WIV : Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid


Il existe déjà un document approuvé, en octobre 2000, par le Scientific Steering Committee de l’Union européenne qui peut servir de référence en cette matière.

Er bestaat al een document dat in oktober 2000 werd goedgekeurd door het Scientific Steering Committee van de Europese Commissie en die als referentie kan dienen terzake.


Au niveau européen, c’est en 1999 que le SCF (Scientific Committee on Food, 1999) a donné un premier avis concernant la caféine dans les boissons énergisantes et a conclu qu’un apport de 160 mg/jour par l’intermédiaire de cannettes contenant un niveau maximal de 320 mg/litre représente une contribution significative à l’apport journalier total en caféine.

Op Europees vlak heeft in 1999 het SCF (Scientific Committee on Food, 1999) een eerste advies verleend over cafeïne in energiedranken. Het is tot het besluit gekomen dat een inname van 160 mg cafeïne per dag via blikjes met een maximumgehalte van 320 mg/liter significant bijdraagt tot de totale dagelijkse cafeïne-inname.


- SCF – Scientific Committee on Food.

- Vansant G. Evaluatie van de foliumzuurinname bij vrouwen in België.


DJA Pour les substances dont la dose journalière admissible (DJA) a été établie au niveau européen, les données provenant de l’EFSA (European Food Safety Authority), de l’EMEA (The European Agency for the Evaluation of Medical Products) ou du SCAN (Scientific Committee on Animal Nutrition) ont été prises en compte.

ADI Voor stoffen waarvoor de aanvaardbare dagelijkse opnames (ADI) is vastgesteld op Europees vlak werd rekening gehouden met de gegevens die afkomstig zijn van de EFSA (European Food Safety Authority), de EMEA (The European Agency for the Evaluation of Medical Products) of de SCAN (Scientific Committee on Animal Nutrition).


Le ‘European Scientific Committee for Occupational Exposure Limits’ (SCOEL) donne comme recommandation d’abaisser la valeur limite de l’exposition professionnelle à 50 µg par m³.

Het ‘European Scientific Committee for Occupational Exposure Limits’ (SCOEL) geeft als aanbeveling de grenswaarde voor beroepsblootstelling te verlagen tot 50 µg per m³.


Advice 06-2011 of the Scientific Committee of the FASFC and advice SHC N°8726 of the Superior Health Council on the risks of migration from traditional metallic teapots.

Advice 06-2011 of the Scientific Committee of the FASFC and advice SHC N° 8726 of the Superior Health Council on the risks of migration from traditional, metallic teapots.




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

scientific committee on emerging ->

Date index: 2024-06-23
w